Мъжът, вилнял по Цариградско – с депресия, ходил на психиатър

Човекът пие хапчета от 1 година, имал златен талон!
Обновена: 12 фев 2016 12:27 | 12 фев 2016 09:34,
68
Мъжът, вилнял по Цариградско – с депресия, ходил на психиатър
Снимка: Bulphoto

Мъжът, който вчера удари 12 коли по бул. "Цариградско шосе" и впоследствие бе арестуван пред сградата на БНТ, лекува депресия от 1 година. Това съобщи съпругата му пред Нова телевизия.

Още по темата

"В резултат на това, че пие лекарства за депресия от 1 година, сега се отключва и свръхвъзбуда и затова се стига до това състояние", обясни тя. Жената бе категорична, че никога не е предполагала, че ще има проблем.

Диагнозата на шофьора не предполагала болнично лечение, а той не пропускал и ден без да си вземе лекарствата. Работил и с психиатър. По думите на съпругата му не за първи път изпада в депресия, но тогава просто спирал да говори.

Жената заяви, че съжалява за случилото се вчера и бе категорична, че ще се търси начини да компенсира щетите на ударените автомобили.

Иначе мъжът бил изряден шофьор, даже имал и златен талон.

"Депресията е много сериозно заболяване. Никой не е застрахован. Възможно е в хода на приемане на антидепресанти човек да премине границата и човек да отиде в другата фаза на свръхвъзбуда, свръхдейственост  - така наречената фаза на манията", изтъкна д-р Цветеслава Гълъбова.

Тя посочи че главните симптоми на депресията са загуба на интерес към всичко, не може да се храни.

"Тъй като при депресията опасното поведение на човека е насочено предимно към него самия, а не към околните, това заболяване често се подценява", изтъкна Гълъбова.
 
"Психотестът се продава под път и над път. Изпращат ви го от един град в друг", заяви Йонко Иванов от Съюза по авто-мото подготовка. Той прогнозира, че този тип нарушения ще се увеличат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
15
 
4
 
! Отговори
иво преди 8 години
Жалко че не се е самоубил, а е заплаха за живота на други хора. Дано да не излезе от лудницата до края на живота си.
24
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Жертва на проруската пропаганда.
23
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако ви дойде на главата, ще се молите някой да ви изпише лекарства, ама сега много знаете разбирачи! Никой, който не е психиатър или не е близък на пострадал НЯМА никакво право да говори защото НИЩО не знае!
22
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"ЗА БОЛЕН МОЗЪК ЛЕКАРСТВА ВСЕ ОЩЕ НЕ СА ИЗМИСЛИ ЛИ"---За такива и**оти като теб са измислили Caps Lock!
21
4
 
9
 
! Отговори
ОСТАВКА БОРИСОВ преди 8 години
Това е управлението на Герб!
20
2
 
4
 
! Отговори
sdfgd преди 8 години
Абе щом не е наранил никого е добре,но не е нормалн мъж на средна възраст ,привидно нормален да изперка така.За съжаление фентъзи книгите стават реалност.Поетите и писателите винаги са една крачка напред.
19
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ЗА БОЛЕН МОЗЪК ЛЕКАРСТВА ВСЕ ОЩЕ НЕ СА ИЗМИСЛИ ЛИ. КОЛКОТО И ДА СЕ ПРАВЯТ НА УЧЕНИ НЕ СЪМ ВИДЯЛ НИТО ЕДИН ДА Е ИМПЛАНТИРАЛ МОЗЪК. МОЗЪКА НЕ ПОДЛЕЖИ НА НИКАКВО ЛЕЧЕНИЕ. ЕДИНСТВЕНИЯТ ОРГАН В ЧОВЕШКОТО ТЯЛО ЗА КОЕТО НЕ СЕ ЗНАЕ ПОЧТИ НИЩО ВЪПРЕКИ ЧЕ НЯКОИ ОТ ГОЛЕМИТЕ УЧЕНИ НИ РАЗПРАВЯТ ВРЕЛИ НЕКИПЕЛИ. АКО МОЖЕШЕ ДА СЕ ЛЕКУВА МОЗЪК НЯМАШЕ ДА ИМА ЛУДНИЦИ В КОИТО ИМА СТОТИЦИ ПРЕВЪРТЕЛИ.ТОЗИ СИ Е БИЛ ЗА ЛУДНИЦАТА А НЕ ДА КАРА КОЛА И ДА ТРОШИ ВСИЧКО ПО ПЪТЯ СИ. НО В ДЪРЖАВАТА НА МУТРИТЕ МОЖЕ!
18
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Депресията е много тежко болестно състояние на мозъка. Най-често става от нервно претоварване и прегаряне. Депресията не е сдуханост, а нещо много по-дълбоко, мрачно и ужасно. Който е видял от личен опит или от близки - само той да говори. За съжаление, след нея може да се влошиш още повече и да получиш психози, които са още по-страшни.
17
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много озлобени и невежи хора пишат тук, хора с комплекси. Няма застрахован от депресивно заболяване. Най-често срещаното болестно психическо състояние е депресията. Не е ясно този човек какво е пил, какво е преживял малко преди инцидента, но вече някои го осъждат и на смърт. Оскотя народът.
16
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До някойДа, депресията не може, но "лекарствата" могат.
15
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 28Така е, но още по-честият случай (Който отново води до влошаване след прием на въпросните химии) е да ти няма нищо, като отидеш при психиатъра. тези "депресии" не са болест, а точно обратното - най-нормалната реакция на заобикалящата ни среда. ако на човек му е комфортно и се чувства щастлив, предвид всичко, по-скоро той не е наред (Но и него няма как да оправят психиатрите).
14
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Възможно е човека да има шизофрения, а депресията да е съпътвстващ симптом. Внимавайте хора, вилнеят платени психиатри, които са на процент към фирмите за антидепресанти. Предписват ги като бонбонки. Не дай си боже да имаш шизофрения, тоя антидепресант може яко да те влоши и да се възстановяваш с години. Знам какво говоря.
13
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това е резултат от действието на хапчетата, избушват ти адреналина. А същевременно безопасни средства като маслото от канабис са забранени.
12
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 22А вероятно не могат да се оправят, точно защото "свобода" и "демокрация" липсват, а системата постоянно те притиска и мачка. По-точно има свобода - свобода за престъпниците и психопатите без морал и душа, да издевателстват над нормалните хора (И станалите не толкова нормални като резултат).
11
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В Щатите почти всички масови стрелби (И други подобни случаи на изтрещели) са свързани с приема на "анти" депресанти. Поредната жертва на фармафията.
10
21
 
4
 
! Отговори
иво преди 8 години
За такива трябва да върнат смъртната присъда
9
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дайте да изпаднем всички в депресия тогава
8
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Д-р Цветослава Гълъбова непрекъснато изразява мнение без никой да го е искал. Тя да отговори какво стана в ръководеното от нея специализирано психиатрично заведение Курило (4-ти километър) а именно убийството на д-р Иларионов?! А какво да кажем за шизофрениците, които са 72 000 в България? При тях високите дози на лекарствата за поддържащата терапия също води до агресия. Изобщо в България има само 2-3 кадърни клинични психиатри. Всички други - само титли: то не са професори, доценти... ***!
7
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Наистина не е шега работата. Не си купувайте Рено, за да не изпаднете в депресия, после следват хапчета, катастрофи и хайде в новините...
6
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До някойСлед като "алах акбар" стана еквивалентно на "ще ви избия". Мисля, че е нормално хората да се поуплашат от тази фраза, не мислиш ли ?