Пътен абсурд: Сняг се топи, а под него... кола!

Изоставена, тя си седи месец на оживено столично кръстовище
Обновена: 2 фев 2016 12:48 | 2 фев 2016 09:44, Александър Попов
44

Снимка: Булфото

Катастрофирал и изоставен автомобил се показа след разтопяването на снега в района на Сточна гара.  Колата, която е с пловдивска регистрация, стои на кръстовището от декември и никоя институция не се е погрижила за нейното отстраняване.

На предното стъкло има визитка на Пътна помощ, но явно собственикът няма никакво намерение да се ползва от услугите им.

От Центъра за градска мобилност заявиха пред Нова тв, че колата е катастрофирала и паяците няма как да я вдигнат заради увредените колела. А трябва и знанието на КАТ.

От КАТ от своя страна разкриха след направена проверка, че возилото е собственост на възрастен мъж, който е продал колата преди 7 години. Тя обаче не е прехвърлена на името на новия собственик, който след верижна катастрофа е избягал от мястото на инцидента. Униформените ще установят кой е управлявал автомобила по данните на последния технически преглед. Колата вече е махната от оживеното кръстовище.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
14
 
! Отговори
До 4 преди 8 години
Колата си е удобство разбира се, даже бих казал необходимост и то от поне 40 години. Както казваха преди 30-40 години, колата не е лукс, а необходимост. Сега това важи в много по-голяма степен. При ме нещата стоят така - има места, където ходя редовно, но само с кола. Ако не мога да отида с кола, не ходя там. Иначе по принцип шофирам малко и обикновено само в събота и неделя, а на работа ходя пеша. Градски транспорт много рядко ползвам - примерно веднъж-два пъти месечно.
5
30
 
27
 
! Отговори
Чингиз Хан преди 8 години
До Селяни в СофияТо щото в софия сте големи шофери... Нали ви виждаме кат тръгнете към Варна как карате. А и в софия са ви толкова изкъртени колите че няма накъде. Няма застраховка, няма преглед, няма винетка, няма фарове, не ползва или липсват мигачите, няма нищо редовно в тази ***, ръждива и изгнила от всякъде обаче оня шоп седи вътре и дава газ. Затова ви пишат редовно по вестници и сайтове, че и по телевизията ви дават, щото сте много наред...
4
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ха-ха-ха, колите са повече едно ужасно бреме, отколкото удобство и все по-зле ще става.
3
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
там има толкова много камери ... но тия камери май са прекалено черно-бели и не хващат добре по-мургавитеили катастрофата е станала на друго място и някой я е подвърил тук, м?
2
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Новият собственик бил избягал от мястото на инцидента, но униформените тепърва щели да установяват кой е шофирал колата!!! Мислете бе хора преди да пишете безмислици. Новият собственик от преди 7 години, може да не е шофирал колата, а и има май възможност вече да не е собственик на тази кола. Как решихте, че точно той е избягал от мястото на инцидента?
1
7
 
69
 
! Отговори
Селяни в София преди 8 години
Селяни шофират в София и какво става? Вчера един такъв се опитваше да покаже на софиянци какъв майстор е. Колата му щеше да се разпадне на бул. Дондуков, но той шофираше - газ-спирачка, в ляво - в дясно, изпреварва човека, да видят шопите как се кара на село. Спират всички пред пешеходна пътека, само нашият юнак се опитва да заобиколи отляво спрелите коли, за да прегази хората на пешеходната пътека. Е, от много гяволък, му се наложи да изчака колоната, защото имаше спрели коли малко по-нататък.