"Образователно порно": Треньор блудствал с ученички?

Момичета от Спортното училище в София с потресаващи истории...
1 фев 2016 12:07,
97
"Образователно порно": Треньор блудствал с ученички?
Снимка: Нова тв

Ученички от Спортното училище в София обвиняват в блудство треньора си по джудо.

Насилието срещу тинейджърките продължавало с месеци, понякога и по-дълго. Една от девойките твърди, че дори е била изнасилена.

Момичетата били изплашени и се срамували да разкажат какво им се случва. Треньорът им пък ги заплашвал, че ако разкажат на някого, ще бъдат изключени от училище.

Извращенията ставали зад стените на школата за шампиони по бойни спортове на ЦСКА в София. Жертвите са деца на тринайсет и шестнайсет години, ученички в спортното училище.

Девойките твърдят, че 65-годишният им треньор по джудо Симеон Ценев е блудствал системно с тях. Крият лицата си, защото не могат да измият срама.

Сексуалният тормоз започнал с бащински прегръдки, целувки и обещания за европейски и световни титли. Жертвите на Симеон Ценев го избрали за треньор, защото бил легенда в спортните среди, с опит над 30 години, някога начело на националния отбор по джудо. Клубът му имал и договор с училището, в което учат момичетата.

"Накара ме да си махна бюстието, за да ме маже по гърдите с някакво олио. Трябвало да се усвои от кожата", започва разказа си една от жертвите на Ценев пред Нова тв.

"Включваше ми порно, казваше, че трябва да гледам образователни филми. Като го пускаше, започваше да се опипва, да се задоволява. Карал ме е и аз да го пипам", разказва за своя ужас друга девойка.

"На ухо ми шепнеше, че ми обещава, че ще стана шампионка. Казваше ми: "Обичам те, специална си за мен, дай ми една целувка", разказва трета.

Треньорът се интересувал в подробности от личния живот на момичетата и така успявал да ги манипулира. Бил плътно до тези, които са на пансион и са далеч от родителите си, разказват те.

"Разпитваше ме за родителите ми, за майка ми и баща ми, дали са разделени. После започваше да ме успокоява, че той е до мен", споделя ученичка.

Децата му вярвали. До миналата година, когато започнал да блудства с тях все по-често. Възползвал се, докато им правел рутинните масажи след тренировки. Заключвал ги в неговия кабинет.

Месеци наред момичетата се страхували и срамували да разкажат за сексуалните издевателства на треньора им.

"Караше ме да лягам на леглото, лягаше до мен и започваше да ме опипва. Трябвало да се уча от порното", разказва потърпевша. 

Една от жертвите твърди, че е изнасилена. "Успя без моето желание да осъществи полов контакт с мен. Опитвах се да се предпазя, но не успях. Беше ме много срам", през сълзи разказва девойката.

"Това, което ми се случи, по жесток начин нарани психиката ми. И не знам колко време ще ми отнеме да забравя всичко и да водя отново нормален начин на живот. Той отне детството ми", добави тя.

След дълго мълчание, едно от момичетата проговаря. Разказва всичко на педагогическия съветник на спортното училище. Той е потресен.

"Бях толкова изненадан, толкова възмутен, направо съсипан. Аз никога не съм очаквал такова нещо.Още на 22 декемрви съм издал заповед Симеон Ценев да не влиза в залата за тренировки", казва той.

А треньорът Ценев отхвърля обвиненията. "Винаги съм имал бащинско отношение към тях, аз ги прегръщам, целувам ги, но това в което те ме обвиняват... съжалявам много. Аз съм на такава възраст, че съм загубил вече еректилни рефлекси", оправдава се треньорът.

За влечението на Ценев към малки момичета се говори още 90-те години. Но нямало писмени жалби. Има съпруга, две дъщери и добро име в спортните среди.

Случаят се разследва от прокуратурата. А Ценев чака: "Каквото кажат - такова, ако трябва ще изляза в пенсия, ако кажат, ще лежа и в затвора".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
0
 
0
 
! Отговори
Панто Вълчев преди 1 година
И.Д. все още е учител в 95 СУ, нищо че е на 67 г.Чак пък толкова голям педагог...Още през 80-те много преди да започне да учителства е арестуван за педофилия.Имам чувството, че нарочно не се взимат мерки срещу такива хора, вълк може ли да пази стадо?
55
7
 
21
 
! Отговори
Истински случай преди 8 години
Мой приятел, възпитател в такова общежитие ми се оплака, че една такава ученичка, някъде около 15 години директно му се предложила, той отказал и тя го заплашила, че ще каже, че я бил изнасилил!! Човека се бил видял в чудо и накрая се съгласил, тогава да е бил малко под 40 годишен. Вика ми, абе тази все едно от порно филмите, пълна прокрама...Добре, че техните емигрирали и я взели с тях, че се чудеше човека какво да прави! Обаче си призна, че му харесало...
54
3
 
