Ремонтът на малките улички е на ход...

Йорданка Фандъкова обяви, че 70 проекта са готови
8 фев 2016 16:07,
12
Ремонтът на малките улички е на ход...
Снимка: архив Булфото

Столичната община вече е готова със 70 проекта за цялостно изграждане или цялостни реконструкции на малки улички в много от районите, обяви кметицата Йорданка Фандъкова.

"Продължаваме да разработваме цялостната 4- годишна програма, заедно с районните кметове и мисля, че в следващите години хората ще усетят как се променя инфраструктурата на кварталите", обясни тя.

Кметът на София обясни, че общината е направила огромни инвестиции, за да може, когато се стопи снегът да не се появят отново огромни дупки по основните улици и булеварди.

"Столичната община има 34 села и за съжаление тези територии останаха бели петна, извън програмата за селските райони и сега ние се опитваме със собствени инвестиции - от страна на общината, да се справяме", каза още Йорданка Фандъкова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
7
 
! Отговори
ееййй преди 8 години
Как грандиозно звучи 70 проекта ,а под 70 проекта какво трябва да се разбира ,че става дума за 70 улици или за 70 квартала защото ,ако е за първото ще си ходим в кал и караме по дупки до второ пришествие.
7
0
 
12
 
! Отговори
(-_-) преди 8 години
Ремонти, реформи и подобрения, пък обувките ни пак в кал до глезените..
6
0
 
13
 
! Отговори
Parcuc преди 8 години
Миналта година точно преди изборите започнаха да кърпят дупките, иначе цяла година нищо. Накрая минаха изборите и 2-3 месеца и дупките са повече и по-големи от преди...
5
0
 
12
 
! Отговори
Силно изнервен преди 8 години
Защо пак триете бе бездомни кученца? Така добре се изразих предполагам , модераторе а ти си човек напълно споделящ "европейските ценности" ! А г-жа Фъндъкова е най страхотния кмет не само в България ами на цялата Земя както пък г-н Борисов е най страхотния премоер в цялата Слънчева система ! Така може ли или пак ще триете ?
4
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защо ще ги ремонтирате, виж каква хубава локва е станала.
3
2
 
4
 
! Отговори
- преди 8 години
Аз първо си чета: Ремонтът на малките уЧЕНИчки е на ход... и си викам, на тях какво пък какво трябва да се ремонтира
2
5
 
10
 
! Отговори
Men преди 8 години
"Столичната община има 34 села" Голяма столица голямо нещо, няколко села свързани с трамвайни линии и оп всички селяндуpи кореняк столичани.
1
1
 
11
 
! Отговори
а преди 8 години
ОООО ама то е пълен абсурд да се появят дупки след зимата. Абсолютно никой не си го е помислил даже! Какви точно инвестиции са направени по въпроса ми е интересно?!