Части от София без вода в четвъртък

За засегнатите са осигурени водоноски
Обновена: 12 яну 2016 15:46 | 12 яну 2016 15:45, Мария Захариева
0
Части от София без вода в четвъртък
Снимка: Софийска вода

На 14 януари 2016 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение до бл. 60  жк. „Студентски град“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бл. 60 вх. Г, бл. 61 вх. А, новострояща се сграда до бл. 61, Учебен център до бл. 60.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на паркинга между бл. 60 и бл. 61.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. „Янко Сакъзов“ Център , се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на по бул. „Янко Сакъзов“ от бул. „Васил Левски“ до бул. „Христо и Евлоги Георгиеви“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Янко Сакъзов“ №7-9.

Във връзка с диагностика на уличен водопровод на ул. „Перуника“ с. Мировяне , се налага спиране на водоподаването от 9:30  до 20:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Христо Ботев“, ул. „Перуника“, ул. „Канала“, ул. „Еделвайс“, ул. „Чавдар войвода“, ул. „Леденика“, ул. „Радецки“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Чавдар войвода“ ъгъла с ул. „Христо Ботев“.

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод и монтаж на спирателен кран на ул. „Христо Смирненски“ с. Герман , се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Христо Смирненски“, ул. „Младежка“, по ул. „Георги Петров-Даскала“ от ул. „Васил Стоилов“ до ул. „Искър“ по ул. „Искър“ от ул. „Георги Петров – Даскала“ до ул. „Липа“,ул. „Липа“, ул. „Проф. Васил Стоилов“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Младежка“ ъгъла с ул. „Проф. Васил Стоилов“.

На 14 януари 2016 г. (четвъртък), във връзка с диагностика на уличен водопровод на ул. „Дон“ кв. „Горна баня“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Дон“, ул. „Лозище“, ул. „Подлозище“, местност „Подлозище“, ул. 756, ул. 755.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Дон“№50.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари