Пиеш, удряш, бягаш, биеш и пак бягаш – история от Люлин

Ако сте виждали тази кола, позвънете на тел. 112!
18 окт 2015 20:54,
88
Пиеш, удряш, бягаш, биеш и пак бягаш – история от Люлин
Снимка: Раян Мерджанов / Facebook

Виждали ли сте колата на снимката? Ако имате информация за нея или за момчето с цигарата на кадъра, моля звъннете на телефон 112!

Към това призовава Раян Мерджанов чрез профила си във Facebook.А причината е повече от възмутителна и вбесяваща.

На 17-ти, в петък, той заедно с приятелката си и още едно момиче пътували към работа. Движели се в лявата лента на бул. "Джавахарлал Неру" в посока на мола в Люлин. Изведнъж обаче от дясната лента изскача колата от снимката. Управлявана е от момчето с черната тениска и татуировка (също на снимката). В колата пътувал с още едно момче. И двамата били на видима възраст около 20-25 г.

Засичайки Мерджанов, младежът на снимката удря странично колата на Раян, като го избутва в насрещното. Осъзнал какво се е случило, момчето от снимката тръгва надолу по булеварда. Въпреки че Мерджанов му присветквал и свирил, Opel-ът не спрял. Преминал дори на червен светофар.

Гоненето спира до блок 701. Там и двамата шофьори слизат от автомобилите. Мерджанов попитал какво прави, какви са тези изпълнения, защо не спира, а трябва да го гони. Питал още дали ще пишат протокол или ще викат КАТ.

"Ти луд ли си, нищо ти няма ...леко е одраскана, к`во толкова, `аре бегай... да не те бием пред гаджето ти", отговорил му шофьорът нарушител. Последвали и обиди.

"Направих снимката и набрах 112, обясних ситуацията и адреса и в същото време приятелчето на шофьора започна да ме бута, докато говорех по телефона, шофьорчето бутнал моята приятелка и се олял целия с кафето и", пише Мерджанов.

Там започнали по-големите проблеми. Двамата започнали да бият Мерджанов. Той успял само да попита оператора на 112 дали са записали адреса. От там го уверили, че екип на полицията пътувам към тях. Двамата биячи се организирали - единият държал, другият биел. И двамата обаче миришели силно на алкохол.

Намесили се и няколко минувачи - мъж и три жени. Явно уплашени, биячите се качили на колата. В екшъна се включил и таксиметров шофьор, който се опитал с автомобила си да запуши пътя на Opel-а. Безрезултатно - колата се качила на тротоара и отпрашила в посока център.

След 7-8 минути пристигнала и патрулката, дошли и от КАТ. Взели показания, описали щетите.

Сега Раян Мерджанов търси тази кола и тези хора. Ние се присъединяваме към усилията му да открие нарушителите. Моля, разпространете историята!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Специално на този завой е малко гадно и според мен сюжета е следният. Два автомобила черно бмв и червен грозен опел пътуват от КФС посока Домко и на завоя черното бмв сече завоя следователно се допира до червеният опел от дясната му страна. МВР по регистрационният номер са го намерили, този индивид за да продължава да ги търси, значи има гнило ;)
53
0
 
0
 
! Отговори
Константин преди 8 години
Търси ги, защото явно от МВР са взели разказите на двете страни и свидетелите и сега "крадеца вика дръжте крадеца" т.е. този е бил виновен, но понеже се мисли за голяма работа ще ги търси да ги бие. Добро Утро.За този индивид още бой трябва.
52
0
 
0
 
! Отговори
Инспектор Филмиран преди 8 години
До инспектор ГешевТи си голям филмар бе *** :D :D И какво ще стане бе ИНСПЕКТОРЕ ?!?! Защо не ги намериш *** :D филмиран
51
0
 
1
 
! Отговори
ха-ха-ха преди 8 години
Ей го профила на тоя *** РаянСами преценете:https://facebook/people/%D0%A0%D0%B0%D1%8F%D0%BD-%D0%9C%D0%B5%D1%80%D0%B4%D0%B6%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D0%B2/100000130355101
50
2
 
2
 
! Отговори
Възмутен! преди 8 години
Абе тоя пикльо за какъв се мисли, че да организира преследвания с коли из София?Да засича, да смъква хората от колите да им иска сметка!малко са го били! Трябвало е повече, че да му дойде акъла!Решил да се прави на мъж пред гаджето и изял шамарите! Сега реве из медиите.като са го ударили, записва номера и звъни на 112. От там натъка полицията да се оправя!Аман от нещастници, които се правят на мъже!
49
0
 
