Да спреш трамвая заради… малко шопинг

Гениалното паркиране блокира движението на пъпа на София
8 ное 2015 07:41,
121
Да спреш трамвая заради… малко шопинг
Снимка: Стандарт

Съдебната палата, някой си пазарува в "Адидас", направи задръстване и събра стотици сеирджии.

Това написа във Facebook софиянецът Иван Жиков под снимка, която казва всичко. Шофьор на лъскав джип "Ауди" паркира така на пъпа на столицата, че спря движението на травмаите, пише ”Стандарт”. Номерът е пловдивски.

Шофьорът ще трябва да се бръкне с глоба за гениалното си паркиране, защото "Паяк" се зае с джипа му.

Така и не стана ясно дали шофьорът се крие от срам в магазина, или просто е отпрашил по кафетата наоколо.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


121
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Гъзибар ГъзибаровКакво толкова има за четене а? Че щял да се бръкне ли? Колко мислиш,че ще е глобата? И щом пазарува в "Адидас" и кара такъв джип-бълха го ухапала! Ти помисли малко преди да пишеш!
18
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Брат ми е в Германия от една година. Вчера ми се обади и вика: Германия отива на зле. Много б.оклук влиза в страната и масово не се спазват правилата. Всякакви индианци можеш да видиш. Онова нещо мита за подредена държава като Германия отива на кино от ден на ден. Така ми казва. Смятайте!Какво остава за една малка бедна България.
17
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Поздравявам всички балкански селянджъри с големите претенции за цивилизованост с песента на великия Слави Трифонов "Нема такава държава" Ами, нема!! Това не е държава, ... дори не е и бантустан ... Ястреб
16
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Модераторе *** ве ***.дераст скапан долен
15
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ей ще ви е...ба пу.ката майна *** селска вмирисана що ме триете бе *** скапани малоумниии?
14
3
 
5
 
! Отговори
съмняващ се преди 8 години
Наскоро мой познат работещ в ЦГМ ми сподели че Q7 не вдигат, защото нямат такъв "паяк". Дали наистина това се е случило в горната ситуация?
13
2
 
16
 
! Отговори
и какво от това преди 8 години
До Кесяки АлексиевИ какво от това като "паяк се е заел с него" ? Ще си плати глобата и пак ще си е същия селянин!Виж,да имаше закон,и да му набият манерката с два бона глоба и без книжка за три месеца,да,тогава ще разбере,че нещо е направил! На българина му бръкни дълбоко в джоба и тогава се сеща!
12
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да, в тази държава всеки си прави това което му е удобно на него, без да се съобразява с правила и закони и когато се сблъска с неспазване на правила и закони засягащи неговия интерес започва да ругае, че няма държава. Е, хайде да започнем от себе си да живеем като в общество, а не като в джунгла
11
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Див селянин или бг цветнокож.Или и двете едновременно..
10
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Такава ситуация е съвсем нормално явление в бантустаните! Балканският бантустан Булг***ристан не е по-различен от да речем от един свазиландски бантустан! И някой дали може да ме подсети чия беше идеята да дари държава на балканското племе с бантустанския мантаГ***алитет???!!!!!
9
3
 
27
 
! Отговори
Калина преди 8 години
Добре, де. Спрял, видели го. Заснели го. Коментираме си манталитета му, умствения багаж и пр. Мислите ли, че на него му пука за това. Въпросът ми е какво е следствието за него?Защото ако няма санкция, утре пак ще паркира така. А и не само той. И други ще си кажат: "И к'во като съм спрел така, к'во ша ми напраат"
8
1
 
21
 
! Отговори
баровец преди 8 години
оборотните баровци така спират.
7
3
 
6
 
! Отговори
Иво Андонов преди 8 години
Кука, не се научи да паркираш, бе мой!
6
0
 
28
 
! Отговори
"бизнесмен" преди 8 години
Обикновено водачите на такива автомобили са пременени с анцузи най-вероятно е тръгнал да си пазарува нова дрешка ,а как е спрял за такива няма значение те са винаги с предимство.
5
0
 
34
 
! Отговори
Истински случай преди 8 години
Имах работа в Пловдив и местният, с който се срещам ме пита: "Абе вярно ли в София спирате на пешеходните пътеки?", казвам му "Да", а той: "Да бе, и аз така съм чувал, ама не го вярвам!"
4
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Якоо
3
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 1 Има и изключения. Моят шеф кара също Q 7-ца, но е може би най-примерният шофьор който познавам. Цял живот е карал из страната и е тръгнал от нищото и сега си има бизнес с магазини за дрехи. Продължава да си кара буса всеки ден и да пренася стока, вместо да си влезе в колата си и да хвърли ключовете на буса на някой шофьор. А иначе майните са "уникални" шофьори. В Пловдив 50 % от шофьорите не подават мигач, обаче се разбират помежду си. карат си по техните си правила. Нагли и арогантни.
2
1
 
19
 
! Отговори
Иво преди 8 години
Браво за снимката. Аз също пускам в нета снимки на специалисти. Но с колите е лесно, а какво правим с *** пешеходци? Всеки си е патил от тях по време на шофиране
1
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В бантускотския *** онези които карат подобни коли винаги имат право да правят каквото искат, особено в "столичната" ***.