Части от столицата остават без вода на 22 януари

Ще се извършват ремонтни дейности
20 яну 2016 18:22, Василия Пейчева
0
Части от столицата остават без вода на 22 януари
Снимка: Софийска вода

На 22 януари 2016 г. (петък), във връзка с монтаж на водомерен възел на ул. „Ангел Кънчев“ Център , се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Ангел Кънчев“ от бул. „Патриарх Евтимий“ до ул. „Неофит Рилски“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Патриарх Евтимий“ ъгъла с ул. „Ангел Кънчев“.

На 22 януари 2016 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 198 вилна зона „Малинова долина“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района : между ул. 192 и ул. 206.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Бистришко шосе“ ъгъла с ул. 196.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 121210700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари