Сигнал за бомба опразни тролей в "Люлин"

Паниката била предизвикана от съмнителен куфар
8 фев 2016 18:55,
4

Снимка: Булфото

Сигнал за бомба в тролей в София вдигна на крак полиция и пожарна.

Бдителен гражданин се обадил на тел. 112 около 14 часа и предупредил, че в превозното средство има изоставен съмнителен куфар.

Тролеят пътувал полиния 6. Пътниците са били своевременно свалени от него в района на "Орион" в Люлин. Спирката била отцепена.

Екин на ДОТИ проверил тролея и изоставения куфар, но бомба не бе намерена.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: Люлинтролейбомбакуфар
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
no name преди 8 години
Много ми е интересно как се забравя куфар? Това да не е някаква малка торбичка, че да не я видиш и да я забравиш?? Според мен това са тестове - да видят амуджите дали някой ще забележи изоставен куфар/сак/пакет, дали ще подаде сигнал, за колко време ще реагират институциите, как ще я "обезвредят" и други такива.... Затова е по-добре да реагираме пресилено и да се окаже фалшива тревога, от колкото после да събираме чарколяци като стане бум... Ако видите изоставен багаж - сигнализирайте!!!
3
1
 
0
 
! Отговори
dp преди 8 години
Най-вероятно някой си е забравил куфара но какво да правят хората, работата им еда видят какво е и съответно да реагират.Аз ако видя изоставен куфар не знам дали бих се обадил но със сигурност не бих останал в близост.
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Щом и в тролеите започнаха менте бомбените тревоги....... Няма ли да взривят някой бус каро онзи на терминал-1 който го разкостиха?Това да не оставиш някъде колата си за ден-два.И какъв е този куфар в тролей без собственик??Това да не е изпусната запалка да я забравиш?
1
0
 
2
 
! Отговори
Бацковеца преди 8 години
Нямало е бомба...а стига бе...шок и шаш...