Части от столицата остават без вода на 8 януари

Ще се извършват ремонтни дейности
6 яну 2016 16:14, Василия Пейчева
0
Части от столицата остават без вода на 8 януари
Снимка: Софийска вода

На 8 януари 2016 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Пролет“ с. Кокаляне , се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Цар Иван Шишман“, ул. „Пролет“, ул. „Латинка“, местност „Свлачището“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Цар Иван Шишман“ ъгъла с ул. „Пролет“.

На 8 януари 2016 г. (петък), във връзка с ремонт на уличен водопровод на ул. „Хан Омуртаг“ жк. „Яворов“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Хан Омуртаг“ от ул. „Бойчо войвода“ до ул. „Мануш войвода“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Хан Омуртаг“ ъгъла с ул. „Бойчо войвода“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари