Половината от жриците на любовта се трудят без сводник

Труженичките смятат, че няма изявена група, която да контролира пазара
21 ное 2015 10:11,
95
Половината от жриците на любовта се трудят без сводник
Снимка: Архив Reuters

Всяка втора проститутка в София работи без сводник. Това обясниха труженички, които вече дори сформират собствен алианс, пред "Монитор".

Според тях причината да работят без сутеньори е, че от известно време няма изявена група, която да контролира пазара на жива плът. Последният сочен за лидер бил мъж познат като Иван Дебелия.

Той бил страшилището за проститутките. Мъжът обаче сменил амплоато си и напуснал играта, като се смята, че се занимава с друга престъпна дейност. Това за проститутките било повече от хубаво, тъй като не трябвало да се отчитат.

Раздвижването в този бранш се вижда и в сайтовете за обяви за компаньонки. Там вече преобладават предложенията, в които ясно е записано, че "момичето работи само и не е клуб".

Редовни любители на платената любов също потвърдиха, че бардаците, които до преди месеци се помещаваха по няколко във всеки квартал, вече ги няма. Вместо това от месец насам компаньонките са на частни адреси и са по не повече от две в апартамент.

"Нас не ни притеснява, че някой ще ни направи нещо. Грешно е разбирането, че сводника те пази. Той си пази просто парите, които му изкарваме. Ако някой клиент ни пребие или не ни плати, губи сутеньора. За това и има случаи на смазани от бой мъже. Последният е на „Мария Луиза“ преди точно месец. От полицията тогава съобщиха, че било заради някакво спречкване. Всъщност обаче това беше клиент, който не си беше платил на момичетата, които седяха в блока на ъгъла между „Мария Луиза“ и бул. „Сливница“. Този бардак остана един от малкото, които все още работят по старата схема със сводниците. Другият е на ул. „Врабча“ и бул. „Васил Левски“, обяснила столична проститутка пред изданието.

Жената се подвизава с артистичния псевдоним Шоколадовата принцеса, който е избрала заради по-екзотичните си черти. Именно и Шоколадовата принцеса опитва да обедини всички работещи момичета в София в едно сдружение.

Младата жена, която все още желае да остане анонимна, стои твърдо зад предложението проституцията да се легализира.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
VMESTO DA GI VKARAT V ZATVORA--V BG.DNES SE GOVORI ZA PROSTITUTKITE I TEHNIAT GIVOT.ZASRAMETE SE GURNALISTI OT BG. DNES.
47
0
 
0
 
! Отговори
готин преди 8 години
супер са готини, да ми се обадят ще измислим нещо мам...........му,,,,,давам си и тел о894860867никакви ядове
46
3
 
4
 
! Отговори
Сп???нс преди 8 години
наскоро гледах един репортаж за Германия (където това е законно) и поради кризата и голямото предлагане се правят постоянни намаления , хит са "ол инклузив" бар-даците , плащаи 50Е и пиеш и шляпаш колкото можеш и момичетата нямат време да си съберат краката цяла вечер -- извода на журналистите беше ,че това че е законно не дава никаква защита за практикуващите ,
45
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Ужас..!! най добре сама посети подобно заведение ще се изненадаш като видиш че хигиената е по висока от други професии да кажем журналиски
44
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Фрийлансъри, както се казва :)
43
1
 
8
 
! Отговори
да им има проблема преди 8 години
Е те това си е мъка да няма кой да ги юрка да работят ,а като толкова са закъсали да си спретнат една фирмичка да слагат касов апарат и да почват пък кой знае може на старини и пенсия да им отпуснат.
42
2
 
16
 
! Отговори
Щиглиц преди 8 години
идеално ще е ако проститутките почнат да издават фактури, че дори и с ДДС ... па после нека данъчните да доказват че не съм имал нужда от такива услиги
41
1
 
9
 
! Отговори
търсещ преди 8 години
Ало, редакторите - бе тоя тел. 95 и т.н. от снимката е фалшив, бе. Дайте истински номер на тез непослушни каки!!
40
3
 
6
 
! Отговори
prostitutka преди 8 години
prostituziata v bg triabva da se legalizira kakto e v zivilizovanite strani
39
9
 
