Къде няма да има вода на 19 февруари в София

Ще се извършват ремонтни дейности
17 фев 2016 15:40, Василия Пейчева
1
Къде няма да има вода на 19 февруари в София
Снимка: Софийска вода

На 19 февруари 2016 г. (петък), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Република“ с. Мрамор , се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Христо Ботев“, ул. „3-ти март“, ул. „Нарцис“, ул. „Александър Стамболийски“, ул. „Св. Св. Кирил и Методий“, ул. „Васил Левски“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Александър Стамболийски“ ъгъла с ул. „Св. Св. Кирил и Методий“.

На 19 февруари 2016 г. (петък), във връзка с подмяна на сградни водопроводни отклонения на ул. „Цигов чарк“ и ул. „Одеса“ кв. „Орландовци“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Цигов чарк“
по ул. „Одеса“ от ул. „Христо Станишев“ до ул. „Мара Бунева“;

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Одеса“ ъгъла с ул. „Христо Станишев“; ул. „Цигов чарк“ ъгъла с ул. „Александър Невски“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
asd преди 2 години
Това са числата само за Младост 3,4