"Образователно порно": Треньор блудствал с ученички?

Момичета от Спортното училище в София с потресаващи истории...
1 фев 2016 12:07,
97
"Образователно порно": Треньор блудствал с ученички?
Снимка: Нова тв

Ученички от Спортното училище в София обвиняват в блудство треньора си по джудо.

Насилието срещу тинейджърките продължавало с месеци, понякога и по-дълго. Една от девойките твърди, че дори е била изнасилена.

Момичетата били изплашени и се срамували да разкажат какво им се случва. Треньорът им пък ги заплашвал, че ако разкажат на някого, ще бъдат изключени от училище.

Извращенията ставали зад стените на школата за шампиони по бойни спортове на ЦСКА в София. Жертвите са деца на тринайсет и шестнайсет години, ученички в спортното училище.

Девойките твърдят, че 65-годишният им треньор по джудо Симеон Ценев е блудствал системно с тях. Крият лицата си, защото не могат да измият срама.

Сексуалният тормоз започнал с бащински прегръдки, целувки и обещания за европейски и световни титли. Жертвите на Симеон Ценев го избрали за треньор, защото бил легенда в спортните среди, с опит над 30 години, някога начело на националния отбор по джудо. Клубът му имал и договор с училището, в което учат момичетата.

"Накара ме да си махна бюстието, за да ме маже по гърдите с някакво олио. Трябвало да се усвои от кожата", започва разказа си една от жертвите на Ценев пред Нова тв.

"Включваше ми порно, казваше, че трябва да гледам образователни филми. Като го пускаше, започваше да се опипва, да се задоволява. Карал ме е и аз да го пипам", разказва за своя ужас друга девойка.

"На ухо ми шепнеше, че ми обещава, че ще стана шампионка. Казваше ми: "Обичам те, специална си за мен, дай ми една целувка", разказва трета.

Треньорът се интересувал в подробности от личния живот на момичетата и така успявал да ги манипулира. Бил плътно до тези, които са на пансион и са далеч от родителите си, разказват те.

"Разпитваше ме за родителите ми, за майка ми и баща ми, дали са разделени. После започваше да ме успокоява, че той е до мен", споделя ученичка.

Децата му вярвали. До миналата година, когато започнал да блудства с тях все по-често. Възползвал се, докато им правел рутинните масажи след тренировки. Заключвал ги в неговия кабинет.

Месеци наред момичетата се страхували и срамували да разкажат за сексуалните издевателства на треньора им.

"Караше ме да лягам на леглото, лягаше до мен и започваше да ме опипва. Трябвало да се уча от порното", разказва потърпевша. 

Една от жертвите твърди, че е изнасилена. "Успя без моето желание да осъществи полов контакт с мен. Опитвах се да се предпазя, но не успях. Беше ме много срам", през сълзи разказва девойката.

"Това, което ми се случи, по жесток начин нарани психиката ми. И не знам колко време ще ми отнеме да забравя всичко и да водя отново нормален начин на живот. Той отне детството ми", добави тя.

След дълго мълчание, едно от момичетата проговаря. Разказва всичко на педагогическия съветник на спортното училище. Той е потресен.

"Бях толкова изненадан, толкова възмутен, направо съсипан. Аз никога не съм очаквал такова нещо.Още на 22 декемрви съм издал заповед Симеон Ценев да не влиза в залата за тренировки", казва той.

А треньорът Ценев отхвърля обвиненията. "Винаги съм имал бащинско отношение към тях, аз ги прегръщам, целувам ги, но това в което те ме обвиняват... съжалявам много. Аз съм на такава възраст, че съм загубил вече еректилни рефлекси", оправдава се треньорът.

За влечението на Ценев към малки момичета се говори още 90-те години. Но нямало писмени жалби. Има съпруга, две дъщери и добро име в спортните среди.

Случаят се разследва от прокуратурата. А Ценев чака: "Каквото кажат - такова, ако трябва ще изляза в пенсия, ако кажат, ще лежа и в затвора".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
12
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Педофил и изнасилвач! ДА влиза до живот в затвора и да заплати по 10-15 хиляди лева глоба на всяка една жертва! Да му се отнеме имуществото, ако няма пари. Аман от извратеняци в тази държава. Аз други освен, педофили, мутри, биячи, корумпирани политици и популисти не съм видял. За това и нормалните избягаха.
15
20
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тука пишат *** нещастниците, повечето защитавате педофил, ***!
14
5
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В САЩ има един период, в който много невинни биват обвинени в сексуални престъпления. Нека внимаваме с истериите и медийната пропаганда.
13
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 5остава да кажете ,че е червен и пъзела да се подреди.а какъв друг да бъде?
12
13
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Лъжат малкитеПикли, наговорили са се да му скроят номер да го махнат тренера. Ще ви кажа истински случай. Преди време в чужбина, на празника Хелуин/ Вси Светии, вървя си рано привечер по главния булевард, по тротоара, а, срещу мен идва една много голяма тълпа тинейджъри, около 14 - 15 годишни, бяха стотици може би. Както се разминавах с тях, една тинейджърка се пресегна рязко и ме хване за гениталийте, бях с дънки, та това ме спаси донякъде, докато се обърна вече беше изчезнала в блъсканицата.
11
13
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мине не мине седмица и хоп...за педофили ни говорят! Защо ли...? А оная ромка която оня ден роди на 12 години, а бащата ром осеменител? Ами Пеевски, статията от днес в Шпигел, мафията... Човека бил виновен. А пиклата защо не е отишла още тогава в полицията,при родителите си? То така лесто...изнасилили я, а големите батковци не я ли "изнасилват" Оставете човека на мира! Първо го докажете, тогава го заливайте с помия!
10
13
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Значи, отпреди 30 години се е говорило, че има влечение към малки момичета, ама нищо не се е направило. Явно е бил човек на някой и са си траели. Наказания трябва да има и за тези, които са знаели, но са мълчали. Що за ***? На такива трябва да им се случи същото, че да осъзнаят какво прикриват. Нещастници!
9
11
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не мога да повярвам, че може да го обвинят, да, строг е, но това обвинение според мен е лъжа.
8
9
 
67
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
С цялото ми уважение към сериозността на това обвинение, но ако само за миг допуснем, че човекът е набеден?!
7
39
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В такива моменти харесвам ислямска държава. Първо му режат оная работа после го набучват на кол и го убиват с камьни
6
20
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да се кастрира.
5
21
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И този като онзи с малолетните *** за руските делегации,остава да кажете ,че е червен и пъзела да се подреди.
4
10
 
58
 
! Отговори
абе преди 8 години
Тия момичета бащи нямат ли?!?!? да хядят да му наврът джудото там дето слънце не огрява с няколко бухалки смотан Педофил...
3
57
 
25
 
! Отговори
Западноевропеец преди 8 години
Ми спортно училище! Там учат русофилите!
2
17
 
16
 
! Отговори
от Сащ преди 8 години
Охлюви ненагледни сте :)
1
9
 
53
 
! Отговори
Калоян преди 8 години
Само по погледа си му личи....