Къде във вторник няма да има вода в София

"Софийска вода" изваршва планови и аварийни ремонти
8 фев 2016 10:44, Златко Желев
0
Къде във вторник няма да има вода в София
Снимка: "Софийска вода"

На 9 февруари 2016 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. „Ген. Данаил Николаев“ Център , се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Петра“, от бул. „Ген. Данаил Николаев“ до ул. „Искър“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Петра“№17.

На 9 февруари  2016 г. (вторник), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод на ул. „Обиколна“ жк. „Дружба“2 , се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бл. №519, по ул. „Обиколна“ от №9 до №32, бул. „Цариградско шосе“ №319.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 519.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 9 февруари 2016 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Боговец“ жк. „Лагера“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Боговец“ - бл. 1, от вх. 1 до вх. 6.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Боговец“ срещу бл. 1.

На 9 февруари 2016 г. (вторник), във връзка с реконструкция на уличен водопровод във вилна зона „Лозето“ с. Герман , се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: Вилна зона „Лозето“, ул. „Патриарх Герман“ №25,№1А.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Старият път“ №12.

На 9 февруари 2016 г. (вторник), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Тричкова могила“ вилна зона „Киноцентър“ IIIчаст , се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Тричкова могила“, от ул. „Тричкова могила“ до ул. „Голяма могила“ и ул. „Свети Сава“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Тричкова могила“ ъгъла с ул. „Голяма могила“.

На 9 февруари 2016 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Ивайло“ с. Мрамор , се налага спиране на водоподаването от 9:30  до 14:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Мичур“, ул. „Хайдутин“, ул. „Росна китка“, ул. „Еделвайс“, ул. „Васил Левски“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Иван Вазов“ ъгъла с ул. „Васил Левски“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

„Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни еудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.


0
Още по темата: Софийска вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари