Къде в София няма да има вода на 8 февруари?

Спирането на водоподаването е заради ремонтните дейности
5 фев 2016 16:07, Елка Василева
1
Къде в София няма да има вода на 8 февруари?
Снимка: Софийска вода

На 8 февруари 2016 г. (понеделник) във връзка с реконструкция на уличен водопровод и монтаж на спирателни кранове на бул. „Патриарх Евтимий“ Център се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бул. „Патриарх Евтимий“, ул. „Христо Ботев“, ул. „Парчевич“, бул. „Витоша“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Патриарх Евтимий“ ъгъла с ул. „Княз Борис I“ .

На 8 февруари 2016 г. (понеделник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. „Арсеналски“ жк. „Лозенец“ , се налага спиране на водоподаването от 9:30  до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по бул. „Арсеналски“ от ул. „Богатица“ до ул. „Милевска планина“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Арсеналски №91“.

На 8 февруари 2016 г. (понеделник) във връзка с диагностика на уличен водопровод на ул. „Ангел Каралийчев“ кв. „Витоша“ се налага спиране на водоподаването от 9:30  до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Ангел Каралийчев“ от ул. „Емануил Попдимитров“ до ул. „Никола Недев“, ул. „Никола Недев“ №2, №4, №1-3.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Ангел Каралийчев“№19.

На 8 февруари 2016 г. (понеделник) във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение в кв. „Горубляне“ се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. „Павел Красов“ от ул. „Шиндра“ до бул. „Цариградско шосе“
по ул. „Ханчето“ от ул. „Борис Ковачев“ до ул. „Павел Красов“
по ул. „Гродно“ от ул. „Павел Красов“ до ул. „Роса“
бул. „Цариградско шосе“ №343.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Павел Красов“ ъгъла с ул. „Гродно“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа, като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 121210700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.
 


1
Още по темата: Софийска вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
А бе преди 2 години
кажете бира къде няма да има ... вода не пием ...