Къде в сряда няма да има вода в София

"Софийска вода" ремонтира водопроводната си мрежа
18 яну 2016 13:47, Златко Желев
0
Къде в сряда няма да има вода в София
Снимка: "Софийска вода"

На 20 януари 2016 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Народен герой“ жк. „Овча купел“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Народен герой“ от ул. „Любляна“ до ул. „Рачка“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Народен герой“ срещу бл.Трезор.

На 20 януари 2016 г. (сряда), във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Даскал Коле“ жк. „Разсадника-Коньовица“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бул. „Възкресение“, ул. „Тома Никлев“, бул. „Вардар“, ул. „Трънски майстор“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Възкресение“ ъгъла с ул. „Трънски майстор“.

На 20 януари 2016 г. (сряда), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение и монтаж на водомерен възел на ул. „Ореховски дол“и ул. „Христо Стефчов“ кв. „Горна баня“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Ореховски дол“, ул. „Христо Стефчов“(павилиони).

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Ореховски дол“№4; ул. „Христо Стефчов“№13.

На 20 януари 2016 г. (сряда), във връзка с преработка на хидрофорна уредба до бл. 31 жк. „Христо Смирненски“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на високите зони на бл. 31А и бл. 31.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 31.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.


0
Още по темата: Софийска вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари