Пътен абсурд: Сняг се топи, а под него... кола!

Изоставена, тя си седи месец на оживено столично кръстовище
Обновена: 2 фев 2016 12:48 | 2 фев 2016 09:44, Александър Попов
44

Снимка: Булфото

Катастрофирал и изоставен автомобил се показа след разтопяването на снега в района на Сточна гара.  Колата, която е с пловдивска регистрация, стои на кръстовището от декември и никоя институция не се е погрижила за нейното отстраняване.

На предното стъкло има визитка на Пътна помощ, но явно собственикът няма никакво намерение да се ползва от услугите им.

От Центъра за градска мобилност заявиха пред Нова тв, че колата е катастрофирала и паяците няма как да я вдигнат заради увредените колела. А трябва и знанието на КАТ.

От КАТ от своя страна разкриха след направена проверка, че возилото е собственост на възрастен мъж, който е продал колата преди 7 години. Тя обаче не е прехвърлена на името на новия собственик, който след верижна катастрофа е избягал от мястото на инцидента. Униформените ще установят кой е управлявал автомобила по данните на последния технически преглед. Колата вече е махната от оживеното кръстовище.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Добре,ами паяка като вдига коли по улиците има ли разрешение от КАТ.
25
0
 
32
 
! Отговори
Сп??нс преди 8 години
Спокойно от МВР обавиха процедурата за свикване на обществена поръчка за избор на изпълнител и подизпълнител за отстраняване на МПС-то
24
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 15взимат местата на кадърни и способни хора, заради именно тези качества. Когато вземе 3 пъти заплата от по 476 лева, мигновенно се помисля за БОК!*** верно ти си бил БОК бе :) С IQ=36 не виждам кой ще ти вземе мястото :)
23
0
 
18
 
! Отговори
за Витков преди 8 години
Направо сме жалки! Винаги ще намерим за какво да се разделим ,но няма да открием как и какво да ни обедини! Ето за това ни е такова положението! За това си и заслужаваме съдбата!
22
1
 
52
 
! Отговори
hmn преди 8 години
на никого не му прави впечатление обаче, какъв виц е, че в бантустан може да съществува регистрирана кола, без кат да знае кой е собственикът й. това в 2016 г.
21
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Те хората си знаят, затова не се чистили снега както трябва,а изчистили и ето допълнителна работа.
20
15
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 15"Meчтата на всеки селянин е да отиде в голям град!"И като теб да се направи на гражданин!
19
18
 
16
 
! Отговори
Dies Irae преди 8 години
До АнонименПърво се пише БОГ не БОК. Второ като си некадърен и някой *** ти взима работното място значи просто си безполезен. Трето селото наречено София ако я няма цялата държавна администрация там няма да имате нито какво да работите нито кой да идва при вас. Повечето хора си мислят, че в селото ви което до преди 100 години не е имало дори павирани улици. Е не е живях в София една година докато учих и сега като ми се наложи да върша нещо то е с желанието да се махна от там най бързо
18
0
 
31
 
! Отговори
Гост преди 8 години
Тази кола си беше там още преди да падне снега ! Чак сега ли я видяхаа като се стопи снега .
17
1
 
6
 
! Отговори
Ban преди 8 години
Bandite na kat...:-):-):-)
16
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В случая не мисля, че има значение дали собственикът е селянин или гражданин, всеки истински българин ще постъпи по този начин ;) Вината е на органите, които както винаги не са си свършили работата и си прехвърлят отговорността, отново типично по български.
15
15
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Най-трудно им е на провинциалистите да спират на пешеходни пътеки и често и на светофар в София Там, където обикновено шофират, не се спира пред пешеходна пътека, а светофарите или ги няма изобщо или са много малко. Много учудено гледат, когато пешеходците пресичат, а не ги изчакват, както са свикнали.
14
23
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Meчтата на всеки селянин е да отиде в голям град! Нахални, нагли с простолюден манталитет... взимат местата на кадърни и способни хора, заради именно тези качества. Когато вземе 3 пъти заплата от по 476 лева, мигновенно се помисля за БОК! Недай си Боже да си купи кола.
13
1
 
14
 
! Отговори
До 11 преди 8 години
Това, че ти си такъв, какъвто ни наричаш, не значи че българите сме като теб, за да ни наричаш простаци и второто нещо, което е заменено с звездички.
12
0
 
7
 
! Отговори
до 6 преди 8 години
Мисълта ми беше, че за да си зарежеш потрошената кола толкова време явно си цениш повече нервите, отколкото купчината ламарина. А иначе, ако беше скъпа и луксозна кола едва ли щяха да я оставят просто така, но този *** на снимката не си струва труда да си го потърсиш.
11
6
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Принципно в София има два вида шофьори, които не са от София. Едните се опитват да шофират нормално в София, но им е трудно - едно, че движението е много по-интензивно и второ, не са свикнали с начина на шофиране в София. Обикновено софиянци се съобразяват с тях и им помагат. Вторият вид шофьори са тези, дето се опитват да покажат на шопите как трябвало да се шофира, разбира се в основата на това показване е пълното игнориране на правилата за движение и често свършват като тази кола на снимката.
10
24
 
30
 
! Отговори
do 1 преди 8 години
Жалко е, че в България има такова деление все още. Аз по-голямо село от София и по-големи простаци от софианци не съм виждал. За мен, не зависимо кой от къде идва, българите са масово простаци и ***, които взаимно се обиждат на такива. Смешно ми е и ми е жал за смешници като теб. Великите софиянци, които дори и пътища нямат. А елитния им квартал Лозенец стоя 1 година разкопан без вода. Ама, хайде, мисли се за много цивилизован и голЕм гражданин. Кажи от къде ти е родата, от Трън?
9
1
 
7
 
! Отговори
Плавник преди 8 години
до анонимен 2. А ако собственикът от преди 7 години вече е продал колата тогава няма ли пак новият собственик да е избягал от местопроизшествието?
8
5
 
34
 
! Отговори
До 5 преди 8 години
Не ставай смешен! Варненци сте едни от най-опасните шофьори, вкл. и когато шофирате е София. Не случайно почти всеки ден има новини, че сте прегазили някой, най-често на пешеходна пътека.
7
9
 
27
 
! Отговори
До Чингис Хан преди 8 години
Ти май не си идвал в София, а ако си идвал описваш себе си и съселяните ти как шофирате в София и какви са колите ви.