Метрото мести движението – за цели 2 години

Автобусната спирка на "Орлов мост" се премества със 100 м
29 яну 2016 16:14,
7
Метрото мести движението – за цели 2 години
Снимка: Архив Булфото

От 00.00 ч. на 1 февруари 2016 г. до 24.00 ч. на 1 февруари 2018 г. в част от центъра на София се въвеждат промени в организация на движението във връзка със строежа на третия лъч на метрото, съобщиха от Столичната община.

Още по темата

Забранява се влизането на пътни превозни средства по западното пътно платно на бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" между ул. "Силистра" и бул. "Янко Сакъзов" като движението на превозни средства ще се извършва двупосочно в източното пътно платно на булеварда в същия участък на булеварда.

Закрива се наказателния паркинг на Центъра за градска мобилност в разделителна ивица на бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" между ул. "Силистра" и бул. "Янко Сакъзов".

Движението на превозни средства ще се извършва по ул. "Силистра" еднопосочно между бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" и ул. "Чамкория" в посока към ул. "Чамкория".

За времето от 8.00 ч. на 1 февруари 2016 г. до 24.00 ч. на 1 февруари 2018 г. се закриват местата за почасово платено паркиране на източното пътно платно на бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" между бул. "Янко Сакъзов" и ул. "Силистра" и по западното пътно платно на ул. "Проф. Милко Бичев" между бул. "Ген. Данаил Николаев" и ул. "Силистра".

От 4.30 ч. на 1 февруари 2016 г. до 24.00 ч. на 1 февруари 2018 г. се променя маршрутът на автобусни линии с номера 11, 213 и 404 само в посока ж.к. "Гео Милев", ж.к. "Младост" и ж.к. "Дружба".

Линиите ще се движат по маршрута си до кръстовище бул. "Ген. Данаил Николаев" - ул. "Проф. Милко Бичев", надясно по ул. "Проф. Милко Бичев", по източното платно на бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" и по маршрутите си.

Измества се спирка пл. "Орлов мост" с код 1289 на 100 м. напред от съществуващото си местоположение на бул. "Евлоги и Христо Георгиеви".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
2
 
! Отговори
С. Г. преди 8 години
Стига мрънкахте, толкова ли е сложно да отворите например Bgmaps и да видите кои са съответните улици?!
5
1
 
3
 
! Отговори
Пазван преди 8 години
Найстина сложете една карта олиговрени, кво пишете като *** 100 метра натам 100 метра на онам
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
https://sites.google/site/sofiapublictransport/
3
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе слажете една карта бе ! В 21 век живеем !?
2
1
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вместо тази ненужна снимка на "Орлов мост", да бяхе се потрудили да маркирате по пътна карта , как точно се променя всичко, че аз лично, нищо че минавам по 5 пъти на седмица през "Орлов мост", половината и повечето улици не ги знам как се казват - никога не ми се е налагало да ги знам. Та сега - чети статия гледай някаква карта , немри улиците разбери какво става с тях, да намери другите улиции... Всеки път като има подобни статии трябва да обикаляш като главам и да ссе мъчиш да си оредставяш.
1
18
 
11
 
! Отговори
Андрейчо преди 8 години
Ами то има лесно на това - ако софиянци не искат да се местят спирките,да не се започва строежа,да си остане така положението и да чаааааааакат по спирките за тоя или оня автобус!