Расте, но не старее: София от птичи поглед

Вижте красиви кадри от столицата по повод 17 септември
17 сеп 2015 14:30,
29

Снимка: БТА

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Планът е от това ниво в момента,след като се освободи и либерализира пазарът на труда и работна сила /от 2016 влиза в сила/ поне едни 500 000 индийци пакистанки да нахлуят в София само в IT сектора ведно с поне още едни 2 ,5 млн души ниско и средно квалифициран персонал като аутсорсингът ще създаде база поради ниските разходи тези да създадат работа за още толкова шерпи.с 2 думи канализацията София няма да може скоро да ви хване лната
15
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Свинарника ,Кочинката наречена .София е пълна пародия на град.Който си мисли ,че това е столица да иде да пообиколи световни столици и тогава да богохулствува с твърдения и хвалебствия за Ко0чината понеже оттук дори в форума мирише на пикня когато се каже София
14
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
След Освобождението 10 от най-богатите търновски фамилии са заминали за новата столица София, дотогава е било едно кално село пълно с джамии, с министър председател търновеца Стамболов, София се превръща в европейски град, през соца София също беше символ на напредничевоста, бохемството и така нат., обаче сега е пълно гето, въпреки, че ГЕРБ дава почти всички пари за този град. Което е грешно, защото така създаваш работни места в София и все повече хора се заселват.
13
0
 
4
 
! Отговори
аожо преди 8 години
Благодаря на 10 и 11!Първата ми детска мечта беше да стана кондуктор на тролей :)Скоро май само ще си спомняме паважа.
12
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Снимка 3 с НДК е от поне 15 години- паметника е все още здрав, а зад НДК нямя 30 етажни небостъргачи. Иначе снмимката е хубава...и София е била по-хубва.
11
3
 
10
 
! Отговори
Христова преди 8 години
Пътувала съм доста и все пак София си е София, обичам си града!!!
10
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тежка констатацияходи си на село, чао
9
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До аожо`Аожо, това площадът на Паметника на Васил Левски. Паметникът е от дясно (не се вижда на снимката). Трамваят отива към бул. "Дондуков", а тролеят се движи в посока на СУ "Св. Климент Охридски".
8
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ДО АОЖО. НА ПОСЛЕДНАТА СНИМКА Е ПАМЕТНИКА НА ВАСИЛ ЛЕВСКИ ФЕНЕРИТЕ НЕМОЖА ЛИ ДА ГИ ПОЗНАЕШ? ТРАМВАЯТ Е НОМЕР 4 КОЙТО СЕ ДВИЖЕШЕ ДО ГЕО МИЛЕВ.ТРОЛЕЯТ Е НОМЕР 1 СНИМКАТА Е ПРАВЕНА ПРЕЗ 60-те ГОДИНИ НА 20 ВЕК.
7
11
 
11
 
! Отговори
Тежка констатация преди 8 години
Обиколил съм бая свят и мога да твърдя, че София е един от най-грозните градове. Блазе на всеки, който живее далеч от нея, по-близо до природата, тишината и спокойствието.
6
3
 
7
 
! Отговори
Агент Дейл Купър преди 8 години
Честит празник дами и господа
5
7
 
6
 
! Отговори
аожо` преди 8 години
Прекрасни снимки на прекрасната ни и обичана столица! Честит празник!Не можах да позная мястото на последната снимка :(
4
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Последните десетина години София се превълна в тотална ***. Затова и си продадох апартамента и си купих къща в село Априлово, близо до Елин Пелин.Нашествението на селяни е тотално. Няма ги вече добрите стари софиянци. Много жалко.
3
4
 
11
 
! Отговори
до 5 преди 8 години
Явно не си наясно, че дори емигрирал човек може да пише във форума. Доста си изостанал.
2
7
 
10
 
! Отговори
Неемигрирал преди 8 години
Ама като емигрирахте - там ли си правите зъбите, или си идвате тука че е по-тънко?Като гледам форумите - все тука си висите....
1
1
 
22
 
! Отговори
да, преди 8 години
От птичи поглед наистина няма грешка. Но от човешки такъв - мръсотия и разруха накъдето се обърнеш. С няколко теракотени местенца, разбира се.