Части от столицата остават без вода на 10 февруари

Ще се извършват ремонтни дейности
8 фев 2016 16:00,
0
Части от столицата остават без вода на 10 февруари
Снимка: Софийска вода

На 10 февруари 2016 г. (сряда), във връзка с подмяна на спирателен кран до бл. 11 жк. „Студентски град“ , се налага спиране на водоподаването от 9:30  до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Атанас Иширков“, ул. „Проф. Кирил Попов“, ул. „21-ви век“, ул. „Проф. Христо Данов“, ул. „Академик Стефан Младенов“, ул. „8-ми декември“, ул. „Франсоа Митеран“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „8-ми декември“ ъгъла с ул. „Борис Стефанов“;ул. „Йордан Йосифов“ ъгъла с ул. „Акад. Жак Натан“.

На 10 февруари 2016 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ Център , се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ от ул. „Мърфи“ до ул. „Алеко Константинов“; по ул. „Алеко Константинов“ от бул. „Мадрид“ до бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ №116.

На 10 февруари 2016 г. (сряда), във връзка с диагностика на уличен водопровод на ул. „Пловдив“ жк. „Света Троица“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Пловдив“ от ул. „Петрич“ до ул. „Русе“ и ул. „Ямбол“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Пловдив“ ъгъла с ул. „Ямбол“.

На 10 февруари 2016 г. (сряда), във връзка с реконструкция на уличен водопровод до бл. 726 жк. „Люлин“7 , се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бл. 724, бл. 725, бл. 726, бл. 727.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бл. 725 ъгъла с бл.726.

На 10 февруари 2016 г. (сряда), във връзка с монтаж на водомерен възел до бл. 20 жк. „Гевгелийски“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Бачево“ от ул. „Попчево“ до ул. „Сава Михайлов“; по ул. „Сава Михайлов“ от ул. „Мачуково“ до ул. „Бачево“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Попчево“ ъгъла с ул. „Бачево“.

На 10 февруари 2016 г. (сряда), във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Разсадника“ вилна зона  „Манилов дол“ , се налага спиране на водоподаването от 11:00  до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: вилна зона „Манилов дол“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Малобучински път“ ъгъла с ул. „Бор“.

На 10 февруари 2016 г. (сряда), във връзка с ремонт на уличен водопровод на ул. „Проф. Асен Киселинчев“ местност „Детски град“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Проф. Асен Киселинчев“; по ул. „Сияние“ от ул. „Белоснежка“ до ул. „Хитър Петър“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред „Англо-американско училище“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари