Плочките по Витошка се чупят, защо ли?

4 коли минават по пешеходната част за 30 секунди
29 сеп 2015 15:37,
108
Плочките по Витошка се чупят, защо ли?
Снимка: кадър facebook

Ако се чудите защо плочките по ремонтираната пешеходна част на Витошка все се чупят, едно видео ще отговори на въпроса ви.

"Явно са отворили Витошка за движение", пише Мирослав Маринов, качил видеоклипа. На него се вижда как за по-малко от 30 секунди през пешеходната част минават 4 коли.

Вижте: 

Явно са отворили Витошка за движение...

Posted by Miroslav Marinov on Monday, September 28, 2015

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
0
 
2
 
! Отговори
ММ преди 8 години
Плочките се чупят, защото са направени по нашенски, както са и поставени! В Германия всички паркинги и тротоари, както и някои улици, са с бетонни павета, но никъде няма разместена или счупена плочка. Всичко ни е сбъркано!
44
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Fandakova Stana milionerka kato masnika sofianski koito se srodi s 4erepa mutrata
43
0
 
4
 
! Отговори
кр преди 8 години
дори не са 4 а 6 коли
42
0
 
3
 
! Отговори
мнение преди 8 години
Всички проекти на столична община изключват наличието на обществени тоалетниТова ги прави показни и бутафорниКак ли си взимат разрешителните от ХЕИ?
41
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И защо няма wc в метрото
40
11
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Автора, купи си свестен телефон, че с тоя не може да се видят ноерата....
39
2
 
10
 
! Отговори
Виноват преди 8 години
Хамериканците са виновни. Лично аз видех как на Витошка хамерикански роми слгаха плочките.
38
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
абе наивници как естава милионер в държава със затихващо производствопроизводство няма - милионерите растът - ами с крадене бре наивнициот вашия джоб в тяхния и - аа и с продажничество. я вижте колко милиона са се изръсили американците за"неправителствените" организациис нежни имена и протестърите дето свалят неподчиняващи се на краварите правителстваама и народа си го бива - *** до безумие - що немога да го сторят в унгария , гърция словакия чехия - ами сигурно има причина и тя е народа
37
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
комунистите са виновнистарите плочки има и на 40 години не се чупят защото във тях има всичко в нужните пропорции и най-вече точното количество качествен цимент и чист пясъки при плочките е като при колбасите и млечнитевътре всякакви *** и лъскави опаковкии пак комуниктите са виновни защото правеха млечните от мляко а колбасите от месопредсавете си по онова време реклама - кремвишите от месо- направо идиотизъма сега соросоидната *** с тлъстите хонорари ще ви каже че това не е вярно
36
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
айде пак комунистите са виновни....то жив комунист няма в софия, а в Герб са комунист до комунист но на гербаджиите все някой друг им пречи.
35
4
 
22
 
! Отговори
(-_-) преди 8 години
Винаги ще има такива, които нарушават правилата. Друг е въпросът дали счупените плочки са резултат от тях или некачествени ремонти и материали.. Помислете сами! Има улици на по 200-300 години, които се ползват и днес, но напукване няма.. Примери бол по света.
34
5
 
18
 
! Отговори
непукист преди 8 години
Твърдо съм за пешеходната зона ,но качеството на извършените ремонти е доста спорно. Преминаването на няколко автомобила не би трябвало да е причина плочките да се чупят .Ясно е че всичко е правено през куп за грош и вложените материали са далеч от изискванията за качество за да могат да издържат достатъчно дълго време и на по-големи натоварвания.
33
27
 
27
 
! Отговори
void преди 8 години
Някакви селяни минават с колите си по новоизградената пешеходна зона и веднага ГЕРБ и Бойко са виновни и крадци... Най е яко да си българин! Само дето с тази нагласа скоро в тая скапана държава ще останат само ромите. Това че има платени драскачи без капка национално достойнство и се продават за стотинки и копейки ни е ясно, само дето е срамно и унизително.
32
18
 
1
 
! Отговори
да да преди 8 години
А ако е имало авария на водопровод и са отклонявали колите пак ли ще плюете по Фандъкова.
31
34
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Гласувам пак за *** защото ме кефят повече от крадливите ***. :)
30
5
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 51Затвориха Витошка щото е крайно време този град да си има централна пешеходна зона. Градът е за хората, не за колите.
29
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ...Ами защото Гладстон е затворена в средата беееееее!!! И няма как да се върнеш обратноооооо!!!! Набий си го в главатааааааа!!! Отиди и виж!!!!
28
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 59кви 16 млрд бре ?
27
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ама и ти си голям разбирач няма що. Опитата ти до бъркане на бетон на село ли се свежда ? Тротоарна настилка при която е предвидено преминаване на автомобили се проектира с подложен бетон. По тази, на теория коли няма да минават така, че няма смисъл от оскъпяване на поръчката.
26
2
 
6
 
! Отговори
Пеевски преди 8 години
Я звъни на сто и дванайсе веднага!