Глоба за пропадналия "Малинов" в "Младост"

До неделя трябва да се оправи пропадането на пътя
17
Глоба за пропадналия "Малинов" в "Младост"
Снимка: Булфото, архив

Възстановяването на пътната настилка след слягането на участък от бул."Ал. Малинов", който беше пуснат за движение през август, в столичния квартал "Младост" 3, ще бъде извършено от фирмата-изпълнител за нейна сметка, съобщиха от Столичната община.

Още по темата

Вчера екип на "Метрополитен" е констатирал пропадането и е възложил на изпълнителя да обезопаси участъка и да започне работа по възстановяването му, което трябва да приключи до неделя.

В момента се изясняват и причините, които са довели до слягането на настилката.

Зоната, която е засегната, е срещу супермаркет в близост до метростанция "Александър Теодоров-Балан" в посока центъра.

Проектът за рехабилитация на бул. "Ал. Малинов" не е приет от приемателните комисии на Столичната община и на изпълнителя ще бъде наложена неустойка по договора.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
1
 
! Отговори
Нормално за БГ преди 8 години
Такива са ремонтите в София в момента, правят се хаотично, скъпо, но за сметка на това изключително НЕкачествено. Институциите спят и нехаят важното парите да се усвояват-хвърлят на вятъра и да пълнят джобове.
12
1
 
3
 
! Отговори
silver rider преди 8 години
Направи ми впечатление още при строежа на целия този участък, че много се бърза и има нелогични решения за стария път и организацията на движение. Много ми се иска гласа на обикновени данъкоплатци като мен да се чува, защото аз ще ползвам новопостроеното и ще се мъча с недомислиците им. Не само наказания, а строг контрол, нека не се заблуждаваме, корупцията е навсякъде, и ако се строи искам да е качествено, а не количествено.
11
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ужас, това пропада в момента на построяване.Спрете да крадете !Никой ли не контролира пътищата ПО ВРЕМЕ на СТРОЕНЕТО !
10
0
 
9
 
! Отговори
az преди 8 години
два месеца за нов път!!!!! това е което се случва в БГ като имаме легални престъпници на власт.това с плюнка ли е правено...само да се видят какво представляват жалките душици от общината
9
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Гербери, начело с послушницата Фъстъкова, продължавайте да криете имената на подобни фирми. И им давайте и нови поръчки
8
0
 
25
 
! Отговори
kire liberalo преди 8 години
А подлеза при Полицейската академия просто го затрупаха.... готов подлез още от социализма, който само трябваше да се почисти, те просто му засипаха изходите от двете страни на булеварда....и засипаното сега пропада също. Има ли контрол в тази община???
7
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Еййййй, герберастите краднат та се пушек дига. Крали, крали, резали лентички и ....землята се свлече. Като падне дъжд става езеро. И колко струва всичко това, кой ще плати ремонта....плебса, кой! Изберете отново Картофената принцеса и гепенето ще продължи още повече. А Баце ще ви довърши.
6
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 3Че как да строи като "протестиращи" като теб изядоха парите и сега години ще ги плащаме наред с КТБ и 16 милиарда герберски ю"заем".
5
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Фирмата - изпълнител на ремонта на бул. "Александър Малинов", ще бъде санкционирана" А общинските служители, приели ремонта и рязали, лентичката...???
4
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ние крадем от всичко.Ние сме ГЕРБ.
3
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
това за глобите е само за замазване на очите. Нито една глоба наложена на фирми- подизпълнителки не платена в последните 2 години. Фандъкова така разправя, че налага глоби. Реално нищо не се плаща
2
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Глобена? Вероятно, да. Но, със завишените плащания и намалените от третокачествения ремонт разходи, те ще платят още сто подобни глоби и ще им останат за да ''спечелят'' следващите общински конкурси. ГАРАНТИРАНО ОТ герП!
1
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хубава работа, ама .... герберастка. Защо глоба,просто трябва всички държавни хрантутници свързани с този обект да върнат тридесетте процента и пътя да се направи наново и качествено. Де го главния ленторез на галактиката да даде пресконференция?