Къде няма да има вода на 11 февруари в София

Ще се извършват ремонтни дейности
Обновена: 9 фев 2016 16:47 | 9 фев 2016 16:47, Василия Пейчева
0
Къде няма да има вода на 11 февруари в София
Снимка: Софийска вода

На 11 февруари  2016 г. (четвъртък), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за изграждане на консумативни уличен водопровод на ул. „Бойка войвода“ вилна зона „Киноцентър“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: кв. „Драгалевци“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: площад „Цар Иван Александър“; ул. „Лешникова гора“ ъгъла с ул. „Цветарска“.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 11 февруари 2016 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Средна гора“ Център , се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Средна гора“ от ул. „Цар Симеон“ до ул. „Пиротска“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Цар Симеон“ ъгъла с ул. „Средна гора“.

На 11 февруари 2016 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Оборище“ Център , се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Оборище“ от бул. „Васил Левски“ до бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред посолството на Франция.


На 11 февруари 2016 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. 5021 жк. „Дружба“ 1 , се налага спиране на водоподаването от 9:30  до 15:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. 5021, ул. „Чудомир Топлодолски“, ул. „Иван Арабаджията“, ул. „Иван Биковски“, детска кухня до бл. 44.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: зад бл. 44.

На 11 февруари 2016 г. (четвъртък), във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Борис Найденов“ с. Негован , се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Белите брези“, ул. „Лъката“, ул. „Васил Левски“, ул. „Езерата“, ул. „Борис Найденов“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Борис Найденов“ ъгъла с ул. „Лъката“.

На 11 февруари 2016 г. (четвъртък), във връзка с подмяна и монтаж на спирателен кран на ул. „Филип Костов“ с. Мало Бучино , се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Филип Костов“, ул. „Бански път“, ул. „Кольо Фичето“, ул. „Орлица“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Филип Костов“ ъгъла с ул. „Бански път“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 121210700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари