Орден за Ковачева, паметник да й вдигнат, да я канонизират!

Бащата на битата Никол избухна, семейството се върнало към църквата
21 яну 2016 17:00,
41
Орден за Ковачева, паметник да й вдигнат, да я канонизират!
Снимка: Bulphoto, архив

"Предлагам на адвоката на Емилия Ковачева да отиде при президента Росен Плевнениев и да поискат да й бъде даден орден Стара Планина", каза гневно Румен Димитров, който е баща на битото от акушерка Емилия Ковачева бебе.

Още по темата

Родителите първо отказаха да коментират, но след това младият мъж не стърпя гнева си, пише "24 часа".

Той обясни, че думите му не са ирония. Предложи още министърът на културата Вежди Решидов да изгради монумент на Ковачева или да я канонизират.

Румен Димитров каза, че семейството му се е върнало към църквата, защото дни на ред се е молило детето им да оживее.

Делото бе отложено за 17 март, тъй като адвокатът поиска да му бъдат направени копия от записите на камерите.

По-рано днес акушерката Емилия Ковачева, която бе обвинена в опит за убийство на Никол в болница "Софиямед", заяви, че не чувства вина. Нещо повече - тя заяви, че не е била бебето.

Според нея видеозаписите са били манипулирани. "Останалите бебета имат родови травми", коментира Ковачева по повод обвиненията за още четири бебета, които й бяха повдигнати. Бащата на Емилия пък заяви, че се гордее с нея.

В съдебната зала родителите на детето бяха допуснати като граждански ищци и частни обвинители. Те настояха за обезщетение в размер от 400 хил. лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вина не чувствала - доживотен затвор. Няма какво да я бавят, да харчат парите на данъкоплатеца..
8
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ето това е лошото - че са се върнали към църквата едва сега. Всяко българско семейство, всяко дете от малко трябва да се възпитава в любов към Христа. Тази любов възпитава човека, възвисява го, прави го различен. Страхувате се от талибаните и все повтаряте че Европа била Християнска, но се запитайте колко пъти се молихте през изминалата година? Всеки ден трябва да се прави, в това е смисъла на вярата.
7
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
То за нея ще е по-добре да я осъдят. В затвора може и да не разберат за какво е там обаче ако я пуснат със сигурност народния съд ще изпълни наказанието което заслужава.
6
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
По-добре да казва , че е била много стресирана, уморена и неадекватна и не помни, но да каже че записите са изманипулирани... ако може някой правно грамотен да каже въобще записите могат ли да са доказателство в българския съд?
5
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Бащата на Емилия пък заяви, че се гордее с нея." Тоя или е безобразно нагъл или безобразно ***!Ама то хората правилно са казали, че крушата не падала далече от дървото...
4
0
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До сега не се беше чувало за никакъв коментар от страна на родителите... Чудех се защо.. Сега вече си мисля, че просто те са изпитвали (и продължават да изпитват) огромно недоверие към медиите, обществото и правосъдието. Дано недоверието им да не бъде оправдано.. поне в този случай. Дано си получи заслуженото тази жена.. а детенцето да няма никакви последствия от нейната злоба. И родителите да успеят да се съхранят след този шок и да си опазят семейството. Дано!
3
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
БХК да я направи жена на десетилетието
2
2
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тая е за затвора до гроб!!!!!!!Родило се детето сьс счупена глава така ли???
1
4
 
60
 
! Отговори
Ауслендър преди 8 години
Е, Българийо ... затова напускаме страната, защото справедливостта я няма никаква!!!