Вижте къде няма да има вода на 7 януари

Ще се извършват ремонтни дейности
5 яну 2016 18:44, Василия Пейчева
0
Вижте къде няма да има вода на 7 януари
Снимка: Софийска вода

На 7 януари  2016 г. (четвъртък), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Стара планина“ с. Войнеговци , се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: с. Войнеговци.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Стара планина“ ъгъла с ул. „Спортист“.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

На 7 януари  2016 г. (четвъртък), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод на ул. „1-ва“ кв. „Република“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: кв. „Република“ 2.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Сливница“ до хотел „Трафи М“.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

След реализацията на тези инвестиционни проекти клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 7 януари 2016 г. (четвъртък), във връзка с диагностика на уличен водопровод на ул. „Леденика“ с. Мировяне , се налага спиране на водоподаването от 9:30  до 15:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Мировско шосе“ от №33 до №55; ул. „Ален Мак“, ул. „Леденика“, ул. „Радецки“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Мировско шосе“ ъгъла с ул. „Радецки“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари