Версията на Сидеров: Полицаите участват в наркотрафика!

Ето защо и как се е случило всичко според него
Обновена: 10 окт 2015 16:29 | 10 окт 2015 15:24,
243
Версията на Сидеров: Полицаите участват в наркотрафика!
Снимка: Bulgaria On Air

Според партия "Атака" Волен Сидеров и Десислав Чуколов са били блъскани и заплашвани от полицаи в центъра на столицата. Това гласи съобщение, изпратено до медиите във връзка със снощния инцидент.

"Вчера вечерта възрастен мъж спира Волен Сидеров и го моли да вземе мерки срещу продажбата на безакцизни цигари в магазин тип "клекшоп", защото, по думите на господина, Сидеров е народен представител, който би му обърнал внимание. Мъжът дава на председателя на АТАКА кутия цигари без бандерол, която е купил от въпросния търговски обект. По думите му на това място се продавали и наркотици", гласи началото на съобщението. 

Сидеров и Чуколов подават сигнал на телефон 112. "Видимо притеснени от това, че незаконната им дейност ще бъде разкрита, собствениците на магазина Александрина и Йордан Симеонови пристигнаха преди органите на реда и се нахвърлиха срещу Сидеров и Чуколов с обиди и физическа саморазправа", пишат от "Атака"

Според изпратеното съобщение органите на реда са се появили със закъснение. Заедно с тях са дошли и група младежи, които от "Атака" определят като "видимо дрогирани и пияни" и сами търсели конфронтация. "Полицаите не само не реагираха на провокациите от страна на наркоманите, но и подстрекаваха техните действия", пише още в съобщението.

Още по темата

"Неидентифициран служител на МВР пък си позволи да заплаши лидера на Атака със "саморазправа в тъмното". Волен Сидеров поиска обяснение от полицая, изрекъл заплахата, при което човекът с пагон се скри във входа до магазина", написаха от партията. 

"След близо два часа чакане в 01:00 часа след полунощ пристигнаха представители на Икономическа полиция, като нито едно от длъжностните лица не пожела да се представи. Минути по- късно пред медиите бе изнесен лист с неизвестно съдържание, който бе наречен протокол. Никой от полицаите не пожела да коментира какви са резултатите от проверката. При опитите на Волен Сидеров да разбере името на поредния цивилен, изнасящ цели папки с документи от денонощния магазин, той за пореден път бе грубо изблъскан от друг неидентифициран столичен полицай", се твърди в съобщението. 

"Около 4 часа след полунощ последният цивилен представител, покровителстващ заведението, уличено в наркотрафик, напусна на бегом входа на магазина и се качи в паркираната наблизо патрулка. Така само за една вечер полиция, казионни медии и предварително подготвени съмнителни свидетели изградиха защитна стена пред наркотрафика в София, който е покровителстван от високите етажи на властта.", завършват от "Атака"..

Те прилагат и снимка на контрабандната кутия цигари, която била дадена на Сидеров. 

Версията на Сидеров: Полицаите участват в наркотрафика!


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


243
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
107
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ми прав е Волен, само че да не търси наркотиците в кварталния магазин, а там където работи!
106
0
 
0
 
! Отговори
д преди 8 години
ех старши инспектор Сидеров направо ги разконспирира. да ходим до некой сексшоп за белезници и после направо в рпуто да ги арестуваме тези бандити:)))
105
0
 
1
 
! Отговори
фан преди 8 години
00фан преди 0 секундиНе може да се отрече обаче светкавичната намеса на МВР, прокуратура, медии и 'случайни граждани' ;)Гледах видеото, не видях къде точно сидеров вилнее нито пък как удря някой...при толкова много случайни граждани снимащи с телефони, все някой щеше да заснеме нещо, а?
104
2
 
3
 
! Отговори
До 13 преди 8 години
Възможно е това да е постановка, а е възможно и наистина да е непростим гаф на г-н Сидеров. Странно е политик да допусне такава грешка, а и медиите могат да внушат всяичко на четящите и гледащите. Най-вече като повтарят някоя лъжа да стане истина. Трябва да проучи и разследва без примитивни емоции.
103
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Отвратително лошо скалъпена история от "национални" медии.Волен никога не е удрял полицай .Тъпанарите не могат да измислят нещо ново и карат по страро му. Не можете *** да отнемете народната любов към Волен Сидеров. Психично болни сте вие , защото сте облъчени от "Национални "медии. От години тези "медии" не съществуват за много хора в България.Нещо повече те трябва да бъдат без лиценз за непрекъснато заблуждаване на хората и съдени за това. Лошо скалъпената история е реклама за В.Сидеров
102
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вместо да си седи вкъщи и да си гледа детето, тръгнал да се заяжда с жени и да бие шамари на полицаи - е, няма такъв ***...пълна карикатура на човек.
101
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
sled polynosht mojesh da kypyvash droga po kapancheta ,siderov e prav mnogo prav tova se znae na yho no vs.si traqt.....
100
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тъкмо се беше закротил малко
99
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
волене, моля те, не пий днес. пази си силите за делото!!! и имунната система! и имунитета!!! волене, ние сме с теб!!!
98
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
знаем, че и понякога те подкрепят, но сме готови да го преглътнем. ти си номер 1 и ставаш номер 1 всеки ден! волене, обичаме те!
97
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
волене, пийваш ли си сок от ъъъъъъ какво беше там нещото дето започва с "д" и завършва на "упе"? волене, с теб сме до гроб!!!
96
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
примери за успешни приложения на перхидрола: а) ромите, взели участие в продукциите на киностудия "бояна" с чуждестранно финансиране: след избелването, всичките успешно се пребоядисваха и ставаха гали, римляни, ***, арийци или пък персийци - в зависимост от сценария на продукцията; б) волен сидеров
95
4
 
8
 
! Отговори
дружинен председател преди 8 години
Ако тоя е най доброто.което чичковците милиционери от москва могат да искарат в България . Значи наистина кремълското джудже е много жалко
94
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сидер-паша е голям *** . То не случайно най-голямата заплаха от страна на Бойко към Атака беше че ще въведат нарко-контрол при влизането в парламента . Той Сидера си е направо кокаинов крал
93
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вкарвайте директно в затвора болния колхозник Пиздеров и продажната му клика
92
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
пияния конспиратор е тоя сидеров
91
3
 
11
 
! Отговори
dp преди 8 години
Ако е вярна историята значи полицията контролира 100% наркотрафика и всички останали трафици.Аз бих очаквал да е точно така разбира се, в БГ мафията Е държавата - малко съм изненадан, че се цапат толкова на дребно но в тая мизерия откъде другаде има за вземане, не е чак толкова изненадващо.
90
5
 
25
 
! Отговори
ГАВРОШ преди 8 години
ПОЛИЦИЯТА ОТ ГОДИНИ НЕ ПРЕСЛЕДВА ПЛАСОРИТЕ НА ЦИГАРИ БЕЗ БАНДЕРОЛ НА ВСИЧКИ СОФИЙСКИ ПАЗАРИ. ДА СЕ ПОРАЗМЪРДА СИДЕРОВ МОЖЕ И ДА Е ПРАВ.
89
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
този човек си търси скандал за да стане известен точно преди изборите. Сега ще каже, че е мъченик и хората ще гласуват за него. навремето Доган ги въртеше тия номера - излиза Бойко и казва -аз ще разкатая ДПС - и турците масово гласово за Доган. Сидеров прави същото - искат да ме унищожат - утре атака ще излеез със 7 процента.
88
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това е абсурдно - първо Сидеров не може по закон да предприема нищо ако няма доказателства, защото ще бъде съден за клевета и второ дори да има доказателства, не е негова работа да се прави на шериф, а да ги предаде на прокуратурата - другото е хулигатство и клевета.този човек сава пример на бъдещите мутри.