Линейка заседна на "зелените релси" на Руски паметник

Няколко души един час избутвали возилото
Обновена: 5 сеп 2015 21:46 | 5 сеп 2015 21:38, Елка Василева
68

Снимка: Булфото

Виж други галерии »

 

Линейка, бързаща за адрес, заседна в зелените площи, по които се движат трамваите около Руски паметник в София. Инцидентът е станал в 1.30 часа през предишната нощ.

Медицинско лице от спешния екип разказа пред репортер на „Булфото“: "Бяхме извикани на адрес и за по-бързо решихме да минем оттук".

На помощ в бутането на линейката са се включили 4-ма таксиметрови шофьори и 3-ма случайни минувачи. Избутването е продължило близо час.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
хахаха, тоя счупи ***. Решил е да покара офроад с линейката, сега с опита си ще и вдигне малко окачването, ще сложи диодни ленти отдолу и та така...
46
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Водачът на линейката е прав.СО показа неграмотността и парвенющината сис тези З.релси.както и на тротоара на Цариградско шосе където рразрешават паркиране и маневри върху спирка 1288 пл. Орлов мост. Наказания за транспортните служители под ръководството на зам. кмет Л.Христов глава на всички проблемми.Той се грижи за новите олигарси или Мутри а не за пешеходците които са и честни Данъкопладци
45
3
 
36
 
! Отговори
АМИ преди 8 години
ДОКАТО ВСЕКИ НЕ ЗАПОЧНЕ ДА СИ ПЛАЩА ПОНЕ В ТРОЕН РАЗМЕР ЗА ЩЕТИТЕ,КОИТО Е ПРИЧИНИЛ,*** ВСЕ ЩЕ ИМАТ ОПРАВДАНИЕ ЗА ВСИЧКО!
44
5
 
49
 
! Отговори
ДАНИЕЛЕ преди 8 години
УЖАС!!! КАКВО ПРАВИ ТАЗИ ЛИНЕЙКА ПО НОЩИТЕ ТАМ МОЖЕ БИ ЗАОБИКАЛЯ ТРАФИКА ЗА ДА СТИГНЕ ПО БЪРЗО ДО АДРЕСА ПЪЛНА ЛУДНИЦА... ГЛОБА ЗА ШОФЬОРА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ПОНЕ 500.00ЛВ ЗА ЗЕЛЕНАТА ПЛОЩ БЕЗ КОМПРОМИСИ !!! СЕГА ЗА ДА СЕ ОПРАВИ ТРЕВАТА ЩЕ СА НУЖНИ ПАРИ НЕКА ШОФЬОРА НА ЛИНЕЙКАТА ДА ПЛАТИ РАЙГРАСА КОЙТО Е ЕДНА КАМАРА ПАРИ.
43
2
 
31
 
! Отговори
123 преди 8 години
Абсолютни *** ! Глоба и съд 1
42
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какво се учудвате.Ние ако не пипнеме нещо ново. Да го развалиме няма да сме ние.BG запазена марка.
41
3
 
49
 
! Отговори
p преди 8 години
Абсолютен ***. Ама да му дадат сега инструменти и да поправи стореното от тъпотията му и да му го удържат от заплатата !!! Представете си в събота в 1 часа през нощта кое го е принудило да мине оттам - съмнявам се, че е имало задръстване :) :) :)
40
1
 
26
 
! Отговори
избирател преди 8 години
Същия звезден екип през ДЕНЯ,за да ги видят всички, да заличи следите от нощното изпълнение!
39
2
 
48
 
! Отговори
Егати тъпанара е тоя преди 8 години
Е не може да има толкова *** шофьори и то на линейки .
38
2
 
87
 
! Отговори
Пффф преди 8 години
Представям си каква тапа е било в 1:30 вечерта та се е наложило да минат през тревата... Следващия път да пресекат направо през езерото в Дружба например за по-пряко. Аман от нискочели полухора...
37
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 123За избора на подкупните политици, определено имате принос и вие. Като ви е толкоз хубаво на село, какво правите тук?
36
2
 
26
 
! Отговори
Валентин преди 8 години
Шофьора, че най-вероятно е *** *** няма спор, но въпроса е дали въобще преминават някакво обучение преди да ги назначат да се карат коли със специален режим. Явно е, че ако имаше ясен протокол, който да регламентира кога и къде може да се преминава при различни спешни случаи, то сега нямаше да има такава комична ситуация.
35
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
шоферите са неитегрируеми. и както е тръгнало, накрая тук всички ще са неитегрируеми.
34
2
 
42
 
! Отговори
Wasil преди 8 години
Егати тъпия шофьор
33
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дето се вика, 2 в 1:- от управниците ни - правят "на ура" пет за четири предизборно и за да усвояват едни хора едни пари със съответното качество -от нас самите - не се съобразяваме, не зачитаме и постоянстваме в тъпоумието сии ето ти го - очаквано трагикомичен резултат...Има в Европа на много места подобни релси, но никъде, НИКЪДЕ не са съсипани за един месец. Защо ли?!
32
1
 
14
 
! Отговори
даката преди 8 години
До Дядо ПетърТипично по български - като нямаме какво да кажем, дай да кажем поне нещо, ей така, да се намерим на приказка... 10 пъти ти прочетох коментара, и така и не успях да намеря какво е общото между строителите, шофьора на линейката и ***, дето те "управлявала" и как изобщо успя да ги събереш всичките в едно изречение...
31
2
 
34
 
! Отговори
до всички от селото преди 8 години
Селянина от селото излиза,ама селото от него никога.
30
12
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 123Вървете си !! Кадърни от провинцията?.. Те са в чужбина. В Сф са любимите ти политици - кой от Сирищник, кой от Дръндар, кой от Гоце Делчев, кой от Банкя...С удоволствие ще се отървеме и от тях.Не забравяйте и да си приберете звездите от Костинброд, Сливен и Димитровград, да си слушате великата им музика в 25-годишния Голф с пуснати стъкла....И да, тогава Сф отново ще стане нормален град, свободен от селяндурското ви мьекане....
29
2
 
49
 
! Отговори
Батман преди 8 години
Е може ли да е толкова *** тоя шофьор???????? За по-бързо да минели....И като минали че се забавили само 1 час ???????????
28
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този линейкаджия е враг на демокрацията и руски шпионин гмурнал се в тинята да върти гуми и да маскари гербаджийското управление. Този в Сибир!