Женска агресия на пътя: Газ и след газта – спирачка

Жена не даде да я засекат и си навлече агресия
Обновена: 8 яну 2016 12:32 | 8 яну 2016 12:30,
186
Женска агресия на пътя: Газ и след газта – спирачка
Снимка: кадър Youtube

Поредна агресия на пътя възмути стотици във Facebook. Действието се развива в София в ж.к. "Младост".

Видеото по-долу е заснето вечерта на 6 януари в 17:20 ч. и е публикуван от дама, заснела безумието.

"След като понечи да ме засече и да мине между моята кола и автобуса (на завоя от бул. "Сахаров" към ул. "Йерусалим"), натиснат клаксона, за да не се ударим, а каката с Пежо с регистрационен номер СА4703КХ ми показа в отговор среден пръст", разказва Цвети, качила видеото.

Уви, историята не свършва до тук. На клипа ясно се вижда, как жената с Пежо-то изпреварва в насрещното платно по ул. "Йерусалим" автомобила, от който е записано видеото. След това набива спирачки, а после подава газ. Всичко това се повтаря многократно.

Междувременно двете коли преминават през кръстовища, на които дамата с Пежо-то очевидно не намира за нужно да подаде мигач, вероятно заради натрупаната агресия към втория автомобил, неразрешил да бъде засечен.

"Накрая задръсти едновременно кръстовище и входа на паркинга, към който отивах, показа си черната главица от прозореца и започна нещо да ми нарежда", пише още Цвети. Дамата от Пежо-то заплашила и с бой. Вижте и самите кадри:


И продължението: 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


186
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
109
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименЧл. 67. (1) Водачът на пътно превозно средство е длъжен да се движи възможнонай-вдясно на платното за движение, а когато пътните ленти са очертани с пътнамаркировка - да използва най-дясната свободна лента.- - - -И селяни, да знаете ! Ако има жълта лента до най-дясното платно, то значи че там е за градския транспорт, демек не ви е мястото там !!! А какво пише в закона ... незнам !
108
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ученици в 8-ми клас пишат по-грамотно от теб Марийке. Като те гледам как пишеш, не се учудвам, че има и такива, като съществото от клипа-упадък!
107
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако беше някой дебеловратест младеж с мерцедес или бмв джип тази чернокосата нямаше да вика сещайте се защо.
106
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ДачоТака е Дачо, така е ! До следващия път, когато някой ти отвее баретата .....
105
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименЩото не спазвате законите в София, затова.- - - -Доре бе, ти ела и ги спазвай ! Нали ти казах къде ще се включиш - извън София !
104
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Според мен жената в пежото има пълно основание да реагира така. Ако някой не го е рабрал, да гледа докато му светне. Жената с камерата първа агресията на водачката с пежото. Ако беше някой друг на мястото на дамата в Пежото сигурно щеше да лепне два шамара на дамата с камерата. Заслужава си ги, заради това, че 3 или 4 пътии направи мръсно на другата (коментирам само това което е на клипа, ако преди началото на клипа са имали някаква закачка - това вече е друго)
103
0
 
7
 
! Отговори
Чобани преди 8 години
До @@@Чл. 15. (1) На пътя водачът на пътно превозно средство се движи възможно най-вдясно по платното за движение, а когато пътните ленти са очертани с пътна маркировка,използва най-дясната свободна лента.(2) Разпоредбите на ал. 1 не се прилагат и водачът на моторно превозно средствоможе да използва за движение най-удобната за него пътна лента в следните случаи:1. (отм. - ДВ, бр. 51 от 2007 г.)2. (изм. - ДВ, бр. 51 от 2007 г.) в населените места, на пътно платно с две и повечепътни лент
102
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименЧл. 67. (1) Водачът на пътно превозно средство е длъжен да се движи възможнонай-вдясно на платното за движение, а когато пътните ленти са очертани с пътнамаркировка - да използва най-дясната свободна лента.- - -Да, да, ти ела в София и карай в дясната лента, и чакай да се включиш в другото платно ! Може и да се включиш, ама някъде вече извън София .....
101
0
 
1
 
! Отговори
Гимназиста преди 8 години
До Ludata Kaka Ако всеки като теб можеше да шофира толкова много, колко да приказва по пътищата просто нямаше да има произшествия. През лятото особено когато се налага активно да се движа из града съм бил свидетел средно на 2-3 произшествия. Сигурен съм, че повечето виновници за тях твърдят, че могат да се движат със 60-70 км/ч из града дори в дъжд и сняг. Впрочем, има все още забавления за такива като с блъскащи се колички. Пробвай от време на време с тях, вместо по улиците.
100
9
 
11
 
! Отговори
truda преди 8 години
Цвети снимащата си е абсилютно виновна за изнервената ситуация. Видно е че на левия завой има две платна за ляво и тя засича пежото. Нарочно не поска пежото и кара като Шейх в пустиня, когато я изпреварва Пежото нарочно навлезе в насрещното вместо да се прибере в дясно с което имаше отново засичане за втори път. Патицата в случая си е само Цвети и трябва да бъде глобена че е създала преднамерено условия за ПТП. Пежото си караше много добре даже.
99
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Трябва да си много голям ***, за да реагираш така, като тази с пежото. Според мен обаче трябва да има повече колегиалност, не разбрах защо снимащата не даде възможност на колата да се престрои. На следващият завой тя ще има тези претенции.
98
3
 
8
 
! Отговори
До живот! преди 8 години
Тази кака, няма място на пътя, да й отнемат книжката до живот. Това е опит за убийство!Колко са ме засичали от дясна лента да се вредят на ляв завой, на бул. България за Гешов, не е истина. Всичко е от тарикатлък. *** да мине всичките. Питам, къде са контролните органи в тази държава? Такова чудовище няма място на пътя. Това е реален убиец.Все повече каки не спират на пешеходни пътеки, Каки подчертавам!
97
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименДа и вземат книжката за 3 месеца и глоба за 1000 лева. Просто е.- - -Я па тоя ? И тоя стана КАТаджия ? Е нема ли първо - ся ко ша прайм, пък тогава глобите и книжките ?
96
10
 
4
 
! Отговори
@@@ преди 8 години
Може ли да ми обясни авторката на клипа защо кара в лявата лента след като дясната е свободна.В ЗДвП "водачът трябва да се движи в най-дясната свободна лента"Май и тя недоучен шофьр или с купена книжка.Заради такива като нея са и огромните задръствания.
95
7
 
0
 
! Отговори
Западноевропеец преди 8 години
Някоя русофилка без съмнение!
94
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Айде стига де ! Ако карате толкова колкото обяснявате .... цена нямаше да имате !
93
3
 
12
 
! Отговори
Дачо преди 8 години
Преди една седмица едно старо БМВ на Цариградско се залепи зад мен и ми присветкваше..аз карах с 90-100(при разрешени 80)продължих да карам,защото в другата лента имаше коли.После ме изпревари и застана пред мен и почна да набива спирачки.Поканих джентълмена да отбие и да се разбере.Слезнаха две закъсня ли мутри и почнаха да подскачат..но явно не знаеха,че Бачо Дачо е бивша барета.Ударих едно шамарче на едната "мутра" и припадна...другия почна да ми се моли...Него само го напсувах и си потеглих
92
5
 
7
 
! Отговори
ПП преди 8 години
Днес бг, защо пишете тенденциозно? Цвети, снимала видеото е не по-малка *** от "каката с пежото". Вижда се как на доста дълъг участък след като завиват и изпреварват автобуса шари по двете платна, очевидно с цел да не пусне "каката" да мине напред, даже правораздавачката навлиза сериозно в насрещното точно преди да бъде изпреварена. Цвети, как не те беше срам да пуснеш клипче с просташкото си поведение и защо не пусна звука, да чуем колко време ти свири "каката" докато шариш пред нея?
91
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До SofМного си зле ама много.Първо на първо да случва се на всеки да сбърка.Но първо никой не е длъжен да те пусне като си сбъркал, второ ако те пуснат здраве ако не те пуснат тогава си траеш а не да ходиш да правиш дебилщини.Тази жена от клипа е за затвор и отнемане на книжката.Просто ме е гнус от такива жени.Това е пълна липса на възпитание, това е толкова долно че тази жена трябва да се покрие в дън земя.
90
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да и вземат книжката за 3 месеца и глоба за 1000 лева. Просто е. Това е умишлено предизвикване на опасна ситуация и всяване на хаос на пътя! Ето снимков материал, вижда се и номета. Така, че чакам медиит еутре да съобщят, че тази селяндурка и дивачка е с отнета книжка и глоба, ама глоба от 1000 лева, не 20 лв. Да се контролира. Ако се хване, че шофира без книжка, затвор за 1 година и отнемане на правото да шофира до края на живота си. Елементарни закони!