Къде няма да има вода на 28 януари в София

Ще се извършват ремонтни дейности
26 яну 2016 15:33, Василия Пейчева
0
Къде няма да има вода на 28 януари в София
Снимка: Софийска вода

На 28 януари  2016 г. (четвъртък), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на бул. „Цариградско шосе“,  кв. „Горубляне“, се налага спиране на водоподаването от 09:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Шиндра“, ул. „Борис Н. Ковачев“, ул. „Ханчето“, ул. „Камчия“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Борис Н. Ковачев“, ъгъла с ул. „Шиндра“.

На 28 януари  2016 г. (четвъртък), във връзка с монтаж на тротоарен спирателен кран в кв. „Лозенец“, се налага спиране на водоподаването от 09:30  до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул.“Димитър Хаджикоцев“, от ул. „Милевска планина“ до ул. „Борис Пожаров“, ул. „Борис Пожаров“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Димитър Хаджикоцев“, ъгъла с ул. „Борис Пожаров“.

На 28 януари  2016 г. (четвъртък), във връзка с ремонтни дейности на ул. „Осогово“,  Център, се налага спиране на водоподаването от10:00  до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Осогово“, от бул. „Тодор Александров“ до ул. „Пиротска“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Осогово“ и бул. „Тодор Александров“.

На 28 януари  2016 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Орхидея“,  кв. „Модерно предградие“, се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. 753 и ул. 754.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 753, ъгъла с ул. 754.

На 28 януари  2016 г. (четвъртък), във връзка с ремонтни дейности на бул. „Рожен“,  кв. „Илиянци“, се налага спиране на водоподаването от 09:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бул. „Рожен“ от №80 до Военното поделение; с понижено налягане – кв. „Требич“, с. Мировяне, кв. „Славовци“ и кв. „Кумарица“;

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Рожен“, пред Военното поделение.

На 28 януари  2016 г. (четвъртък), във връзка с ремонтни дейности на ул. 2-ра,  в.з. „Малинова долина“, се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. 2-ра, ул. 1-ва, ул. 6-та и ул. 23-та.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 2-ра, ъгъла с ул. 5-та.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари