†Неофит в Шейново: Много и честити рожби да има!

Патриархът направи дарение за ултразвуков апарат
8 яну 2016 15:22,
4

Снимка: Булфото

Много и честити рожби на българския народ! Това пожелание отправи навръх Бабинден патриарх Неофит, който отслужи водосвет в АГ болница "Шейново".

Негово светейшество разгледа обновеното родилно отделение и отделението по неонатология.

Шефът на столичната болница доктор Румен Велев обяви, че патриархът е направил дарение, с което ще бъде купен ултразвуков апарат за диагностика на различни състояния на бременни жени. И директорът и Негово светейшество отказаха да назоват стойността на дарението.

В момента се урежда процедурата по закупуване на апаратурата, съобщи Булфото.

На 1 януари в "Шейново" са се родили пет бебета, а до днес - почти 50, посочи той. През миналата година в "Шейново" са проплакали 2162 новородени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
6
 
0
 
! Отговори
да преди 8 години
Има ли значение колко хубави машини ще има-няма лекари .Хора няма ........ Умират или се самоубиват свестните- гадовете беснеят в родината.
3
4
 
0
 
! Отговори
дж преди 8 години
Дядо Неофит е метъл от ЗЗ топ ........... А дядо Йоан е двойник на Багдади .
2
8
 
0
 
! Отговори
стихче преди 8 години
-Дядо Неофите де така-Бързам чедо за съда-И какво ще правиш ти в съда-Ще взема храма без пара за да вляза в приватизационната игра.
1
4
 
0
 
! Отговори
Чичо поп преди 8 години
Аве тия попове съвсем пощуряха, такава каша сториха със всички празници,че остава Коледа да я изместят посред лято...Бабин ден е на 21 ,а не на 8-ми,Игнажден го дръпнаха с ден напред щото...нещо не му излизали сметките на попа, за толкова години не можаха да ги наместят тези празници..Тодоров ден е с 40 дена след нормалната дата...тия попове хептен откачиха да ги ***..