Кола блъсна мъж и жена в центъра на София

Състоянието на жената е по-сериозно, в болница са
10 фев 2016 10:07,
19
Кола блъсна мъж и жена в центъра на София
Снимка: Bulphoto, архив

Двама пешеходци са пострадали при пътен инцидент в района на ул. "Хан Кубрат" и ул. "Христо Силянов" в София,  съобщиха от МВР.

Пешеходците са били блъснати от лек автомобил около 8:30 часа тази сутрин.

Пострадалите са закарани в болница като според първоначалната информация състоянието на жената е по-сериозно.

На мястото са изпратени екипи на полицията, които извършва оглед.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
0
 
! Отговори
neo5 преди 8 години
Изписвайте имената на тея от "Колите", да се пазим ние другите поне!
15
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Наглият шофьор избягал ли е?
14
3
 
3
 
! Отговори
Dqkona преди 8 години
A za nevqrvachtite, dnes minah ot tam malko sled slu4kata.Politseyskata kola beche na trevnata plocht v sredata na ulitsata.Nie vse ne vqrvame, no se postavete na mqstoto na postradalite !Vinovni ili ne, ne im e hubavo! A kolko lesno e da se vnimava malko pove4e !
13
4
 
3
 
! Отговори
Dqkona преди 8 години
4esto minavam ot tam.Opasno krastovichte!Za 21 godini vseki den se slu4va po nechto.I vse zavisechto ot nas !
12
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
първо това не е в центъра на Софиявторо, улицата се пише "Ханко Брат"трето най-вероятно нищо такова не се е случило, но трябва да има новини.
11
5
 
8
 
! Отговори
До 10 преди 8 години
Аз също съм кореняк Софиянец и имам кола. Но, явно, за разлика от теб, ходя на почивки и разходки из България с колата си. Където и да отида (забележителност или курорт), навсякъде ми искат такса за паркиране. Защо да няма такава и за всички посетители на столицата? И тъй като яно не си ме разбрал, смятам за редно всеки да паркира безплатно там, където си плаща данъците на колата. Това с паркирането в София, също не ме засяга кой знае колко, защото си имам гаражи, където живея и където работа.
10
6
 
9
 
! Отговори
До <До 4> преди 8 години
Аз съм кореняк софиянец, не си ходя на село, защото нямам такова, но ти май нямаш кола и затова пишеш нелепици.
9
12
 
18
 
! Отговори
До 4 преди 8 години
Естествено, че трябва да си плащат. Не може жителите на София да си плащат данъците в София, а разни селяци на село и да използват инфраструктирата на столицата, за която не са дали и лев. Който иска да кара в София, да си плаща данъцуте в София. Когато софиянец отиде в друг град - да си плаща. Но така няма да ви хареса, защото всички идвате в София, а софиянци рядко идват във вашият град...
8
2
 
13
 
! Отговори
До 2 иван преди 8 години
Всеки човек с поне малко акъл в главата, добре знае, че почти целите приходи от нашите данъци и такси, отиват в джобовете на мафията, а не за развиване на транспорта например. Приходите от паяците, също отиват в мафиотските джобове. Защо така си се разпенил в подкрепа на мафията?!
7
0
 
13
 
! Отговори
До 2 иван преди 8 години
И как го виждаш пешеходецът да е винаги с предимство? Върви си човека пеша по средата на магистралата и колите чинно пъплят след него. Наскоро имах един подобен случай в центъра на София. Чакам си чинно да премине пешеходеца през кръстовището, но той вместо да се качи на тротоара, продължи да си върви по улицата, а аз зад него и го чакам да се махне. Бибитнах му да се качи на тротоара, където му е мястото, а той започна да ми се зъби, че пешеходеца бил винаги с предимство! Поне закона прочетете!
6
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До иванИване душичко златна. Пешеходеца да е винаги с предимство викаш а? Днес този господин който прескачаше мантинелите на околовръстното защото светофара беше на 10 метра от него да го пускаме викаш? То не може само шофьорите да са изрядни а пешеходците да прелитат от платно в платно...
5
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
От постната информация за случилото се извън София, в квартал Надежда, само можем да преливаме от пусто в празно да си пишем как според нас са нещата по принцип. Може би по-добре е да акцентираме върху анекдота в подзаглавието на статията - Надежда била Центъра на София.
4
4
 
16
 
! Отговори
До 2 иван преди 8 години
По-"неумно" предложение от въвеждането на винетка за София трудно може да се измисли. Всички с коли в София си плащат данък на общината, т.е. ти искаш или да има стикер за този вече платен данък или втори път да се наложи същият данък. За тези, които не са от София, какво значи винетки? Да си плащат, че идват в София ли? Та нали тогава всяко населено място ще си въведе собствени винетки и ще стане пълен хаос. Добре е да се помисли преди да се пише.
3
3
 
14
 
! Отговори
пепе преди 8 години
Чак се учудвам как не се случват многократно повече такива неща и се радвам, че е така. Дано се оправят хората.Активен шофьор в Сф съм. Няма случай да спра на пешеходна пътека и идиотЪ зад мен, да не реши да ме финтира отляво или отдясно. Трябва да има камери на всеки светофар и пешеходна и РЕАЛНИ ГЛОБИ. От ден на ден става все по лоша ситуацията на пътя и причината е БЕЗНАКАЗАНОСТ!!!
2
11
 
7
 
! Отговори
иван преди 8 години
крайно време е да се вземат мерки за геврекчийте да карат нормално и пешаходеца да е с предимство на всякъде, а не богатите да се гаврят с бедните. крайно време е и да се въведе винетка за софия и с приходите да се спонсорира метро градски транспорт и нови паяци и да се намали трафика.
1
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това, ако е Центъра на София, аз съм китайският император.Това е в Надежда, едно село направено изкуствено квартал на София.