Нова зала за депутатите? Ще има, ама някой друг път

Тази година няма отпуснати пари за зала “Света София”
Обновена: 7 яну 2016 07:01 | 7 яну 2016 07:00, Красимир Ангелов
14
Нова зала за депутатите? Ще има, ама някой друг път
Снимка: Булфото, архив

Пред депутатите на този етап няма перспективи да преместят скоро пленарните си заседание в бившия Партиен дом, където трябва да се радват на нова модерна зала.

Въпреки че за проекта за преустройство на зала "Света София" вече има издадено строително разрешение, за 2016 година не са предвидени средства за реализирането му, съобщава “Монитор”, като се позовава на своя информация от НС.

В момента в бившата централа на ЦК на БКП се провеждат само заседанията на парламентарните комисии. Там са и кабинетите на депутатите.

Проектът за новата пленарна зала предвижда над главите на депутатите да има стъклен купол вместо стандартен покрив, а банките за народните избраници да са по-модерни, удобни и широки.

При първия управленски мандат на ГЕРБ ръководството на 41-вото НС отново подхвана идеята за нова пленарна зала, но проектът бе върнат назад по време на 42-то НС.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
Азз преди 8 години
Предлагам удобни електрически кресла-да мирише на печено постоянно...
6
0
 
4
 
! Отговори
Judge Dredd преди 8 години
До 11:В стара уранова мина ;) Нищо не бих им реновирал! И никакви субсидии за партиите им, нито лимузини. Ще се возят на китайски и Дачия!
5
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Стъклен купол сигурно в кабинета на Цецка и джакузи ще има ...тези вече се чудят с какви екстри да се обзаведат -нищо че сме най бедната държава в ЕС -нагли и безпардонни същества.
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Чакат договори от спонсорите. Като се появят пред медиите родните избранници - зад тях (депутатите) да има по знаме или плакат от генералния спонсор спонсорирал гей-парада наречен парламент. Но по принцип одобрявам депутатите да имат нова зала. Така със старата те депутатите се асоциират с комунистите от бивши парламенти и се държат като комунисти. Залата им комунистическа и те *** тикви стават комунисти, вместо да мислят за България.
3
5
 
6
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 8 години
Не гласувате, а сега плюете...
2
1
 
10
 
! Отговори
neo5 преди 8 години
"Неправеден владетел над беден народ е като ръмжащ лъв и нападаща мечка."(Библия - Притчи 28:1-28)
1
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
сите безработни