Не студентска стая, а гробница – общежитие на УНСС

Мухъл, изпочупени мебели, легла без дюшек...
Обновена: 18 сеп 2015 10:54 | 18 сеп 2015 09:11,
164

Снимка: Кадър Нова Телевизия

Майка на второкурсник от УНСС е възмутена от потресаващите условия в студентското общежитие.

Жената разказа пред Нова тв как семейството и синът й били щастливи и доволни от приема в елитния ВУЗ, знаейки колко много студенти има и колко чакат да бъдат приети.

"Но радостта ни беше попарена, след като видяхме "гробницата", в която трябва да спи моят син - мухъл, изпочупени мебели, изтърбушени столове без облегалка, счупени бюра, легла /3 броя в невероятно малко място/ без дюшеци", разказва жената.

"Бих искала да зная дали преди настаняването на студентите минава някаква комисия, която да провери и удостовери годността на стаята за нормален, защото някои студенти отиват там да учат, а не само да пребивават за по една нощ! Възмутена съм...", допълва още тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


164
Още по темата: общежитиеусловияунсс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
113
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Елитния ВУЗ УНСС" = Утре Носете Съответната Сума.Не разбирам майката кво мрънка, то в името пише що общежитието е такова - НЕ СА ЗАНЕСЛИ СУМАТА.
112
1
 
0
 
! Отговори
Георги преди 8 години
До Анонимен (142)***!
111
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Каквато държавата- такива ВУЗ-овете й. Каквито ВУЗ-овете- такива общежитията.Мила родна картинка!Голяма част от помийните ями, като горната, плачат за затваряне. Поне да не се лъжат хората и да плащат рушвети за такива кочини.
110
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
УНСС не е и никога не е бил "елитен "ВУЗ".Каквито му общежитията, такова му и обучението и стойността!
109
6
 
8
 
! Отговори
Стамат преди 8 години
Какъвто "университета", такива и общежитията му! ;-)
108
4
 
7
 
! Отговори
Студент преди 8 години
У това е от хубавите стаи- пвц дограма, баня с фаянс, паркет. Я виж другите общежития 30 годишна дървена дограма, излющени тапети, стар мокет и гаден латекс в банята. *** дървеници и прочее. Че и деца се гледат там. Много капризна майка, ако иска може да плаща наем ~500лв за таванска стая на някой столичен кожодер.
107
1
 
3
 
! Отговори
ПАЗАРДЖИК преди 8 години
ЕС ЩЕ ВИ ОТПУСНЕ ПОМОЩ ЗА СТУДЕНТИТЕ .НО ДА ЛИ ЩЕ ОТПУСНАТ ДОРИ И ДА ОТПУСНАТ ГОСПОДАТА БЪЛ.ПАРЛАМЕНТАРИ НЯМА ДА ДОПУСНАТ ПАРИТЕ ДА СТИГНАТ ДО СТУДЕНТИТЕ .РАЗБЕРЕТЕ БЕ ХОРА НА ЕС И САЩ НЕ ИМ ТРЯБВАТ УЧЕНИ СЛАВЯНИ .АКО СА УЧЕНИ ЩЕ СЕ СЪДЕНЯТ С РУСИЯ И ЩЕ ТРЪГНАТ ПРОТИВ ЕС И САЩ.МОЖЕ ЛИ НЯКОИ ДА НАПРАВИ СТАТИСТИКА ДО 1990Г.КОЛКО ВИШИСИТИ ЗАВЪРШВХА НА ГОДИНА. ИМАШЕ В БЪЛГАРИЯ.И КОЛКО СЕГА ЗАВЪРШВАТ ВИСШЕ ОБРАЗУВАНИЕ.
106
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Има си квартири всички софета прасета от това чекат да грухат па ти им носи селска помия да има кво да грухат , софийската *** най добрата на балканите , който учи нема да сполучи , аре бегайте ..........
105
9
 
3
 
! Отговори
JORO преди 8 години
IDEALNO E ZA 50 LV KAKVO ISKATE TRIZVEZDEN HOTEL ???
104
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Утре Носете Съответната Сума ... само не търсете качество като платите :)
103
2
 
7
 
! Отговори
maika преди 8 години
I AZ SAM VAZMUTENA OT TEZO OB6EJITIA !DA6ERQ MI E 2 GOD STUDENTKA V UNSS ,SMENIHME PODA ,KUPIHME I NOVO LEGLO ,,,BANQTA E UJASNA ....HLEBARKITE SA KATO TIA TALIBANI DETO NI PREVZEMAT SEGA .....NIKOI NE GO INTERESUVA ..BOIKO I NE SAMO TOI SA SE NAGAZILI NA EVROPA ....A NIE BALGARITE SME PODLOJENI NA GENOCID OT POLITICITE NI .....
102
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вие хора сте ненормални. Това не са нормални условия за живот, но все пак това не е европейска държата. Само знаят да крадът парите на студентите. А за всички, които казват, че хората са глезльовци, явно не сте виждали стая от немски, френски или английски университет. Отврат
101
3
 
28
 
! Отговори
Унсс преди 8 години
За бежанци може, за студенти - НЕ. Иначе събираме помощи, май не за когото трябва
100
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Четири години си живях прекрасно в такива условия и се научих да се грижа за себе си. Бяха най-хубавите ми години до сега. Сами си направихме ремонт и си го подредихме.
99
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Глезльо, ако иска да стане софиянец, ще стиска зъби и ще търпи.По-добре ли е на село да копа картофите и да носи помия на прасето.
98
6
 
7
 
! Отговори
student преди 8 години
Предполагам е задължение на студентите да пръска и срещу ***? Който не е живял в студентски да не коментира, мизерията е ултра голяма. Малцинствата като ползват безплатно ток и не плащат за нищо - ок вие, но като студент се оплаче от лошите условия (за които се плаща и наем) сте: за 50 лева кавко иска толкова? А вие какво искате? Общежията са също така пълни и с нелегални, много нелегални, и сега кой чупи в крайна сметка - студентите или нелегалните?? В държавен вуз държавата ремонтира..
97
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
и Премиеру има вишу
96
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ами да си беше стоял на село. Кой го е карал да идва в София. И без това вече градът ни ще се пръсне по шевовете от нашествието на ***.
95
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В моментa е по - леко дa улизиш дa учиш зa уишу обрaзовaние, отколкото дa не учиш. Логично и интелектуaлното ниво нa учещите, пaрдон купонясвaщите, е съответното. Скоро ще берем плодовете нa прекрaсното ни обрaзовaние.
94
0
 
12
 
! Отговори
Девинския преди 8 години
Някой имали спомен от бл. 26, стая 326 с фототапета? Като се изнасях ог там оставих към 70 бутилки от ракия в шкафа и 30 бирени под леглото :) 1999г.