Част от "Гео Милев" остава без вода на 3 февруари

Ще се извършват ремонтни дейности
1 фев 2016 17:05, Василия Пейчева
0
Част от "Гео Милев" остава без вода на 3 февруари
Снимка: Софийска вода

На 3 февруари 2016 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Гео Милев“ жк. „Гео Милев“, се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: подлез на бул. „Ситняково“ ъгъла с бул. „Шипченски проход“; бул. „Ситняково“ №79 вх. Ги вх. Д;

С понижено налягане на водата ще бъде районът между: ул. „Калиманци“, ул. „Стоил войвода“, ул. „Каймакчалан“, ул. „Плачковски манастир“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Голаш“ №3.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 121210700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.
 


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари