Ремарке на автовоз смаза две коли в София

Пожарникари ще вадят затисната в автомобил жена
Обновена: 17 фев 2016 18:43 | 17 фев 2016 18:39,
12
Ремарке на автовоз смаза две коли в София
Снимка: архив, Булфото

Тежък пътен е станал към 17.50 часа на околовръстния път на София, в участъка между разклона към кв. Горубляне и отклонението към кв. Младост 4, съобщават от МВР.

По първоначални данни, откачено ремарке от автовоз е ударило два леки автомобила и е препречило пътното платно. Пожарникари ще окажат съдействие за изваждане на жена от затисната кола.

Движението е силно затруднено. Eкипи на Пътна полиция оказват съдействие за облекчаване на движението.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
1
 
! Отговори
кавали преди 8 години
Сте и такива ще си останете . Още никакви новини не сте чули , но вече се плюете един -други . Веднага се намесва Бойко , Фандъка, Путин и Новият световен ред
6
0
 
4
 
! Отговори
за Жан Гамен преди 8 години
...остави ги бе, това са хора завършили Помощните училища! .В Муеедиите , други не приемат , ЗАЩОТО ОТ ТЕХ СЕ ИСКА ДА НЕ МИСЛЯТ ...КВО ПИШАТ!ЗАЩОТО --ПОЧНАТ ЛИ ДА МИСЛЯТ---СТАВА ОПАСНО И ЗА МЕДИИТЕ И ЗА УПРАВЛЯВАЩИТЕ!
5
0
 
9
 
! Отговори
Жан Габен преди 8 години
Тежък пътен е станал към 17.50 часа... Разбирам да изтървете буква, ама пък цяла дума. Несторова, да те нахраня ли миличко че да не ядеш думички. Щото като ядеш думички нищо не ти се разбира от статиите. Ама и букви не ви е позволено, нали сте вишисти бе, учите с години за да сте журналисти... а и главен редактор имате. Ама като ви гледам статиите - нито сте завършили висше образование, нито имате главен редактор със завършено образование. Събрани сте от кол и въже и как ви държат не знам....
4
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това стана в 17:10, понеже бях точно там в този момент, мога да ви дам пет снимки от местопроизшествието. Дано жената която извадихме от Пловдивският пасат, преди да дойдат пожарните и линейката е добре и се оправи бързо и без последствия за краката . А ударът беше толкова брутален, че предният ляв макферсон на колата беше опрял в долната част на шофьорската седалка. Направо не искам да си спомням.
3
2
 
7
 
! Отговори
1 преди 8 години
А хората как да разберат, че е затворена тази отсечка...може би боб да хвърлят. Полицията така помагаше, че си седеше и драпаше.
2
1
 
12
 
! Отговори
.. преди 8 години
До 77047Колко по ясно да го напишат ? Става въпрос за участъка от караулката на Горубляне ( разклона за Горубляне ) и кръговото на жк. Младост ( отклонението ) .
1
9
 
1
 
! Отговори
77047 преди 8 години
в участъка между разклона към кв. "Горубляне" и отклонението към кв. "Младост" 4=====Ако на някой му стане ясно това място, то спокойно можем да го номинираме за Нобел по разчитане на журналистически, а може би и мврейски тъпотии (определението се повтаря във всички СМИ-та)....