Драма за сметка на парното – 160 лв. на монети, бой, псувни

Мъж понечил да си плати, а бил пребит от мъжа на касиерката
15 яну 2016 10:36,
73
Драма за сметка на парното – 160 лв. на монети, бой, псувни
Снимка: архив Bulphoto

Мъж с малкото си дете е бил нападнат на гише, докато плаща сметката си за парно със стотинки. Това разказа потърпевшият Николай Куманов пред bTV.

Той дори успял да заснеме случващото се на касата.

Касиерката се вбесила от желанието му да плати 160 лв. сметка за парно с монети. Друг мъж, бил по това време в касата, тръгнал да го бие с думите "Няма ли банка за този идиот", и после продължил с ругатните.

"Преброих му монетите, не е имало проблем с това, че иска да плаща със стотинки", заяви касиерката Ваня Лукарска.

"Но го направихте 20 минути, след като ми казахте, че съм олигофрен", отвръща й Куманов. Той е бил сам с детето и по думите му е пуснал първо да минат всички хора на опашката.

Според касиерката мъжът, нападнал човека с детето, бил неин познат. Реагирал, защото бил предизвикан. Не бил служител в касата, пуснала го до тоалетната. "Господинът си отиде и след това не съм го виждала. Знам му първото име, оттам нататък не го познавам."

От фирмата обаче признават, че мъжът е неин съпруг. "Неговото място не е било там, тя ще си понесе отговорността, най-вероятно уволнение", каза старшият касиер Виктор Соколов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Стотинките са Българска национална валута, за който не е разбрал! То само с чалга не става!
30
18
 
4
 
! Отговори
Кривондел преди 8 години
До НеСоросоидРазбира се - всичко ще е наред, но надали ще сте особено щастливи. Не оправдавам касиерката и урук-хая, който й се води съпруг. Но мисля, че същите вие ще се възмутите, ако на вас изсипят кило-две монети.
29
11
 
4
 
! Отговори
Vlad_Ko преди 8 години
До ЗапасенВиж сега, като не искаш да плащаш парно си купувашапартамент в блок където няма парно. При проектиране на въпросния блок например се предвижда как той ще се отоплява, т.е. ако е предвидено че ще се отоплява на парно, то тогава логично е ел.инсталацията да е по-слаба и съответно ако всички започна да се отопляват на ток да изгърми. В края на краищата има някой неща с които трябва да се съобразяваме при съжителството си в кооперация...
28
0
 
3
 
! Отговори
до 38 преди 8 години
Май не си схванал иронията в коментара на "4"?
27
1
 
9
 
! Отговори
Захласен преди 8 години
Веднага доживотна присъда .Всеки ,който скача на бой да си понася последствията
26
0
 
27
 
! Отговори
... преди 8 години
Банкнотите и монетите са законно платежно средство в страната. Може да си платиш и с по 1ст ако искаш. всички мрънкат като им се дават дребни пари, а кото платят я пенсии я разни други сциални помощи и се започва едно : Ама по- дребни пари нямате лии пр. У нас всеки все много бър, все много припрян, а резултатите се виждат какви са.
25
2
 
14
 
! Отговори
Запасен преди 8 години
До Vlad_KoВъпросът не е в това да си плащат потребеното, а в това, че те ЗАДЪЛЖАВАТ да плащаш дори това, което си заявил, че НЕ ГО ИСКАШ! Свободата няма цена!Аз предпочитам да се отоплявам на ток, дори това да ми е два или три пъти по-скъпо, отколкото с парно, но да мога АЗ ДА СИ КОНТРОЛИРАМ какво ползвам и какво не - ето това е проблемът, а
24
1
 
11
 
! Отговори
Vlad_Ko преди 8 години
До ЗапасенАко всички си плащат реално потребеното няма да се налага никой да се отказва от парното, но за съжаление има една порода "селски хитреци" за които е въпрос на престиж да житруват на дребно...
23
2
 
15
 
! Отговори
Запасен преди 8 години
4. Следа като има РЕШЕНИЕ НА ОС никой не може да ви каже "копче"! Силата е във вас, не в ТОПЛОФИКАЦИЯ! Спомнете си, че ВИЕ сте собствениците на сградните инсталации и ВИЕ и САМО ВИЕ имате право да решавате как точно да се разпределя топлинната енергия по апартаментите, каквото и да ви говорят от Топлофикация!Не се връзвайте на номерата на монополистите - и ножът, и хлябът са у ВАС! Вдигнете глава и по български си кажете:" Абе аз що не ви .ба мамата!" и им резнете крилцата!
22
3
 
14
 
! Отговори
Запасен преди 8 години
Начин да се оттървем от "Топлофикация":1.Правим общо събрание и вземаме решение да се откажем от тръбите "по мощност". Следва отрязване и писмени протоколи, заведени в "Топло" и "Счетоводителя" за това.2.Следващ етап: Пак се събираме и решаваме да топлоизолираме всички ВЕРТИКАЛНИ тръби вкл. в апартаментите, а всички неработещи отклонения да бъдат изрязане до дъно и затапени трайно (заварено по възможност)3.Пак се събираме и решаваме тези, които нямат ни тръби, ни радиатори ДА НЕ ПЛАЩАТ!
21
22
 
3
 
! Отговори
иванушка преди 8 години
ами *** е. Какво му е виновна касиерката и останалите чакащи. Има сметки, те не са безплатни. Кога ще се научат, че комунизма свърши и безплатен обяд няма.
20
2
 
34
 
! Отговори
Аз преди 8 години
Може мъжът да има бизнес с машини за кафе за които плаща ток. Няма тича до банката (и то не всяка има машина за броене на монети) и да оставя комисионна всеки месец.
19
2
 
69
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Невменяемото животно на съд, а простата жена касиерка дисциплинарно уволнена!
18
3
 
80
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Каквото получаваме .... с това ще плащаме !!! А тая ..... вънка ! На улицата !!!
17
47
 
13
 
! Отговори
Бойко Борисов преди 8 години
Като кихаш ще кихаш като хората ! Кви са тия стинки ? Хората ми да не са длъжни да ви броят мизериите ? Плащаш с по едри банкноти и тва е ! Тееа в матрияла !
16
3
 
86
 
! Отговори
Батакист преди 8 години
Хайде сега касиерката с дисциплинарно уволнение, а отворения и мъж да и тръси друга работа.
15
1
 
69
 
! Отговори
OMG_Lucker преди 8 години
Аз съм плащал сметка към Мтел в размер на 2.80 лв. със стотинки по 1 и 2. Бяха ме ядосали- 6-7 месеца след като си бях прекратил договора и уж платил всичко по него и ми бяха пратили тази сметка незнайно защо. Бях бесен. Чаках само някой в пункта да се заяде с мен по въпроса и или този някой или пък аз щеше да е пребит.Та разбирам го човечеца, може би е искал да плати на тези ска-па-ни монополисти-кожодери по такъв начин. А този "юначага"- съпругът... ще си намери майстора. Скоро надявам се.
14
0
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Лелей, мене ми правят скандал, че плащам с карта и бавя опашката, представям си ако тръгна да плащам със стотинки :)
13
0
 
81
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ще плаща както си желае. Ако я мързи да брои, да ходи в чистотата. Метлата и по цял ден на слънце.А *** парче на касиерката дето е налетяло на бой трябва в затвора да постои.
12
0
 
45
 
! Отговори
Бай Иван преди 8 години
Нещо не мога да разбера:В статията думата Олиго_френ не е със звездички, а мен ме редактирате ???