Автобус в София едва не влезе в подлез. Вижте!

Като по чудо катастрофата се размина без смъртен случай
8 яну 2016 09:22,
11

  Снимка: Булфото

Автобус в София едва не влезе в подлеза на бул. "България" и "Гоце Делчев". Според очевидци на тежката катастрофа прибиращият се за гараж автобус номер 64 първо ударил джип, след това се блъснал още два автомобила и накрая се спрал във входа за подлеза.

Още по темата

Шофьори на мястото на катастрофата разказаха, че автобусът идвал от "Хладилника" по "Гоце Делчев", не спрял на червен светофар и в средата на кръстовището помита Ауди Q7, което идва от НДК.

След удара машината на градския транспорт връхлита чакащите в насрещното платно на "Гоце Делчев" автомобили. Повлича със себе си такси, което удря друг таксиметър, Шкода и Шевролет. За щастие инцидентът се е разминал без смъртен случай.

Според шофьорите на мястото водачът на автобуса отричал да е преминал на червен сигнал.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
оня скочил и я гиш джън джон, каскада, скок и таковата стана, така беше!не бях там но един познат е чул как втори говори по телефона със свой роднина за това!
7
1
 
2
 
! Отговори
HAHAHA преди 8 години
автобуса си е хванал копърка
6
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Трябва да направим,като руснаците - камера във всяка кола.Така истината ще е ясна.Ще бъде от полза и за застрахователите.
5
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кой *** пише тези статии ?
4
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Аз съм сиСтиииига бе , ти ги засрами !? Сега ще вземат да се върнат на село !? А на село вече и училището в което са учили вече го няма !
3
0
 
19
 
! Отговори
Аз съм си преди 8 години
А бе днес-бг, какво ви става? Нов български ли пишете? Думата таксиметър се използва за уред, който измерва пътя, не за колата, в която се намира. Та не е много ясно как е отнесъл само уреда без колата. Честно, блоговете на учениците са по грамотно написани от статиите в сайта ви.
2
0
 
37
 
! Отговори
Ицо преди 8 години
ако имаше камери щяхме да видим кои е крив и кои е прав, ама уви ... нищо здраве да е, де вика колегата отдолу ламарини се правят.
1
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ужас! Добре, че няма жертви и тежко пострадали! Ламарини се правят или купуват нови