В Овча купел: Почистването-добре, лампите светят

Взети са мерки по повод оплакванията на граждани от бежанците
12 яну 2016 17:52,
15
В Овча купел: Почистването-добре, лампите светят
Снимка: bgonair.bg

Предприети са необходимите мерки, за да се осигури сигурността и спокойствието на живеещите около бежанския център в столичния квартал Овча купел. За това увери председателят на Комисията по обществен ред и сигурност в Столичния общински съвет Иван Илиев.

Още по темата

Живеещи в близост до центъра заплашиха с протест и се оплакаха от поведението на чужденците. Те алармираха, че бежанците вдигат шум, уринират пред блока, замерят с камъни и се бият.

Гражданите се страхуват от бежанците в района и призоваха да бъдат взети мерки за сигурността около бежанския център в квартала. Посочиха още, че вече има хора, които са се изнесли заради ситуацията.

"Подобрено е почистването около този блок, уличното осветление функционира нормално. Предприемат се непрекъснато мерки хората да бъдат спокойни", заяви обаче Иван Илиев в ефира на Bulgaria ON AIR.

По думите му основният проблем е, че хората са неспокойни и се страхуват.

"Това е нормално. Видяхте какво стана в Европа. Хората се притесняват и ние трябва да отговорим на тяхното притеснение", заключи Илиев.

Вижте още във видеото на Bulgaria ON AIR:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
2
 
! Отговори
ядосана преди 8 години
"Подобрено е почистването около този блок" - това значи ли, че бежанците са изметени от там и от страната като цяло? Понеже всички нормални граждани-данъкоплатци очакваме точно това.
9
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Закрийте тая язва!!! Малко ли е факултета до Овча купел?Щом има 50 човека, закривай !!! И изобщо не си мислете да ги заселвате в България !!!
8
0
 
4
 
! Отговори
тя преди 8 години
ВЪН ,ВЪН, ВЪН!
7
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Общинарите!!!!а теча на питиеина вода от 6 месеца зад общежитието за имигранти кога ще ремонтирате? Стича се чак до бул.Монтевидео.И като замръзне става една голяма пързалка.може би искате да учите бежанците да карат ски
6
0
 
53
 
! Отговори
Българин преди 8 години
Ако не сте разбрали да ви го кажем за 1000ден път!НИЕ БЪЛГАРИТЕ НЕ ИСКАМЕ НИКАКВИ БЕЖАНЦИ! Това е мнението на 92% от обществото! Не знам какви глупости плямпате! По-голямо ЕДИНОДУШИЕ едва ли има по друг въпрос в България
5
0
 
27
 
! Отговори
ским хедс онли преди 8 години
Само бъснатите глави и Комунистите могат да ги опрвят тези бой до кръв и на обяд за прасетатав Белене Полицията и правителството са ***
4
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
KOGATO IZGONITE TAZI SGAN PO RODNITE IM MESTA , AVGANISTAN, AFRIKA, SIRIA I PAKISTAN. TOGAVA CHTE E SPOKOINO. KAKTO NIE KOGATO SME V DRUGA DARGAVA SPAZVAME ZAKONITE I SE DARGIM PRILICNO E DRUGO. NO , TAZI SGAN ZNAE SAMO DA NE RABOTI. IMIGRANTI SAS SKAPI KOGENI IAKETA I TELEFONI I TABLETI. 99% SA MLADI MAGE... DOKOGA CHTE SE TARPI TOVA.
3
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
какво значи подобрено е почистването ... те ще си оринират, вие ще си почиствате ....
2
0
 
36
 
! Отговори
е да де преди 8 години
Добре ще бъде когато почистването обхване и така наречените "бежанци" ,а и не само тях.
1
1
 
77
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако не сте разбрали да ви го кажем за 1000ден път!НИЕ БЪЛГАРИТЕ НЕ ИСКАМЕ НИКАКВИ БЕЖАНЦИ! Това е мнението на 92% от обществото! Не знам какви глупости плямпате! По-голямо ЕДИНОДУШИЕ едва ли има по друг въпрос в България!Изпълнявайте волята на народа иначе не знам! България от турско към арабско робство няма да върви!ВЪН!