Вижте къде няма да има вода в София във вторник

"Софийска вода" ще извършва ремонтни дейности
14 фев 2016 20:27, Боряна Павлова
0
Вижте къде няма да има вода в София във вторник
Снимка: Софийска вода

"Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

На 16 февруари  2016 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 517  кв. "Христо Ботев" , се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 13:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на: кв. "Христо Ботев".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 511 ъгъла с ул. 514.

На 16 февруари  2016 г. (вторник), във връзка с монтаж на пожарен хидрант и спирателен кран на ул. "Самоковско шосе"  с. Панчарево , се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 18:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на: ул. "Юрий Гагарин", ул. "Сини вир", ул. "Урвич", ул. "Стефан Петров".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Юрий Гагарин"  ъгъла с ул. "Сини вир".

На 16 февруари  2016 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Богданов дол"  с. Иваняне , се налага спиране на водоподаването от 9:30  до 16:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на: ул. "Богданов дол", ул. "Дунав", ул. "Вардар".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Богданов дол" ъгъла с ул. "Дунав".

На 16 февруари  2016 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Знаме на труда"  кв. "Орландовци" , се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 17:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. "Знаме на труда" от ул. "Кирил Пърличев" до ул. "Съзнание".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Кирил Пърличев" ъгъла с ул. "Съзнание".

На 16 февруари  2016 г. (вторник), във връзка с разкриване на уличен водопровод на ул. "Еделвайс"  кв. "Горна баня" , се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 17:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. "Еделвайс" от ул. "Перуника" до ул. "Николай Хрелков".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Еделвайс" ъгъла с ул. "Перуника".

На 16 февруари  2016 г. (вторник), във връзка с монтаж на кранове на ул. "Къпина" кв. "Княжево" , се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 18:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на: ул. "Къпина", ул. "Горска теменуга", ул. "Явор", ул. "Витошки бор".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Жеравна"№21.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

"Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.

 


0
Още по темата: Софийска вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари