Отново абсурд на "Руски паметник": Автобус в насрещното!

Шофьорите явно не могат да свикнат новото кръгово движение
10 сеп 2015 15:51,
74
Отново абсурд на "Руски паметник": Автобус в насрещното!
Снимка: Булфото/ Ани Сиракова

След като линейка нагази по зелените релси на "Руски паметник" и развали тревната настилка, шофьор на автобус 260 реши да навлезе в насрещното движение.

Още по темата

На видео, снимано от Ани Сиракова, се вижда как автобусът от градската мрежа навлиза в насрещната лента на бул. "Скобелев". Водачът като че ли въобще не се усеща, че прави грубо нарушение и създава много рискова ситуация за пешеходци и шофьори.

Въпреки това той много културно изчаква на пешеходната пътека, а някои минувачи се обръщат и учудено гледат странната му постъпка. Шофьорите също са изненадани и се опитват да заобиколят голямото превозно средство, нахлуло в лентата им.

Вижда се как под звуците на клаксоните автобусът успява най-накрая на отбие и да влезе буквално в правия път.

Наистина обновеното кръгово е с нова организация на движението, но шофьорските изцепки от последните дни трудно могат да бъдат оправдани.

 

Автобус 260 мина в насрещното на Руски паметник в град София. Простотията Българска продължава със всеки изминал ден

Posted by Ани Сиракова on Thursday, 10 September 2015

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
0
 
4
 
! Отговори
А преди 8 години
Само не мога да разбера къде е зяпал тоя та да пропусне знаците и изхода, че и да направи завоя на дясно във входа, където трябва да завие на почти 90 градуса и да влезе в насрещното, вместо да влезе в нормалната си лента. Както отбелязва един колега по-долу, ми да направи едно кръгче около паметника и да влезе там, където му е мястото. Още повече, че е в кръговото и е с предимство, т.е. няма да му пречи никой да завърти. Ама май толкоз му е акълът...
57
3
 
3
 
! Отговори
Кон преди 8 години
Объркал е изхода от кръговото шофьорът. Явно няма указателни табели.
56
3
 
2
 
! Отговори
gg преди 8 години
Ako e glupavo koordinirano dvizenieto taka ste e
55
0
 
4
 
! Отговори
Мартин преди 8 години
До Анонимен В момента в който влезеш в кръстовището на зелено си длъжна да минеш. Силно се надявам да си минала а не да си спряла на средата на кръстовището.А тоя изобщо не ми го оправдавайте. Това е професионален шофьор, на него работата му е да кара автобуса. Много точно направи забележка отдолу един коментиращ. Да направи 1 завъртане на кръговото и да си влезе правилно.
54
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 59 - това че си жена нямаше нужда да го казваш, 90 процента от жените не знаят как се шофира. Само като погледна една Джип как свижи неуверено по магистралата с 60 км. и запречва движението на три мерцедеса зад нея, разбирам че го кара жена. Супер ниско самочувствие, пъкт ако попадне в кръстовище веднага създавате сумотоха.
53
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пак не на место изказвания от дамата направила записа....г-жа ,това може да се случи навсякъде,но просто трябва да се вземе под внимание тази случка ,и този шофьор да бъде санкциониран
52
2
 
9
 
! Отговори
оффф преди 8 години
Че като казах линейка и се сетих за пример от преди половин час. Минавам с колелото покрай Паметника Левски и гледам: линейка, следвана от патрулка, вместо да минат по Васил Левски и да завият по Дондуков към ИСУЛ, тръгнаха по Мадрид, за да влезнат в забраненото по Кракра. Разстоянието до ИСУЛ и в двата случая е едно и също, движение няма по това време, но важното е да минеш в забраненото.
51
1
 
17
 
! Отговори
оффф преди 8 години
Ако чете човек коментарите ще каже, че вие нито псувате, нито се ядосвате, на мравката път правите. И колкото и да омаловажавате простотията, която е направил този човек, глупостта в случая няма оправдание. Руски паметник не е задънена улица. В крайна сметка това е кръгово. Като го е пропуснал ще направи едно панорамно кръгче на покрай паметника и си влиза откъдето трябва. Айде стига вече примитивизми. Ще изгори 10 грама нафта от дневната норма за крадене. Като оня с линейката в тревата.
50
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Еми объркал се е човека кво пак толкова
49
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
това сигурно и в Египед го няма
48
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Добре де, сбъркал, но трябва повече толерантност- да се изчака, да се осигури място за маневри и да се освободи по-бързо лентата. Преди време навлязох с колата в оживено кръстовище, докато стигна половината, светофарът се смени и отвсякъде започнаха да ми свирят, крещят и псуват: "Къде си тръгнала, ***.."и т.н. Жена съм, не съм млада, тръгнала съм на зелен светофар все пак и във всяка нормална държава шофьорите биха ми помогнали в тази ситуация, биха изчакали малко, вместо да крещят.
47
8
 
41
 
! Отговори
Пффф преди 8 години
Шофьорът е сбъркал но кварталната клюкарка не спи!Ани Сиракова сега се размазва от кеф колко известна е станала и как мъдро е коментирала "това само в България може да се случи"...Понеже е анонимна е заляла всички агенции и сайтове с "авторски мат'риал".Честито!
46
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Napulno normalno, s tazi losha signalizacia. Znaka za zabraneno vlizaneto e slojen na nai-malko 10 metra vutre, taka che za da go vidish triabva da vlezesh v otsreshtnoto dvijenie. Napulno normalno da vlizat ot tam nai-veche koito ne sa ot Sofia
45
5
 
33
 
! Отговори
Rado преди 8 години
Объркал се е човека...
44
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Руски паметник скоро ще премахнат- щото е руски, не им изнася на *** колеги, просто у нас само там стават белите,хахаха, никьде другаде,,,,Но никой не пише защо у нас безработицата е 2 пьти по-голяма отколкото в западната част на континента, и защо около 2,5 млн бьлггари напуснаха страната ни ,защо броят на жените на вьзраст20-30 г спадна с с 50 %? Защо чалгите и тьпотията превзема страната ни,защо всяка една община се управлява от едни и сьщи стари лица,преразпределящи всичко
43
19
 
9
 
! Отговори
до 51 преди 8 години
какво му е ужасното ако си *** пий си хапчетата. Мачкай боко червените ***
42
31
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
След ремонта на Руски паметник, преминаването оттам е истински ужас. Не стана ясно и за какво точно бяха похарчени 17 млн и в кой точно герберастки джоб потънаха.Обаче българинът е толкова ***, че всякакви номера от селски вечеринки минавата.
41
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е поне не сгази тревата....
40
17
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Цялата организация на движението на Руски паметник е една стрхотна небивалица.Не зная платените медии докога ще пръвъзнасят некадърниците и крадците Диков и Фандъкова, както и техния благодетел. Всички знаем кой е, да не споменавам сега бостанските плодове.
39
9
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вероятно кръстовището е по модела "БЕЛОКОПИТОВО"!