Левски спечели купата на "Софийска вода" в детски футболен турнир

Деца от осем столични футболни клуба се състезаваха
11 сеп 2015 16:48,
0
Левски спечели купата на "Софийска вода" в детски футболен турнир
Снимка: Софийска вода

Отборът на "Левски" спечели купата на "Софийска вода" на детски футболен турнир, който се проведе под патронажа на Столична община в комплекса "Спортна София" в Борисовата градина. 

На финала победителите се наложиха над ЦСКА с 4:1. Участие взеха осем  отбора: "Левски", ЦСКА, ПФК "Левски Раковски", ФК "София - 2010", ФК "Костинброд", ФК "Септември", ФК "Обеля", ФК "Люлин".

Изпълнителният директор на "Софийска вода" АД Бруно Рош връчи купата на малките футболни таланти, които участваха в детския футболен турнир за купата на столичното ВиК дружество.

От името на кмета  на Столична община Йорданка Фандъкова д-р Тодор Чобанов пожела много спортни успехи, здраве и щастие.

Инициативата на "Софийска вода", част от  групата на "Веолия", е насочена към  насърчаване и възпитаване в любов към спорта.

Детският футболен турнир, част от Националната програма "Децата и футболът", се организира за четиринайсета поредна година от Асоциацията на българските футболисти, с подкрепата на "Софийска вода".  През годините участие в турнира са взели над 5000 деца.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари