Сидеров вилня из центъра на София, хваща наркотици

По първоначална информация ударил и полицай
Обновена: 10 окт 2015 11:37 | 10 окт 2015 07:44,
165
Сидеров вилня из центъра на София, хваща наркотици
Снимка: bTV

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров стана главно действащо лице в шумен среднощен скандал пред магазин за алкохол и цигари, съобщи bTV.

Политикът е буйствал в магазин за алкохол в центъра на София, като е обвинил хората там, че продават наркотици.

"Тази вечер пред очите ни продаваха наркотици на млади хора. Волен и аз се възмутихме. Как ще ни оклепат... тепърва ще видите. Това написа на Facebook страницата си нощния спътник на Сидеров Десислав Чуколов.

Информацията сочи, че Сидеров и Десислав Чуколов спрели пред "клекшопа" в близост до НАТФИЗ и заявили, че вътре има наркотици.

В този момент мъж и жена искали да си купят цигари. Сидеров хванал жената за ръката и взел телефона ѝ.

От Театралната академия излезли много хора и станал скандал. След това на мястото пристигнали и много полицаи.

По първоначална неофициална информация на Нова телевизия, Сидеров е ударил полицейски служител.

На мястото на инцидента са пристигнали шефът на СДВР Младен Маринов и главният секретар на МВР Георги Костов.

Сидеров вилня из центъра на София, хваща наркотици
Снимка: bTV

Това не е първият случай, в който Сидеров и членове на партията му се оказват в центъра на скандали.

Сидеров е подсъдим в дело за хулиганство заради инцидента на летище "Варна" от миналата година. По време на полета от морската ни столица към София възникнал скандал между Сидеров, депутати от "Атака" и френската дипломатка Стефани Дюмортие.

През пролетта на миналата година мъж твърдеше, че е бил тормозен от политика в столичен ресторант. Политици от "Атака" крещели в лицето на мъжа въпроси дали ще гласува за партията им, а накрая той бил и физически нападнат.

Може би най-известен обаче е скандалът от септември 2013 г., когато Сидеров и членове на партията му вилняха в белгийски ресторант. Към края на вечерта, недоволни от обслужването, те се държали агресивно, а накрая опитали да си тръгнат, без да си платят сметката.

През 2010 г. Сидеров участва в друг "самолетен" скандал. По време на полет от София до Франкфурт той обиждал персонала. Заради инцидента във въздуха при кацането на самолета бил посрещнат от полицаи, които обаче също били обиждани от българския политик.

Германската прокуратура започна разследване, което впоследствие беше прекратено.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


165
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
0
 
1
 
! Отговори
sharia law преди 8 години
Ех, много лош този Сидеров бе! Само "буйства" "хулиганства" а всички около него невинни - нито наркотици се продават в БГ нито френската допломатка се е заяждала, нито са го удряли и гонили от НАТФИЗ (където всеки има право да влезе, камо ли пък народен представител), а в пресата - само обективни мнения кое от кое по-обективно... а той лош, най-лошият на света - земята не дава да се разпродава, границите искаше да затвори навремето, та горките бежанци да не могат да бягат, концерните не му харесват, златото не дава, абе, лоша работа!
80
0
 
1
 
! Отговори
ПУТИН преди 8 години
Харесвам РУСИЯ, Този е за АДА!!
79
0
 
1
 
! Отговори
Психиатрия преди 8 години
Този направо не се лекува!!!!
78
0
 
0
 
! Отговори
jorkata преди 8 години
В допълнение бих искал да кажа, че не симпатизирам на нито една политическа партия, но такова държание за мен е недопустимо, това е подигравка с българският народ. А за горките полицаи ми е жал направо... Според мен когато са дежурни или на пост ако може така да се каже би трябвало да са неприкосновени и подчинени само и единствено на началника на дежурната група (Както беше караула едно време тези които са ходили в казарма ме разбират какво искам да кажа)
77
0
 
1
 
! Отговори
jorkata преди 8 години
До АНОНИМЕН 141. Ми не,кадри от съборени рафтове нямаше, имаше само кадри на момиче което се опитваше да пазарува и беше блъснато от господина Сидеров на земята, имаше и кадри на същият господин как стиска''уж'' приятелски единият полицай. Гледал съм и кадри на които господинът вика полицай и му крещи " Ало аз съм народен представител" е точно на тези думи "НАРОДЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ" лично аз много се подразних.
76
5
 
5
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 8 години
По какво разбрахте, че Волен е вилнял? Някъде да има кадри от съборени рафтове и повредени стоки , защото това за мен е признак за вилнеене. Погнусен съм от опитите непрекъснато да заблуждавате хората. След като е даден сигнал в полицията , а тя идва след 3 часа значи със сигурност Сидеров е прав . Нормалното нещо в случая е лично В.Сидеров без продавачката да извърши проверката в магазина и тогава да се се състави протокол. Ако няма цигари без бандерол ще се извини, но той е получил сигнал.
75
7
 
4
 
! Отговори
789 преди 8 години
Ех, толкова бърза спец акция! Аз се чудя на бързата среднощна намеса на полиция, икономическа полиция и прокуратура. Явно, много явно, за два часа направиха проверка и не установиха нередности. Естествено. Сицилиянската мафия ряпа да яде!!!!
74
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоя джуджан скоро ще си намери майстора!
73
8
 
8
 
! Отговори
ванката от банката преди 8 години
И аз бях там. Сидеров извади една стъклена бутилка и я счупи в главата на собственика. Имаше и други хора снимаха, незнам защо още го няма този клип в интернет пространството. Сигурно ще се появи в Господари на ефира. После като си тръгнаха всички, този другия Чуколов, намери една метла и замете стъклата.
72
11
 
11
 
! Отговори
наркодилър преди 8 години
сидеров в гняв не му продават дрога минал на акцизен алкохол
71
16
 
28
 
! Отговори
къв ТЕЛК,бе... преди 8 години
Прибийте това смахнато *** ,бе...не виждате ли ,че си го търси??Кво ,чакаш ,българино....???!!ОЩЕ УНИЖЕНИЯ И ПСУВНИ ЛИ ...ОТ ТОЯ "РУСКИ ЕКСКРЕМЕНТ"..??!!
70
9
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Смейте се вие,ама Сидер ага харчи държавни милиони,обикаля скъпите хотели по света /пак с държавни пари/*** 20 и кусур годишна п-тка.Смейте се вие.......ех,кво беше там "*** народ..не нам си кво"
69
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 112Не нас - българите, а тебе, чуждо...лизецо! Затова отсега пищиш на умряло!
68
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 111А стига бе, кривокрако, кривогледо недоносче! Избий си комплексите! Одъртя вече, а жена не можеш да си намериш, глупав Квазимодо.
67
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 777Липсва ти психиатричния ТЕЛК? Не плачи, ще влезеш директно в лудницата, и то без пръстови отпечатъци, както Москов иска да накара нормалните хора да дават. Вместо да иска пръстови отпечатъци на половината си колеги - управленци и медици за деянията им срещу народа, равносилни на убийство. И да ги даде на прокурора, защото те са престъпниците. Москов само имитира реформи, но нищо по-добро не прави, напротив, така, под формата на законово изискване, прегражда пътя към лечение на болните.
66
1
 
5
 
! Отговори
Сандо преди 8 години
Кока, аре на бас!
65
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До БГА ти пак гласувай за червено-синята мъгла от седесари, абевисти, герберили - реформисти от коли и въже, ковачкевисти (пременени в полички), патриотари - плондери и т.н.
64
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ТОВА НЕ Е ПЪРВИЯТ СЛУЧАЙ, В КОЙТО НА СИДЕРОВ ПРИПИСВАТ СКАНДАЛИ. НЯМА НАЧИН ДА Е ДРУГО - ВЕЧНО ГОВОРИ ИСТИНИ. А ИСТИНАТА БОДЕ В ОЧИТЕ!!!
63
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нашмъркания пудел вилнее в центъра на София.
62
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ДА НЕ БИ САМО ТОЙ . ТЕ 50 % ОТ ДЕПУТАТИТЕ СА ТАКИВА. КОЙ ОТКРИТО КОЙ СКРИШОМ ИЛИ УБЕЖДАВА ИЛИ ЗАПЛАШВА...НЕ ИМ СЕ ИЗПУСКА КОКАЛА И НА НОВИТЕ И НА СТАРИТЕ ПАРТИИ. НЯМАМЕ ТОЛКОВА РАБОТНА РЪКА КОЛКОТО СА СЕ НАРОДИЛИ ПАРТИЙЦИТЕ. СИДЕРА ЩОМ ИМА ТОЛКОВА ПОДРЪЖНИЦИ ЗНАЧИ КАЗВА ИСТИНАТА...КАТО ВИЖДАШ КАКВО СТАВА НАОКОЛО И ЗНАЕШ ЧЕ НИЩО НЕ МОЖЕШ ДА НАПРАВИШ Е ТЕЖКО.