Мъжът, вилнял по Цариградско – с депресия, ходил на психиатър

Човекът пие хапчета от 1 година, имал златен талон!
Обновена: 12 фев 2016 12:27 | 12 фев 2016 09:34,
68
Мъжът, вилнял по Цариградско – с депресия, ходил на психиатър
Снимка: Bulphoto

Мъжът, който вчера удари 12 коли по бул. "Цариградско шосе" и впоследствие бе арестуван пред сградата на БНТ, лекува депресия от 1 година. Това съобщи съпругата му пред Нова телевизия.

Още по темата

"В резултат на това, че пие лекарства за депресия от 1 година, сега се отключва и свръхвъзбуда и затова се стига до това състояние", обясни тя. Жената бе категорична, че никога не е предполагала, че ще има проблем.

Диагнозата на шофьора не предполагала болнично лечение, а той не пропускал и ден без да си вземе лекарствата. Работил и с психиатър. По думите на съпругата му не за първи път изпада в депресия, но тогава просто спирал да говори.

Жената заяви, че съжалява за случилото се вчера и бе категорична, че ще се търси начини да компенсира щетите на ударените автомобили.

Иначе мъжът бил изряден шофьор, даже имал и златен талон.

"Депресията е много сериозно заболяване. Никой не е застрахован. Възможно е в хода на приемане на антидепресанти човек да премине границата и човек да отиде в другата фаза на свръхвъзбуда, свръхдейственост  - така наречената фаза на манията", изтъкна д-р Цветеслава Гълъбова.

Тя посочи че главните симптоми на депресията са загуба на интерес към всичко, не може да се храни.

"Тъй като при депресията опасното поведение на човека е насочено предимно към него самия, а не към околните, това заболяване често се подценява", изтъкна Гълъбова.
 
"Психотестът се продава под път и над път. Изпращат ви го от един град в друг", заяви Йонко Иванов от Съюза по авто-мото подготовка. Той прогнозира, че този тип нарушения ще се увеличат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
27
 
! Отговори
мима преди 8 години
Нещастен народ и скапан живот....всички натам вървим
4
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе дайте тая държава да я направим цялата на лудница и които още се държат - да багаме нанякъде заедно с "бежанците". Ей Германия още приема преселници, ние българите лесно можем да минем за бели сирийци, само спираме да се бръснем и караме жените да ходят със забрадки и готово. Кво ша им стоим тука в Бойковата лудница?
3
2
 
29
 
! Отговори
RAD преди 8 години
До 1Човече, майтапът си е майтап, но депресията наистина е сериозно заболяване. Имам приятел психиатър и той имаше пациент с абсолютно същия проблем. Вземаше хапчета за депресия, но тъй като моментът е много тънък, ако не се уцели дозировката, пациентът минава във фаза на мания. Та и пациентът на моя приятел беше преминал за малко във фазата на манията. По време на манията си беше си подал молбата за напускане, тъй като "всички били ***", изпокарал се с колеги и приятли,щото са "***"
2
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И аз догодина ще имам златен талон, не съм карал кола от 2009 година, така че...
1
2
 
26
 
! Отговори
до1 преди 8 години
от хубав живот е тая депресия , съчувствам му на човека защото съм го преминал и знам какво е , а на теб ти пожелавам жената ти да я получи със златния талон