22
 
! Отговори
Учител преди 8 години
В православна и правова България, интересно защо се допуска проституция. По същество това е търговия . Вместо Държавата да стимулира браковете/законен секс/ тя си затваря очите и ушите и стимулира този сив сектор в икономиката. За повечето жени проституцията е и допълнителен доход. После се чудим защо се смалява българската народност. Естествено лесните пари са по сладки.
38
0
 
8
 
! Отговори
до 40 преди 8 години
До До 38 невъзможно е /според теб/ друга жена да коментира тук?:)))или всички /без OFFTOPIC/мнооо те харесват :)).По темата -мъж който иска снимки -трябва да показва такива .Или - ''грозен мъж може да намери грозна жена ,иначе трябва даси плаща'' /което си избереш / тука явно само ''ЖЕНА'' ''OFFTOPIC'' и *** -то 47 годишния ергенин пишат редовно :)))
37
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Щом искат да проституират и никой не ги кара, аз проблем нямам. Ако проституират от немотия и бедност това вече е проблем. Ако погледнете обявите ще видите, че взимат по ~100лв на час. Повечето имат минимум по един клиент на ден. Това са поне 3000лв на месец (приемам, че имат повече от един понякога и понякога нямат изобщо). Трябва да плащат данъци като всички останали.
36
1
 
18
 
! Отговори
За Витков! преди 8 години
Колкото до темата, не се ползвам от услугите на този бранш,но си мисля ,че би следвало да плащат данъци за печалбата която реализират. Би трябвало и да се въведат някакви правила именно в защита на практикуващите и ползващите услугата , както и здравни и хигиенни норми именно за да има някаква защита.
35
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Половината от жриците на любовта се трудят без сводникТруженичките смятат, че няма изявена група, която да контролира пазара===Е, сега след тая статия ще се намерят сводници, ще се появят и групи, които да контролират пазара.
34
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Браво, ето момичетата могат свободно да работят и да се развиват при евроатлантизма и демокрацията.
33
2
 
5
 
! Отговори
За Витков! преди 8 години
До офф топик. Ще прощаваш ама с това "Защо да НЕ си избираш българин за мъж." изби рибата Съзнаваш ли как си противоречиш?! Хващам се за твоята теза и твоите доводи и автоматично би следвало да заключа, че не би трябвало българските мъже да търсят жени в България защото жените тук поголовно са "долнища". Самоче свтът е шарен и няма само черно и бяло такаче не кардинализирай!
32
3
 
24
 
! Отговори
реалистично преди 8 години
Проституцията я има от най-древи времена, никой не е успял да се пребори с нея. По-добре наистина да я легализират, да минават медицински прегледи и да си плащат данъците и да излязат на светло.
31
3
 
3
 
! Отговори
юксел преди 8 години
АЗ НЕ ВИЖДАМ ДПС(атака, бсп) ДА НИ УПРАВЛЯВАХА ДОБРЕ.ТЕЗИ ИЗПЪЛНЯВАТ ПОРЪЧКИТЕ НА АНКАРА,КОИТО СА ВРЕДНИ ЗА БЪЛГАРИЯ.ИМА МНОГО НЕЩА КОИТО ДОКАЗВАТ ,ЧЕ АНКАРА НЕ НИ ЗАЧИТА ЗА НИКАКВИ,КАКТО СЮЛЕЙМАН НАВРЕМЕТО ПРЕЗ РОБСТВОТО Е ИСКАЛ ДА ЗАЛИЧИ БЪЛГАРИЯ ОТ СВЕТОВНАТА КАРТА.НА НАС ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ НЕ НИ ТРЯБВА,ТЕЗИ НЕ НИ НОСЯТ НИЩО ДОБРО.
30
2
 
11
 
! Отговори
Путкодеров преди 8 години
Безработен некадърен счетоводител желае да счетоводства сдружението на труженичките срещу подслон ,храна и останалото.Предварително благодаря .
29
0
 
4
 
! Отговори
продавам тялото си преди 8 години
Желанието да си продаваш тялото и да си ЦАРИЦАТА на магистралата е .......