Мелето в училище: Получихме шамар и тупаник в лицето!

Ученици разказват, че са преживели ужасен шок в класната стая
22 яну 2016 09:00,
88
Мелето в училище: Получихме шамар и тупаник в лицето!
Снимка: Нова тв

В четвъртък баща на ученик, заедно със свои близки, нахлу в столичното 17 СОУ "Дамян Груев", за да се саморазправя с ученици, които тормозели сина му. Шамарите отнесе момиче от XI клас.

Съученици на момичето споделиха, че са в шок и разказаха за случката.

"С мой съученик закъснявахме за час и пред кабинета по биология видяхме четирима възрастни и въпросния десетокласник (за когото се твърди, че е тормозен, бел.ред.), които крещяха и бутаха учителка и наши съученички", разказа пред bTV Моника.

Скандалът се заформил, защото групата търсела определен ученик, който в този ден отсъствал.

"Затова са започнали с момичетата – намерили са познато лице и една от жените е започнала да дърпа ученичката с репликата: "Ела да видиш какво ще ти се случи", разказа още момичето.

По думите й няколко момичета от класа опитали да защитят нападнатата си съученичка, но и те получили съответно шамар, "тупаник в лицето" и душене. Последвало меле пред дъската, а учителката по биология се опитвала да ги разтърве, пристигнала и директорката.

"Беше ужасен шок. Нямате представа какво е да го видиш с очите си", раказа Моника.

Момчета от училището допълниха, че веднага уведомили охранителя, но той им отговорил, че няма как да остави поста си и да отиде да ги разтървава.

Директорката Тодорина Атанасова сподели, че ученикът, заради когото е станала разправията, влязъл в училището, а след него влязла и групата възрастни. Охранителят им извикал да спрат, но те се затичали нагоре.

"Това поведение е недопустимо, възрастни хора сме. Има правилник – за да влезе външен, той трябва да се представи на охраната", каза Алексиева.

Момчета от класа на пострадалите заявяват категорично, че не са имали пререкания с момчето, заради което се разразил екшъна. "Не сме имали никакъв конфликт с него. Не го познавахме", добавят те.

Според директора на училището издирваният ученик бил кротко и добро дете и досега проблем с него не е имало. Съучениците му обаче са на друго мнение.

По случая от вчера се води следствие. В училището ще има нова засилена охрана. Нападателите са задържани. Очаква се днес ученици да отидат в полицията, за да ги разпознаят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Не сме имали никакъв конфликт с него. Не го познавахме", казали съучениците. Ами как така, да ви питам аз, хем сте съученици, хем "не го познавахте"?Моето лично мнение е, че в българските училища се тормозят ученици от други ученици и никой не предприема нищо. Аз също бих защитил детето си. Не че оправдавам нахлуването на родители, в никакъв случай. Но ако са тормозели детето им и никой не е реагирал, нещата стоят по друг начин. Във всеки случай няма да разберем как е било точно чрез медиите.
60
2
 
3
 
! Отговори
Еди преди 8 години
До Що?Ти на училище ходил ли си, или само си чувал за него? Работата на учителя е да преподава, работа на Родителя е да възпитава! Училището не е арена, а учителите не са звероукротители. Хубава работа, ама българска- отново някой друг да е виновен, за това, че родителите са ***, които не могат да се справят със собствените си изчадия. Виновни има, и това са родителите. И обществото от смотльовци, което е свикнало да прехвърля отговорността другиму.
59
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Някой е ползвал жокер "Обади се на приятел" :)
58
0
 
3
 
! Отговори
така се прави преди 8 години
когато няма правосъдиеили по-точно правото е на страната на мнозинството. Щом 10 повторяр една лъжа, тя добива истинно звучене и лесно се пробутва на останалите 20. А за съда са достатъчни и двама лъжесвидеетели, за да се тикне някой нарочен зад решетките. А щом възрастен баща се е вдигнал с други да защити сина си, явно ако не го е направил трябвало е да прибира наследника си студен. Подменя се ценностната система на хората
57
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Голямо "мъжество" се иска от възрастен мъж да шамаросва момичета. Същата мишка, ако срещне някой от неговия калибър, сигурно ще напълни гащите. По какво се различават тия български *** от ония *** в Кьолн?
56
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Как се радвам, че нямам деца. Това тук си е мотивация да нямаш... Нека загинем като нация, заслужаваме го!
55
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не трябва да напуска" поста", а да викне полиция и са отиде да защити децата
54
1
 
12
 
! Отговори
Ангел преди 8 години
хахахаххаххахххх.Човек да не съм ако "охранителят" не е бил бивша старшинка от казармата:-))))Само на такъв може да му хрумне да не се отзиве на помощ при сбиванев училището с извинение " да не напусне поста си".
53
0
 
6
 
! Отговори
Az преди 8 години
Ohraniteliat.... ne mojel da napusne posta si. Toi mai si ohraniava stola....
52
2
 
2
 
! Отговори
аха преди 8 години
До Анонимен 55И кво излиза? Преди 20 години са те шамарили и си станал човек, а сега, твоите деца, учителите не могат да ги бутнат с пръст и затова са такива разглезени...Не това е проблема, а самите ние и в частност - мързела! :)
51
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Еми че бащата си е ***... с какъв акъл отиваш да биеш момичета освен ако не си *** ...
50
5
 
18
 
! Отговори
!!! преди 8 години
Медал за бащата защитил сина си и обяснения защо въпросния бияч отсъства системно от училище! Да не дава на никой, да му тормозят системно детето в училище.....
49
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пиклите били в шок, да бе...Всеки ден се бият, пият, вземат дрога, а после се правят на цветенца ...
48
1
 
28
 
! Отговори
Майка преди 8 години
Възпитавана съм, че учителите са вторите родители. Но това, което се случва днес в училищата си е за шок. Незаинтересовани учители, нагли родители и техните отрочета. Учителите се мазнят на по-платежоспособните родители, пишат шестици на децата им, толерират ги. Учителят не идва в училище за да научи децата, идва в училище да си изпее песента и да си ходи. Такава демотивация е настанала, че не зная докъде ще стигне системата. А охраната... "охраната" спи и сънува.
47
0
 
8
 
! Отговори
Светъл преди 8 години
Искаше ми се да копирам една реч, но този сайт не ми позволява. Затова ще помоля всеки, който се пита защо стана така с хората и тяхното възпитание, да влезе в г*угъл и да напише "реч на Алън Дълес", за тези които не знаят, това е пърия шеф на ЦРУ......Който от вас не е чел тази реч, ще бъде шокиран от припознаването на българския характер......
46
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сега бащата го изкараха най-голямата ***. Това са медиите. Медиите манипулират. Бащата е защитил детето си, защото в тези училища повечето гледат сеир и не помагат на другите.
45
0
 
7
 
! Отговори
. преди 8 години
Всичко в образованието се прави нарочно и умишлено - офсъта лесну съ управлиава1 милиард за шапкарите в мвр, а за децата взимащи медали по олимпиадите по физика, математика, химия, астрономия и т.н. се събират пари с дарения за билети, хотел и папкане...срам, но за бесрамниците не е проблем да се тупат в гърдите пред Брюксле и да скажува "***, ***".аИпод, аИпад,аИфон.... ай сик тир...
44
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Омръзна ми да чета статии за тези малки хулиганчета и пацавретини. Преди 20 години имаше дисциплина в училищата, ха си казал нещо на даскала и веднага шамар зад врата. Затова станахме хора. Сега тези глезотии дори полухора не могат да станат.
43
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ученици разказват, че са преживели ужасен шок в класната стаяАйде без превземки!!!По цял ден ви виждам как се обиждате, псувате, бутате, удряте и биете...
42
0
 
28
 
! Отговори
petar преди 8 години
Виновна е директорката.вие знаете ли какви нередности върши тя,и никой не може да я пипне защото имала страхотен гръб в министерството. Ще помоля МИНИСТЕРСТВОТО да провери през последните 5-6 год. колко учители е сменила сигурно ще ахнете.само по Френски език са над 10.А това е Френска гимназия уж глупости децата до 7 клас не знаят бъкел.ДО КОГА ЩЕ Е ТАКА ГОСПОДА УПРАВНИЦИ .