Къде пресъхват чешмите в столицата в сряда?

Вижте къде ще спира водата
11 яну 2016 19:53, Александър Попов
0
Къде пресъхват чешмите в столицата в сряда?

На 13 януари  2016 г. (сряда), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод на ул. „Обиколна“ жк. „Дружба“2 , се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Обиколна“ от ул. „Садина“ до бл. 524

бул. „Цариградско шосе“ №361

по бул. „Цариградско шосе“ от №166 до ул. „Околовръстен път“

вилна зона „Врана-Лозен-Триъгълника“

по бул. „Цариградско шосе“ от бул. „Цариградско шосе“ 10-ти километър до автомагистрала „Тракия“ 1-ви километър

Търговски и сервизен комплекс „София Франс Ауто“, бензиностанция „Лукойл“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: кръстовището на ул. „Обиколна“ и ул. „Садина“; бул. „Цариградско шосе“ 10-ти километър.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 13 януари 2016 г. (сряда), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Ген. Гурко“ Център , се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Ген. Гурко“ от бул. „Христо и Евлоги Георгиеви“ до ул. „Любен Каравелов“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Ген. Гурко“ ъгъла с ул. „Любен Каравелов“.

На 13 януари 2016 г. (сряда), във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Емилиян Станев“ кв. „Кръстова вада“, се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Емилиян Станев“ от ул. „Марин Големинов“ до ул. „Емилиян Станев“ №89-86

ул. „Никола Крушкин – Чолака“ №12-16

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Емилиян Станев“ ъгъла с ул. „Йосиф Брадати“.

На 13 януари 2016 г. (сряда), във връзка с подмяна на водомер на ул. „Голо бърдо“ жк. „Лозенец“ , се налага спиране на водоподаването от 9:30  до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Любата“ бл. 14

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Любата“бл. 14.

На 13 януари 2016 г. (сряда), във връзка с подмяна на монтаж на водомерен възел на жк. „Красна поляна“ 1 , се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

Пазар „Красна поляна“ до жп. линията и пазар „Росица“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пазар „Красна поляна“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: Софийска вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари