Откриха и колата на нападателите на Алексей Петров

Стреляли по него с гранатомети BG производство
Обновена: 30 окт 2015 11:59 | 30 окт 2015 10:47,
62
Откриха и колата на нападателите на Алексей Петров
Снимка: архив Булфото

Намерили са червения Опел "Астра", с който нападателите на Алексей Петров избягаха вчера, след като стреляха срещу бившата барета с два гранатомета, съобщава Нова телевизия.

Колата се е намирала в близост до мястото на вчерашния инцидент, като е установено, че автомобилът е с крадени номера.

Разследването е установило, че двата гранатомета, с които е стреляно, са българско производство.

Още по темата

Оръжията, намерени в района на опита за покушение, са десантни гранатомети РПГ-22, съобщава БНР. С тях може да се стреля само по веднъж.

Експертизата на оръжието е показала, че то е лесно за пренасяне, но не се отличава с висока точност. Разследването трябва да покаже къде точно са произведени оръжията и били ли са обект на кражба.
 
В четвъртък минути преди 9 часа автомобилът на бившия съветник в ДАНС беше обстрелван с гранатомет от двама души в столичния квартал "Кръстова вада" и по чудо жертви и ранени няма.

Колата на Петров е със седемстепенна бронировка, която е една от най-здравите. Първият извършител е трябвало да пробие автомобила, а вторият – да изстреля снаряд, който да попадне в самата кола през направената дупка. Първият обаче пропуска целта си, а снарядът, изстрелян от него, се забива в близката сграда. Вторият успява да уцели автомобила, но щетите по него са само външни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоя а петров нали беще трактораСега танкиста ли стана
49
1
 
0
 
! Отговори
Стрезов преди 8 години
ГОЛЯМО ОТКРИТИЕ СА НАПРАВИЛИ.
48
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ся опелчето отива на горубляне за "нов внос", стрелбата с бг рпг обяснява всичко!
47
2
 
1
 
! Отговори
Vodacom преди 8 години
Reklama na germanski automobil i na bg orajie - za imunizacia na bg narod?!
46
1
 
0
 
! Отговори
VB преди 8 години
Цирк някакъв.
45
1
 
1
 
! Отговори
СТИГА преди 8 години
с тези глупости за 7степенна защита. Да се благодари, че гранатата не е гръмнала.
44
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Боко и Петров големи номера правят за да разсеят вниманието от изборите. Не знам колко некадърен трябва да си за да се провалиш с РПГ от 100м.
43
5
 
1
 
! Отговори
boris преди 8 години
aleksei-pomak li e-samo pitam v tazi diva. teritoria-koi, koi e . sram i ujas.... sbirstina ot Hora i tova e bg pusta katusha........ ot zad balkana samo vlasi,zigani i.....
42
4
 
3
 
! Отговори
sue преди 8 години
Пфу мама му, ако бяха успяли да пробият защитата на Мерцедес, щеше да разцъфне икономиката от продажба на гранатомети. Най-вероятно е причината са е в стрелците-аматьори.
41
3
 
6
 
! Отговори
Зайо преди 8 години
Магистрали се строят за да лапат някои комисионниИ като се построят на следващата година ремонти-пак пари за нашите хора. Едни се слегнаха, при други свлачища, на трети направо се изкърти асфалтаДве години след ремонта на подлеза на ндк *** е същата, че и по-злеМахнаха гранитните плочи и монтираха португалски плочки за баня. Сега стъпалата са изпочупени , съените изрисуваниФандъкова обяви,че облицовките са обработене и няма да може да държат графититеЛъжи и наглост и сега пак кметица
40
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
СТРЕЛЦИТЕ СА БИЛИ КРАЙНО ТОЧНИ!!! ЕДИНЯ УЦЕЛИЛ ДО КОЛАТА А ДРУГИЯ СЪСЕДНАТА СГРАДА :DКАДЪРНОСТ ТОЧНО КАТО ОТ РАНГА НА БУДАЛИСОВ И ПИОНКИТЕ МУ!!!!
39
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
КАТО СЕ ИМА ПРЕДВИД КОЙ ВОДИ РАЗСЛЕДВАНЕТО :D ДОКАЗАТЕЛСТВАТА И ДА ГИ ИМА ЩЕ БЪДАТ ЗАЛИЧЕНИ ТОЧНО КАТО ТЕФТЕРИТЕ НА ЗЛАТАНОВ :D
38
7
 
4
 
! Отговори
Cleo преди 8 години
гранатомети BG производствоBwahahahhahahaha, BG po-goUemo mente i ot China bwahahahahaWsichko e mente w Panelistan - granatite, naemnite ubiici, politicite i, razbira se, bugaropitashkoto naselenie.
37
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ЧЕСТЕН И НЕВИНЕН ЧОВЕК АМА ГО ДЕБНАТ С ГРАНАТОМЕТ...А ТОЙ ОТ ЧЕСТНОСТ И НЕВИННОСТ В "ТАНК" СЕ ВОЗИ...ТРАКТОРА МАЙ МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕ КОЙ Е И ЗАЩО Е...
36
2
 
15
 
! Отговори
Кинтекс преди 8 години
Лоша реклама на ВМЗ са тия гранатомети, виж тия в Анево дето гърмяха американците с тях бяха по-добри.
35
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
АМАТЬОРИ С ДЕТСКИ ИГРАЧКИ ТРЪГНАЛИ ДА ТРЕПАТ СТАР КОМУНИСТ С ЧЕРВЕНА БАРЕТА И БРОНИРАН МЕРЦЕДЕС!!!!. ХА ХА ХА ХА ХА ХА. ТИЯ МЕ СПУКАХА ОТ СМЕХ. ЗАЩО НЕ СА СЕ СВЪРЗАЛИ С ИДАЛ ДА ИМ ДАДЪТ ЕДНО ИСТИНСКО РПГ И ДА ИМ КАЖАТ КАК СЕ ТРЕПЕ БРОНИРАН МЕРЦЕДЕС. С ТЕХНИТЕ РПГ-та ТРЕПАТ ТАНКОВЕ БЕ АМАТЬОРИТЕ.
34
2
 
11
 
! Отговори
Познайте! преди 8 години
Колата е била паркирана:а/пред Министерския съвет;б/пред МВРв/пред прокуратуратаг/на всички тези места
33
3
 
24
 
! Отговори
Дедо Гого преди 8 години
Много е глупост, много нещо...От 20 метра да не улучиш джип, единия да направи дупка, а пък другия да вкара в дупката другия снаряд...Ха-ха-ха ! На движеща се цел...Алоу, бе размърдайте тия мозъци бе, питайте ако не знаете - не се излагайте.
32
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какъв ***,кола не може да проби,ние танкове искаме да спираме с него
31
3
 
8
 
! Отговори
Мирослав преди 8 години
Всички задружно в тази държава работят, но не по темата която вълнува всички нас! Минаха изборите, идват балотажи, а никой дума не обелва... Защо ли? По-лесно е да пишем за дрогирани ученици, опити за покушения на ***, руски военни и незнам си какво... Явно да избираш в тази държава си остава мит...