Трамвай отнесе кола на "Руски паметник"

Шофьорът на "Волво"-то отнел предимството на трамвая
Обновена: 21 ное 2015 15:49 | 21 ное 2015 15:11,
39

Снимка: Булфото

Трамвай блъсна автомобил на кръговото кръстовище при "Руски паметник", съобщи "Булфото".

Инцидентът е станал около 11:30 часа днес. 

По данни на очевидци шофьорът на лекия автомобил "Волво" е отнел предимството на трамвая, когато е опитвал да навлезе в кръговото кръстовище. 

При катастрофата няма пострадали.

Нанесени са материални щети по лекия автомобил.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
2
 
3
 
! Отговори
Гецата преди 8 години
Шофьори, моля ви, научете се, че ТРАМВАЯТ ВИНАГИ Е ПРЕДИМСТВО. Релсовото превозно средство винаги е с предимство пред нерелсовото. Спазвайте ги правилата и ще пътуваме десетки пъти по-скокойно и сигурно.
18
1
 
5
 
! Отговори
до 17 преди 8 години
Май послъгваш защото аз наистина минавам поне по два пъти на ден и след последна реорганизация на движението са очевидни две адски *** неща:1. Ако идваш по Скобелев точно преди площада е пешеходна пътека, щея не щеш спираш, но НЯМАШ видимост ако идва трамвай откъм Македония.2. Ако излизаш от кръговото към Скобелев, идващ трамвай от цар Борис III се появява точно зад гърба ти. Допълнително на излизане от кръговото там точно след релсите е пешеходна пътека и пак щеш не щеш спираш на релсите.
17
4
 
5
 
! Отговори
До: 17 преди 8 години
Ами като минаваш по 2 пъти на ден, може би си забелязал, че от няколко месеца има доста промени, свързани с предимството. Точно от тази страна кръстовището е направено непрактично, но може да се оправи. Все професори по шофьорлък в тая държава. Няма нормален човек, който да застане пред трамвая просто от нахалство. Пак добре, че няма жертви и пострадали.
16
15
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дай му на бай ти *** да мрънка, да се оплаква и все някой да му е виновен.Напълно нормално и много по-добре от преди е кръстовището, но нали повечето шофьори в София са тарикати, мутри, бакшиши и други корифеи на волана и затова стават инциденти.Не ремонти и подобрения, само бой и гърч трябва за *** Балкански тук. Нищо друго няма да помогне!
15
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз съм кръстовище Р.паметник
14
15
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този ремонт е най- голямото недоразумение на инфраструктуратаНито видимост, нито безопастност, нито кой знае каква красотаОпасна тъпотия
13
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
След ремонта е изключително кретенско кръстовище, особено с мигащите знаци през нощта.Ако искат малко да го оправят трябва да сложат знак СТОП точно където е станала катастрофата - поне ще намаляват скоростта.
12
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Живея на Руски паметник в съседство от 20г. От както направиха ремонта,няма никаква видимост на трамвая от страна на шофьорите.Пешеходци ли да гледаш, трамвай ли да гледаш, след като от пешеходната веднага слизаш на трамвайните линии...Всичко е .....
11
8
 
21
 
! Отговори
гошо тъпото преди 8 години
кръстовището си е много хубаво а това че водачите неграмотни не могат да смятат и имат видимост към трамвая над 50 м. и след колко секунди ще дойде до тях то е проблем на образованието им
10
8
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е яко е волвото спор няма, тва трамвай само бронята му свалил. Трамвая е виновен -при задръстване да кара с несъобразена скорост ! Да се радва че Волен и Чукалов не са били във волвото, че щеше да има манивела в аспуха. Волене в трамвая има наркотици - *** да провериш ! Наркотици има и в градинката пред блок 38 в Люлин - да го хванеш Чукалов и да я прекопаете че ще садим зюмбюли !
9
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На това кръстовище, когато спазваш правилата всичко ще е наред, ако ли не това се получава. Организацията там е направена добре, проблема е с неспазването на правилата.
8
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
това колело е мислено от някои много ама много *** инженер 3 пъти там е щяло да ме блъсне трамваи - излизаш от колелото и пешеходна пътека - къде да спреш ако не на линиите а за пешеходците - епа по долни пешеходци и не съобразителни от българите няма - там трябва да има подлез и ограда за пешеходци !!!
7
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
АЗ ЩЕ НАПИША ТАКА!!!!!!!!!!НАЧИ ДА СЕ БЛЪСНЕШ В ТРАМВАЙ НА РУСКИ ПАМЕТНИК СИ Е ГОЛЯМА ИЗЛАГАЦИЯ :DАКО СЕ БЕШЕ БУТНАЛ В АВТОБУС ВЕДНАГА БИХ ГО РАЗБРАЛ НО В ТРАМВАЙ ТРЯБВА ДА СИ МНОГО МНОГО СЛЯП И НАХАЛЕН!!!!! ДА НЕ ГОВОРИМ, ЧЕ ТОЧНО ТАМ Е ПЕШЕХОДНАТА ПЪТЕКА ТОЯ ЧОВЕК МОЖЕШЕ ДА УБИЕ ЯВНО НЕ СПАЗВА ПРЕДИМСТВОТО НА НИКОЙ!!!!!!
6
10
 
23
 
! Отговори
ало кметицата преди 8 години
Възможно най-скапаното кръстовище бе сътворено след ремонта представям си какво щеше да стане ,ако бяха пуснали и скоростен трамвай май общината имаше такова намерение
5
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
трябваше да загуби ръка или крак поне *** селско мекотело... дано поне го накарат да покрие щетите от джоба си
4
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 2. Абе софиянеца... :) Остави комплексите и напрегни малко шопския си мозък. Понеже и аз съм от тук, искам да ти кажа, такова кръстовище като на Руски паметник, другаде по света няма...
3
10
 
19
 
! Отговори
1 преди 8 години
Там почти няма безпрепятствено преминаване на трамвая. Причината е, че задръстването за 5-те кьошета започва от Руски паметник, а колите се набутват напред и остават върху трамвайните линии. Вината е изцяло на Фандъкова, защото при старата организация на движението нито имаше такова задръстване, нито имаше проблеми за трамвая.
2
9
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
АМИ КАТО СИ Е КУПИЛ КНИЖКАТА И Е ДОШЪЛ ОТ СЕЛО ОТ КЪДЕ ДА ЗНАЕ ЧЕ ТРАМВАЯТ Е РЕЛСОВО ПРЕВОЗНО СРЕДСТВО КОЕТО СЕ ДВИЖИ С ПРЕДИМСТВО ПРЕД ВСИЧКО ОСТАНАЛИ МПС.
1
7
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Друг път,няма да пробва кой е по як!