Части от столицата остават без вода на 5 февруари

Ще се извършват ремонтни дейности
3 фев 2016 17:00, Василия Пейчева
0
Части от столицата остават без вода на 5 февруари
Снимка: Софийска вода

На 5 февруари 2016 г. (петък), във връзка с провеждане на степ тест за измерване на налягането във водопроводната мрежа в кв. „Модерно предградие“, се налага спиране на водоподаването от 00:00  до 6:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: кв. „Модерно предградие“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Връх Манчо“ ъгъла с ул. „Антон Кецкаров“ при бл. 2.

На 5 февруари 2016 г. (петък), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Иван Вазов“ Център , се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Иван Вазов“ от бул. „Васил Левски“ до ул. „6-ти септември“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Иван Вазов“ ъгъла с ул. „Цар Иван Шишман“.

На 5 февруари 2016 г. (петък), във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Патриарх Евтимий“ Център , се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бул. „Васил Левски“, ул. „Георги С. Раковски“, бул. „Патриарх Евтимий“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Васил Левски“ ъгъла с ул. „Хан Крум“.

На 5 февруари 2016 г. (петък), във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Опълченска“ Център , се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Опълченска“ от ул. „Пиротска“ до ул. „Цар Симеон“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Опълченска“ пред бл. 38.

На 5 февруари 2016 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. „Арсеналски“ жк. „Лозенец“ , се налага спиране на водоподаването от 9:30  до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по бул. „Арсеналски“ от ул. „Богатица“ до ул. „Бяла“, ул. „Бяла“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Попово кръстовище“ ъгъла с бул. „Арсеналски“.

На 5 февруари 2016 г. (петък), във връзка с ремонт на уличен водопровод на ул. „Плиска“ жк. „Лагера“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Плиска“ от ул. „Добрич“ до ул. „Христо Матов“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Плиска“ срещу бл.1вх. Б.
На 5 февруари 2016 г. (петък), във връзка с разкриване и диагностика на уличен водопровод на ул. „Лъката“ с. Негован , се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Васил Левски“, ул. „Езерата“, ул. „Борис Найденов“, ул. „Лъката“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Борис Найденов“ ъгъла с ул. „Лъката“.

На 5 февруари 2016 г. (петък), във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Пловдивско поле“ жк. „Дървеница“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Пловдивско поле“ от бул. „Андрей Ляпчев“ до ул. „Пловдивско поле“ №45.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Пловдивско поле“ ъгъла с ул. „Софийско поле“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари