Два акта за неправилно паркиране пред барове

Акцията в София е по сигнали
Обновена: 13 фев 2016 22:30 | 13 фев 2016 21:41, Веселина Йорданова
25
Два акта за неправилно паркиране пред барове
Снимка: архив, БулФото

Два акта и 18 фиша съставиха пътните полицаи при специализирана операция срещу неправилното паркиране пред нощни заведения.

Тя бе проведена за времето от 22 часа вчера до 4 часа тази сутрин на територията на София. В хода на операцията са проверени 108 моторни превозни средства и самоличността на 96 човека, съобщи МВР.

Униформените служители са взели алкохолни проби от водачите на превозните средства, които са били отрицателни. При извършените полицейски действия за спазване на реда и режима за паркиране принудително са репатрирани два автомобила.

В съвместната акция участваха служители от „Пътна полиция“, ДАИ – София и Центъра за градска мобилност.

Предприетите действия са в отговор на получени сигнали, че водачите на моторни превозни средства нарушават правилата за паркиране в районите около увеселителните заведения.

Реализирането на подобни специализирани акции за спазване на реда и режима за паркиране в град София ще продължи по утвърден план.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още по темата: паркиране
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
5
 
! Отговори
hahaha преди 8 години
108 моторни превозни средства и самоличността на 96 човекаЗначи 12 водача не са проверени :)или тези са си платили ;)
14
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
WOW какъв напредък!!!!!!!!!!!!!!!!!! София - европейска столица!!!!!!!!!!!!!
13
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Снощи към 23'00 часа булеварда пред японския хотел беше запушен от стотици спрели по средата на платното коли (посетителите са от провинцията и това обяснява безумните паркирания) а тези написали КОЛОСАНОТО количество от ....2 акта.Да се смееш ли или да плачеш.
12
0
 
12
 
! Отговори
Корупция Софиийска о преди 8 години
Общински купени мижитурки, само замазвате положението за ден два, а иначе сте на хранилка от мутрите пред парк бара и бившия Кемпински, жалки корумпирани плазмодии
11
0
 
13
 
! Отговори
КорумпСофия преди 8 години
Дааа, много наши хора е имало и случайно са ги пропуснали. Едно виждаме а друго ни казват органите. Срамота.
10
0
 
13
 
! Отговори
Марги преди 8 години
Каква потресаваща новина!
9
16
 
4
 
! Отговори
CLA 250 преди 8 години
Ей за кво топите само ?? Били се обадили е за кво? Искате самонарочно дан и натопите тцтц...много сте велики евала най големите...тцтц..типични българи...гледат да прават мръсно и се радват на сеира...НА КОЕ СЕ ПРЕЧИ КАТО СЪМ ПАРКИРАЛ?!
8
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
чак до хотел маринела не стигнаха. бяха заседнали под моста на влюбените и правеха алкохолни проверки на ТАКСИДЖИИ, които нямаше как да са пили, защото бяха на работа. по-интересното е, че не хванаха нито един шофирал без колан. и изобщо, тези акции дават гласност най-вече на очакваното от всички тъпоумие в държавните органи. още един ден без изненади и без дори минимален ефект от някаква си там симулация на дейност.
7
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
2 акта и 18 фиша?! абсурдно е да има само 2 репатрирани автомобила при акция, която се е провела на толкова обширна територия. свършеното за цяла нощ е проформа, финансирана от данъкоплатците, и би следвало да сте гузни. само един малък жокер: в малките часове на петък срещу събота автомобилите изобщо не са в центъра. можехте да го направите в четвъртък или сряда по обяд.
6
2
 
17
 
! Отговори
e-e-e, преди 8 години
пак по татовски, всичкото пара в свирката. Голям шум, голямо кудкудякане, дандания само за два акта, сигурно за някой бараки-кочини
5
6
 
16
 
! Отговори
Шуробаджанак преди 8 години
До ЛозенецАми плати си паркомясто, купи си гараж или се премести да живееш на село .... улицата е обществено място и е на разположение на всички !
4
7
 
15
 
! Отговори
Лозенец преди 8 години
До ШуробаджанакИскам да си паркирам нормално и свободно пред домът си които е в близост и най вече да успея да си достигна до него.
3
10
 
13
 
! Отговори
Шуробаджанак преди 8 години
До Лозенец....."не може да се паркира от скъпи возила"Ти какво искаш, да вдигнат тях че да паркираш ти ли? Всеки иска само ДРУГИТЕ да спазват правилата!
2
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За да правиш каквото си поискаш в центъра на София, се плаща такса спокойствие, на стресираните торби. Отчиташ ли се на корумпираната шуробадженакорушветчийска ***, нямаш никакви проблеми,даже корумпетата те пазят и предупреждават. Тези глобените явно не са в играта.
1
2
 
28
 
! Отговори
Лозенец преди 8 години
Защо не дойдоха да видят и да вдигнат пред хотел Маринела в Лозенец, дори след като се обаждах??? там е АД и не може да се паркира от скъпи возила, явно са си платили на КАТ да не ги закачат.