1
 
! Отговори
Филми яко2 преди 8 години
Искам да кажа и още нещо момчетата му удариха 2 шамара и се качиха на колата.Никой не е бягал или минавал през бордюри както е написано.Историята ми се вижда доста украсена.Първо момчетата казаха че са били одрани от него второ това което направи приятелката му и трето навсякъде виждам снимки на колата им и т.н. но никъде не видях какви щети има неговата кола или неговото лице от ударите както твърди.Оттук нататък нека всеки преценява истиността на историята ;)
48
1
 
1
 
! Отговори
Филми яко преди 8 години
Бях свидетел на историята.Това момче Раян слезна и почна да им крещи и да ги псува момчетата слязоха и му казаха какво иска че той ги е одрал и да се успокои и че нищо му няма на колата.Раян започна да им иска пари и да ги заплашва че ще се обади на полицията.В същото време приятелката му излезна и лисна чашка с кафе в лицето на едното от момчетата.Не знам как той ги е бутнал и се олял с кафето в разказа.Съжалявам но и аз да бях щях да бия и него и нея.Заради гаджето си това момче яде бой!
47
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нещата който той е написал са доста украсени... Повечето неща не са истина,защото точно това момчето което се изкарало,че е най-невинният човек на света е ударил първо тях и е искал да и вземе пари... Да си знаеш пичага!!!!!
46
0
 
4
 
! Отговори
Онанимен преди 8 години
В този случай потърпевшия трябваше или да е ударил нарушителя с винкел няколко пъти в главата, или трябваше да го е пробол поне 2 пъти. А намеси ли се другия мъж с нарушителя, освен прободните рани, ще има и срязани сухожилия на ръце, крака. Така те ще си го получат незабавно. А после могат да умрат от кръвотечение...
45
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До до 52MLADI HORA SA,A NA MLDEGTA TRIABVA DA SE DAVA PAT V GIVOTA ZATOVA GI ZASHTITAVAM.
44
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
По случая е образуван материал в полицията, но резултатът от всичко ще зависи от българския непредубеден и неподкупен съд! Освен това:1.Въобще не е трябвало да ги гони, според Закона за движение по пътищата. 2. Въобще не е негова работа да им задава въпроси, относно поведението им и да влиза в пререкания и стълкновения на общестрвено място, защото така нарушава най-малкото УБДХ.3. Въобще не е негова работа да публикува данни в социалните мрежи съпроводени с НЕДОКАЗАНИ обвинения.
43
0
 
21
 
! Отговори
Един Българин преди 8 години
Извади си медицинско и заведи дело срещу тия. Големите риби няма как да хванеш (у нас), но тия *** спокойно ще изгорят. Само за телесна повреда ще ги е*ат достатъчно в затвора, че да им дойде акъла. За избутването в насрещното също трябва да има свидетели. За съжаление така ще им направиш услуга, защото с подобни изцепки няма как да живеят дълго (или ще си намерят майстора или дървото).До "недочелите": Четете защо ги е гонил, обяснено е в коментарите надолу! Не е за саморазправа.
42
0
 
15
 
! Отговори
Запознат преди 8 години
До АнонименКАТ И МВР -когато и да ги закрият, няма да е късно. Обадиш се на 112- и чакай от умрял писмо. Последното току виж може да го получиш, но МВР- те винагиимат по-спешни задачи и трябва да чакаш..... Без коментар.
41
2
 
10
 
! Отговори
иван преди 8 години
заслужават здрав бой и чадър забит в еса отваряш и дърпаш, това са пълни ***
40
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
какво има да търсиш,колата е регистрирана намираш човека и адреса и действаш
39
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да преследваш бандит, че да може да те набие, това поведение не го разбирам. Щом го преследваш, го настигаш и го спукваш от бой, иначе защо изобщо го гониш? Да му се скараш като на малко дете ли?
38
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Че то ако МВР не могат да отрият автомобил по номера, какво да правим ние? Да не сме частни детективи? А тоя арабин ако не се е заяждал е щял да се измъкне без да го бият.
37
1
 
27
 
! Отговори
до 52 преди 8 години
Приятелю ти де не си младежа с татуировката и цигарата та така яростно ги защитаваш??? Интересно ако теб някой те избута в насрещното и ти одраска колата дали ще махнеш с ръка и ще продължиш.
36
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Как защо се заяжда и защо са го били? Абе ГОЛЕМИ *** има в нета (и в България като цяло).Не стига че нямат мнение, ами се и заяждат!Защото УВАЖАЕМИ *** момчето е бил одраскан или не, има ЧОВЕШКИ права да се оплаче и да потърси органи на реда. Това е Европейска конституция, но туй като вие (ние) не живеете в Европа, а сте плод на 50 години комунизъм, в който на вашите роднини и родители, е било заповядвано да подвиват опашка и да НЕ СЕ ОБАЖДАТ сте свикнали да живеете по този долен начин
35
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
МВР, вкл. КАТ събудиха ли се вече или до обяд спят, събуждат се похапват и ги наляга следобедната дрямка?!