Къде няма да има вода на 9 септември в София

Ще се извършват ремонтни дейности
Обновена: 7 сеп 2015 15:15 | 7 сеп 2015 15:15, Василия Пейчева
3
Къде няма да има вода на 9 септември в София
Снимка: Софийска вода

На 9 септември 2015 г. (сряда), във връзка с провеждане на степ тест на налягането във водопроводната мрежа в кв. „Драгалевци“ , се налага спиране на водоподаването от 00:00  до 6:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Околовръстен път“, бул. „Черни връх“, ул. „Крайречна“, ул. „Агличе“, ул. „Андрей Бачковски“, ул. „Проф. Боньо Ангелов“, ул. „Под гората“, ул. „Невена Коканова“, Парк „Ботаническа градина“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „площад „Цар Иван Александър“; ул. „Лешникова гора“ ъгъла с ул. „Цветарска“.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

На 9 септември 2015 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. „Васил Левски“, Център , се налага спиране на водоподаването от 11:00  до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по бул. „Васил Левски“ от ул. „6-ти септември“ до ул. „Данте“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Васил Левски“ ъгъла с ул. „Данте“.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

На 9 септември 2015 г. (сряда), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Любляна“, кв. „Овча купел“ , се налага спиране на водоподаването от 11:00  до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Любляна“ от ул. „Народен герой“ до ул. „Букет“; по ул. „Букет“ от ул. „Любляна“ до ул. „Войводина могила“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Любляна“№23.

На 9 септември 2015 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Антон Безеншек“, кв. „Васил Левски“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Антон Безеншек“; по ул. „Проф. Беньо Цонев“ от ул. „Лепенец“ до ул. „Константин Фотинов“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Антон Безеншек“ №2.

На 9 септември 2015 г. (сряда), във връзка с направа на връзки на новоизграден уличен водопровод на ул. „Липа“, кв. „Вердикал“ гр. Банкя , се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Райко Даскалов“; по ул. „Методи Иванов“ от ул. „Липа“ до ул. „Варна“, ул. „Липа“, ул. „Тепето“, ул. „Нишава“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Райко Даскалов“ ъгъла с ул. „Липа“.

На 9 септември 2015 г. (сряда), във връзка с подмяна на уличен водопровод на ул. „Евлия Челеби“, кв. „Княжево“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Евлия Челеби“ от площад „Сред село“ до ул. „Лазарополе“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Евлия Челеби“ ъгъла с ул. „Кореняците“.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

На 9 септември 2015 г. (сряда), във връзка с разкриване на уличен водопровод на ул. „Съзнание“, кв. „Орландовци“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Съзнание“ от ул. „Ком“ до ул. „Снежник“ и ул. „Къпиновски манастир“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Съзнание“ ъгъла с ул. „Къпиновски манастир“.

На 9 септември 2015 г. (сряда), във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „София“, кв. „Орландовци“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „София“ №110 и №112.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „София“№110.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Софийска вода ще припомни на столичани за паметната дата 9 септември 1944, когато водата бе кът, но народът ликуваше в екстаз!
1
3
 
0
 
! Отговори
до 1 преди 5 години
И за кво ви е тая вода бе? Вие софиянците и без това не се къпете