19
 
! Отговори
Карл преди 8 години
И още нещо омръзна ми да чета извратени коментари свързани с извратено х0м0сексуално наказание в затвора. Хоро вие които пишете такива гнусотии сте със същия манталитет като пед0фили и подобни извратеняци, на същото ниво като тях сте. Истинското правосъдие изисква строго и справедливо наказание а вие се радвате на извращения? С какво се различавате от извратеняците, замислете се!
53
3
 
21
 
! Отговори
Карл преди 8 години
Преди да се нахвърляте на някого трябват доказателства които категорично да го уличават! Само обвинения от ученички не стигат. Има много фалшиви обвинения от ученички повдигани за сексуален тормоз към учители които се оказват лъжа. Значи първо трябва да се разследват обвиненията, да се потърсят свидетели, доказателства и т.н. преди да озверявате. Ако треньора е виновен да понесе наказание, ако ученичките лъжат - бой с камшици за тях.
52
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Tova, deto gi mazal s olio po gardite e mnogo smeshno.
51
5
 
17
 
! Отговори
Мария преди 8 години
Да пази Господ от подобни ***, но е за разстрел или да му разпукат розичката в пандиза.
50
9
 
18
 
! Отговори
MAKED0N преди 8 години
Abre.... Bolgari abe mislete malce kako 65 godisen ke ''raboti'' mladi momicki. A ajde kazete so sto so prstot li. Ami imate um ili nemate covekot e so edna noga vo grob. Toa e kleveta za uspesniot trener.
49
4
 
16
 
! Отговори
gosko tziganeto преди 8 години
Na toz mu treabva da go zaklucat v staya s 3 ma ot somaliya da im sa vijdat v tamnoto samo zabite i s 50 santima piton v rakata i da vidij maitap da go goniyat
48
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Образователното порно е сега, с назначаването на новия образователен министър, след като отстраниха единствения истински министър - професор от образованието, а не политиканстваща кикимора, предала българската икономика.
47
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
е това е морала на бг спортисти
46
6
 
40
 
! Отговори
вече става масовка преди 8 години
дъртите комундери съвсем са се разпасали. Не могат да си набият в тиквите, че времето им е отминало.
45
6
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Той може да няма "еректилни рефлекси" както ги нарича, но има мерак. Импотентните са най-опасни.
44
2
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ИзвратенякВъзрастен мъж да използва в речта си "кръстчета", "кожичка", "момиченце" и да описва историята в такъв детайл, очевидно ти има нещо, пич!
43
7
 
44
 
! Отговори
lele преди 8 години
Рабирач след разбирача изказват съмненията си. Иска ми се да чуя мнението на човек с дъщеря на около тези години а не на незадоволени пубери или откровено психично болни ( тези с политическите коментари не знам какво да кажа освен да ходят да се прегледат).
42
6
 
21
 
! Отговори
anonimen преди 8 години
toq 6tql da gi u4i na *** xei 4i4ka ne govorim za u4ini4kite po tvoe vreme,teq sa rajdat nau4eni
41
2
 
18
 
! Отговори
Извратеняк преди 8 години
До АнонименАз ли да се лекувам, или онези изнасилвачи? Щом казваш, приемам. И аз не съм идеален, но щом смяташ, че е нормално това, практикувай го и ти. Говориш май за себе си.
40
38
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този човек е набеден...от пиклите! Има нещо, явно им пречи или ги кара да се натоварват повече! Не вярвам на нито една дума на пиклите!
39
11
 
24
 
! Отговори
anonimen преди 8 години
bas darja 4e ako toq daskal be6e na ne pove4e ot 30 nqma6e da se opla4at
38
9
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ИзвратенякСамо като ти чета текста с колко умалителни изрази е написан, ми става ясно, че си сбъркан и педофил. Лекувай се, пич, опасен си за обществото!
37
34
 
22
 
! Отговори
Извратеняк преди 8 години
Имаше преди няколко години подобен случай с даскал по физическо, който изнасилвал ученичките си. В началото им говорел много любезно, после го целувал, след това ги карал да си разголват кръстчетата, след това се натискал в тях, а накрая им прониквал отпред и отзад. Говоря за 40 50 годишен даскал по физическо, който изнасилва ученички на възраст 12 15 годишни. Едно такова момиченце около 12 е с много фино тяло, изобщо не е за такова извращение. Даскалът дори разкъсал кожичката и место...